- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 4G
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Geil ultra modulokast próbálta már valaki CL3 ban hajtani?? A-data 533-aim 2x512 szépen vitték a 3-3-3-6-ot! Mi a vélemélnyetek a Gigás Geil Ultra modolok mit szolnának ehhez??
-
Boci_83
őstag
Üdv! Új modulokat illik egy kicsit járatni, vagy be lehet őket dobni a nagyvízbe, és dobhatom neki a 2,3V-ot, és a 900+ Mhz-t??
Gail Ultra 2 x 1Gb 800 mhz
[Szerkesztve] -
Boci_83
őstag
Az szvsz minek a rövidítése.?
Egy hónapja nem tudok rájönni!
-
Boci_83
őstag
Hahó, a gyári értéke a ramomnak (A-data 533 vitesta) 1.8 v a fesz. nem lesz sok a 2.1 - 2.2V Bocs, csak ovatos vagyok!??! Nem szerteném lefüstölni. Ja és amit korábban belinkeltetek, hogy melyik ram milyen chipes, ott én nem találom a ramomat. M2OHY2G3H3110A1B0Z DDRII533(4) 512 MX8 S/N:508XR (HYJKD1908) EZ PONTOSAN.
-
Boci_83
őstag
Alapból 4-4-4-12 1T re állítja az alaplapom KN9ultra a ddr2 533 a-datámat. Felállítottam 667-re felált a fendszer. 800-on kisipolt a bios. Akkor ez hogy van, ha 200 fsb-n 400 mhz-t megy 1:1-ben akkor nem tök minddegy mire állítom!?? És akkro miért sípolt le. CMSRESET után ismét 4-4-4-12-1T 533 ra állítja. Ez elég jónak mondható!? Adjak több feszt, és az időket vegyem lejjebb és állítsam 667-re!?
[Szerkesztve] -
Boci_83
őstag
Lehet hogy sokszor feltett kérdéd ez, de a visszaolvasott több mint 150 hozzászólásban azért nem találtam a kérdésemra választ, vagy elkerülte figyelmemet,
de most akko hogy is van ez.!? Ha a cpu/mem arányom 1:1 és az fsb-m mondjuk 200 alap esetben, akkor az A-data 533Mhz-es memóriám is csak 200Mhz-n üzemel!?
Kn 9 ultra lap esetében, és 3800+ os lapnál , a fent említett memóriámra milyen kiosztás tűnne jónak, hogy optímális tunningal bírjon. Ja és a ram Vitesta!!
Várom hozzáértő válaszotokat és osszlassátok el hozzánemértésemet! Köszi. -
Boci_83
őstag
Üdv minden Nagykópénak!!
Kezdő vagyok, segítségre lenne szükségem, vagy olyan irományra a neten ahol bővíteni tudom ismereteimet, a ramok kiosztásával kapcsolatban... valami link jól jönne. Adott nekem 2x 512 adata vitesta ram, ezeket szeretném majd piszkálni. Lentebb olvastam hogy vanakinek 1000 fölött is mocorgott. Én 800-al meg lennék elégedve. Kn 9 ultra lap esetében elképzelhető ez!?? Várom hozzáértő véleményeteket! Köszi!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest