- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
Alpee
aktív tag
Na most elbizonytalanitottal... Most akartam venni DDR2-t (ADATA EE)...mert meg occso..
..
Vajon erdemes megvarjam a DDR3 at?Csak akkor upgradeelnem a gepemet, ha megjelennek az AMD 2600 XT-k
, de a ramot mar most meg akartam venni, mert elkezdett felmenni az aruk. Szerintetek erdemes varni DDR3 ra vagy vegyem inkabb most meg?
-
Lalaboy
őstag
Alljunk meg egy pillanatra!
Az alaplap P5B Dlx, ami ugyebar 400 felett strap-et valt, magas FSB-nel mar 1666 korul jar. Ezert ilyen alacsony a memoriateljesitmeny es ezert kernek a ramok ilyen alacsony feszt! Ha a kedves forumtars 1066-os strap-en tartja a lapot, mindjart a feje tetejere all minden es a ramok elkezdenek feszultsegert visitani!
Itt az ellenpelda a GT-vel 1066-os strap-en: [link] Mint lathato joval magasabb a sebesseg alacsonyabb Mhz-n! Ez a 965-os lapok rakfeneje!
[Szerkesztve] -
[CS]Blade2
addikt
1:1-be
És 800-as a ram, amugy is kegyetlen lenne a 9x400. Igy meg gyakorlatilag csak le fele lehet butitani, vagy ultra magasra felosztani 960-ra.
kisebb fsb-n a legnagyobb szórzóval megnézhetné hol a vége, visszaosztott ramokkal.
Láthatod, hogy én is 320-as fsb-nél vissza tudom osztani 640-re.
Nemsokára 400-as fsb lesz. -
VinoRosso
veterán
lehet kapni már 75kért is zotynál láttam asszem de én még 72kért vettem suttyomban adásvételivel( amikor még 80 föllött volt, azt a következő héten meg zutty estek a ramok
). Lehet amugy hogy az enyimen D9GCT amit abból gondolok, hogy sokkal jobban melegszik, mint az A-Data, amin valszeg D9GMH van, igaz az 'csak' 850ig ment 3-3-3-11-18-cal. Vagy lehet hogy ez azért van, mert 2x akkora mint az A-Data( 2G )?
Lehet este már Infinity lesz a gépben, megnézem azzal mit visz ez a 'csoda'. -
denes242
aktív tag
-
Larry303
addikt
Straps sajna nem így gondolja...[link]
Ezt emelném ki belőle: What we see here is rather interesting....in this case the E6400 CPU may easily reach the outstanding speed of 3.5Ghz, run memory 1:1 @ DDR-1000 AND achieve an amazing NBCC of 571MHz (overclocked from 266Mhz...an eye-popping ~115% increase!) while the user of the E6600 processor, using otherwise identical components, may find that he cannot reach equivalent FSB speeds. The only difference you ask? The default multiplier....
NBCC = (9/7)*500 = 642MHz <- this NBCC may be unachievable by the NB which would artifically create what would be misdiagnosed as an ''FSB wall''...
Sajna az én tapasztalataim is teljesen ezt mutatják..... -
Larry303
addikt
BIOS
És tényleg nem tuningbajnok most úgy állok, hogy 4-4-4-15 ön megy 900at...
Nemtudom ,mennyit droppolhat a lap amúgy :S
Az a fura, ha 4-4-3-15 re állítom szinte minimális a gyorsulás..és ami a legfurább, hogy cl5 ben szinte ugyanott van a határ mint cl4ben ezt igazán nem is értem .....
Van nálam most egy ocz spec ops urban edition, mindjárt megmérem az mit tud.....
Örömmel veszem minden tanácsod a megfelelő beállításokhoz. -
denes242
aktív tag
-
Overlocker
veterán
jah, bírták a 3,7-3,8V-t is
, a végén a trimmer nagyon érzékeny(nehezen lehet magas feszt beállítani), többször ennyiről vettem vissza gyorsan...sajnos egy alkalommal 4V-t kapott
, és ezt már nem bírta, szval R.I.P.
Achill3uS: Ha készen lesznek a bordák, valószínűleg holnap.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest