- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
afterburner_
őstag
470 beton stabil volt!en is 24/7ben hasznalom a gepet, engem a bevillanas 80 ghz-en nem igazan mozgat ha nem stabil
de persze kemeny hutes kell hogy megfogja 4 ghz-en a cuccost, vegul is 8-as szorzon 470-es fsb-vel szivesen kiprobaltam volna...de így mar nem
na majd emgnezem en is ujra vizzel mit muzsikal!de nekem azzal is magasak voltak aze rtekek...sztem a pasztám szar, ti mlyet hazsnaltok?mert en most ahagyomanyos feher szilikonrol attertem titan nano grizreami semmivel sem jobb sőt...neten a nano blue is egy hányadek msot hogy utana olvastam
off
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
470-et ment a p5w dh-m mod nelkul igaz az uj rev volt amiben lehetett adni neki 1.85 v -t az mchnak
csak azert passzoltam el mert nem tudtam kihajtnai benne a 6300-as prockot...ami vegul kiderult fsb limites volt a p5w dh-val elcserelt p5b deluxeban is
asszem Achilleusek 480-at is kisajtoltak belolenem fsb limites prockoval
amugy nektek hany fokos a proc 3400 korul e6600-ra gondolok mert nekem 70 C korul van terhelveigaz zalman 9700-es huti, lehet mondjuk az egy rakás szar..majd megnezem a ninjaval is.
[Szerkesztve] -
gprspeter
senior tag
-
afterburner_
őstag
nekem anno geil ultram volt a p5w dh-hoz nah az cl4-et nem ment 800-ban csak spd ertekekkel volt hajlando indulni, de meg cl5-ben sem ment 800on
persze aztan az abit aw9d maxban siman lehetett allitnai a cl értékeket!
de persze nem igazan tudtam huzni, viszont aztan egy masik sracnak eladtam p5b deluxeban, neki meg most az uj biossal szinte megtaltosodott a ram...sokan panaszkodnak az ocz-re ddr2-es memeknel, hát francse tudja...annyi manapsag a marka és azon belül a tipusok hogy ez a kompatibilitas karara megy
ráadásul kezdetben megy a mezesmadzag...teszteloknel a jo modulok, és aztan furcsa modon , rakerulnek a selejtesebb chippek a rammokra, chipvaltas meg miegymas..
amugy en megkuldtem 2.65V bios fesszel a corsair ramjaimat, de eprsze csak eteszt erejeig 10 percre aztan utana megkergultek, és a borda is lehullott az egyik memről, pedig venti volt a feje felett
[Szerkesztve] -
SzlobiG
félisten
Érdekes, lehet a lapnak nem tetszik... próbáld ki másik lapba.
Volt nálam 2X1Giga Corsair Dominator 1066-os CL5-be még alap FSB-n se akart menni 1066-on bármekkora feszt adtam neki, CL3-ba még 780-at se ment. Az A-datáim meg Cl3-3-3-3 2.4V-on stabil pedig a corsairon is D9GMH-k voltak.
Hát kell szerencse hozzá na. -
SzlobiG
félisten
-
afterburner_
őstag
975-ön miert nem c3-ra gyursz?vagy inkabb a magas ramfrekire gyursz?
en msot nygagatom ujbol a c5-ös corsairjaimat keves sikerrel
cl 3-3-3-8 2.3V-n 756 mhz-ig voltak stabilak most nezem 2.35V-n de az nb ventivela feje felett tuzforro
mekkora ramfeszt lehet gmh-s moduloknak max adni 24/7-ben 10cm-es ventivel fejuk felett?
gprspeter - 975-ös lapra ertette X@b3e.
nekem 975-ös van de droppol annyit mint a fene...meg nem hajtom 1000-en a memokat hanem inkabb c3-ban nyaggatom oket
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest