- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Aktív témák
-
Alpee
aktív tag
Nnnna megerkeztek a memeojaim.
2x1GB Adata EE kivancsi leszek mit birnak majd...De az upgradeig meg varni kell, amig megjelennek a HD 2600 XT-k. Addig nem cserelek konfigot...
-
Alpee
aktív tag
Na most elbizonytalanitottal... Most akartam venni DDR2-t (ADATA EE)...mert meg occso..
..
Vajon erdemes megvarjam a DDR3 at?Csak akkor upgradeelnem a gepemet, ha megjelennek az AMD 2600 XT-k
, de a ramot mar most meg akartam venni, mert elkezdett felmenni az aruk. Szerintetek erdemes varni DDR3 ra vagy vegyem inkabb most meg?
-
Alpee
aktív tag
Huhh, ugy latom hogy maris kezdtek emelkedni a memoriaarak
...Ugyhogy aki ramot akar venni, az meg megteheti minel hamarabb...(igaz kesobb is, csak tobbet kell erte fizetni
)
-
-
Alpee
aktív tag
Sziasztok.
Olvasgattam a topikot es ugy vettem eszre, hogy most erdemes RAM ot venni.
Ugyhogy vennek is 2x1G -t, csak azt nem tom eldonteni, h milyent, ugyanis Geilot szemeltem ki magamnak, Ultrat 4-4-4-12 -t de nincs raktaron, csak a sima 5-5-5-15 -os bol van. A kerdesem, hogy lehet-e ezt is ugy huzni mint az ultrat? mondjuk 1000 Mhz re...
Mas lehetosegeim: Adata Vitesta 800 MHz 4-4-4-12 idozitesekkel. Lehet-e ezt 1000 -ig huzni
Mit ajanlotok? -
Alpee
aktív tag
válasz
kicsitomi88 #4700 üzenetére
Nekem is jelenleg DDR 400 as Geiljaim vannak, meg vagyok veluk elegedve. 2-2-2-3 an is hasznaltam oket, igaz 180 MHz - n, mert szinkronban van a procimmal. Max kb 496 ot birnak alapfeszen, sajna nem tom megemelni a feszultseget, mert nincs a biosban ra opciom
Szoval a Geil nekem is bejonne, csak jelenleg nincs raktaron, habar meg csak kozeljovobeli terv lenne, nem annyira surgos. Gondoltam erdeklodom egy kicsit a tobbi markarol is...Ebben az arban meg csak az Adatat lattam... -
Alpee
aktív tag
válasz
kicsitomi88 #4697 üzenetére
Termeszetesen Ultra
De miert ajanlanad a Geilt miert nem az Adata-t? Miben vagy mivel jobb a Geil?
-
Alpee
aktív tag
Sziasztok! A 2x1GB A-DATA Extreme Edition mennyire jo/megbizhato? mekkora fesz kell az 500 MHz-hez? A jovoben tervezek egy cseret es Geil vagy Adata lenne a nyertes. Arban kb ugyanott vannak, melyiket ajanljatok?
Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest