- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Aktív témák
-
Lalaboy
őstag
-
Muréna
őstag
-
miccur
aktív tag
válasz
denes242 #3910 üzenetére
Semmi gyanus sincs benne , ha kimész Ausztriába te is megveheted ezeken az árakon! posta kltsg nélkül, benzin költséggel
ja és ott sem adnak garit csak a számlát mert gyártói gar van rá ! Tudom magyarországon elképzelhetetlen hogy bemész a forgalmazohoz és hivatkozol az élettartam garira és becserélik neked, nekem az előző ramjaim igy jártak kiküldtem DHL-l kettő nap mulva itt volt az új úgy hogy még a ramokat megsem kapták
Szal nem mindenhol a magyar példa mérvadó!
-
Gyuri27
félisten
válasz
denes242 #3907 üzenetére
Adatát legalább az 1000+ tól az már tuti, hogy micron. A 800+ az ára miatt is jó, meg amúgy is. A lényege az egésznek szerintem, hogy igyekezzünk micron chip-es ramot venni, de minimum elpidát. Szerintem. Geil-böl a 6400 u plustól már micron chipek vannak.
Viszont a geillel kettő baj van, drága és nem minden lapban tudsz a ramnak 2.2-2.3v-ot adni. Ellenben az adata 2.1-ével szemben.
MZsoltee: veled ezt már kitárgyaltuk. Sok ''alap'' ram vs. feleannyi tuningram témát. Nem kezdeném újra. Neked sem változik a véleményed, nekem sem.
Muréna: ebben a formában ez nem igaz.
[Szerkesztve] -
modflow
veterán
válasz
denes242 #3899 üzenetére
Hát igen, azért kérdeztem megint, mert még azóta se kaptam olyan válaszokat, hogy igen itt van ez a gyártó ilyen konkrét típusa ez jó RAM és tuningot is bírja korrekt áron.
Tehát akkor azt mondjátok aezek jók:
~ Crucial Ballistix PC2-8000 2x1 GB
~ G.Skill, na de ebből mi?
És ezek milyen áron vannak? Gondolom árban egyik se veri a Corsair XMS2 PRO -mat, a 35-40 ezer / 1 GB árával?
Vagy esetleg OCZ? Az milyen?
[Szerkesztve] -
-
válasz
denes242 #3149 üzenetére
Majd szólok spannak, hogy mázlija van.
Egyetlen kit járt nálam Ultra-ból, 990MHz-en 2.35V-n toltuk a SuperPi-t, és 920-on még blend test is szaladt 4-4-4-12-n. Egyébként itt PH!-n is publikáltak igen szép eredményeket ien memókkal, tehát módosítsuk a ''hatalmas mázli''-t ''szerencsés esetben''-re.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
denes242 #2757 üzenetére
Ilyen gyorsan,ilyen logikus,ilyen kimerítő és ennyi választ sztem még sosem kaptam kérdésre
Mondjuk az azért nekem is feltűnhetett volna,hogy 975-ös lapokban hajtják feszesebb timing-al
Ahogy a főnököm mondta eccer a munkahelyemen: a szemünk azért van,hogy nézzünk vele..Bölcs gondolat. De nekem még mindig nem megy ezek szerint
[Szerkesztve] -
Zoli329
addikt
válasz
denes242 #1754 üzenetére
Futott jó sok órát meg orthos is meg igazából lassan fél éve használom 800-on. Még 900-on is stabil volt na persze ott már nem alapfeszen
900on is 4-4-4-10-16-al ment CL3-3-3-6-nál úgy 710mhz a vége túl sok feszt nem mertem adni neki. Geil Ultra-n gondolkozom meg A-Data-n de sztem utóbbi lesz vmi 1000-es...
-
Dada(SzB)
tag
válasz
denes242 #1748 üzenetére
corsair rel az a baj, hogy egyazon típuson belül kismillió rev et csinálnak különféle chipekkel -> teljesen más tuningpotenciállal....
az adott modul reviziója meg a bordán van csak feltüntetve....
szóval ha micron chip est fogsz ki akkor fasza, ha nem akkor szopás...
azt nem tudom, hogy geil el is így van e... -
Lalaboy
őstag
válasz
denes242 #1554 üzenetére
En csak a feltett kerdesre valaszoltam!
A kerdesben sem feszultseg, sem orajel, sem az IC gyartoja nem szerepelt! Ezek az altalanosan hasznalt idozitesek tesztelesre! Talan annyit hozzafuznek, hogy az utolso kettot a Micron D9 Fat Body csipek turik ''magasabb FSB-n'' es nagyon keves D9 GMH, GKX csip.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest