Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Én megoldottam, igaz csak átmenetileg, de nem hagytam ki egy jó vételt.
Mivel úgy is cserélni akartam, nem halasztottam későbbre csak azért,
hogy több pénzért vegyem meg ugyanazt. Nekem sem volt egyszerű...
Sztem próbáld meg valahogyan, mivel két legyet üthetsz egy csapásra:
egyrész biztosan és jó áron megvan amit akarsz, másrészt ha emelkedik
a RAM ára, a tiedtől is többért tudsz megszabadulni - még használtan is.
Persze gyakran előfordul, hogy az ember hiába erőlködik. De legalább ha
mindent megtett, magát nem okolhatja esetleg később... -
szasanyi
félisten
És mennyiért vetted? Valszeg, akkor többe került mint ez most. Ugye?
MOD: azért még egy dolog lényeges, mégpedig az, hogy a gyártó ilyen specifikációk
mellett élettartam garit biztosít. Azaz, biztosan bírja 2.30V fesszel is a hosszú távon
történő üzemeltetést! A tied is? Nem vagyok biztos benne...
[Szerkesztve] -
Nem a hőmérséklettel van gondjuk a RAM-oknak általában, de attól legalábbis nem halnak meg. Ha túlmelegszik a modul, hibázik, majd megfagy a rendszer, ám miután kihűlt, megy szépen tovább. Abba viszont belehalhat, ha túlfeszeled, plusz, ha tartósan nagy feszt kap, akkor megnő a feszigénye is rendesen (bár ez chiptől is függ (ami rosszul jön ki egy esetleges CMOS törlés után, amikor a RAM fesz beáll 1.8V-re, de a modulnak az már kevés a beröffenséhez - igaz ez a D9-esekre jellemző, ha hosszabb ideig 2.6V fölötti feszt kapnak). Én nem adnék neki tartósn 2.2V-nél többet, de te vagy a gazdája.
Aktív témák
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest