- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
afterburner_
őstag
470 beton stabil volt!en is 24/7ben hasznalom a gepet, engem a bevillanas 80 ghz-en nem igazan mozgat ha nem stabil
de persze kemeny hutes kell hogy megfogja 4 ghz-en a cuccost, vegul is 8-as szorzon 470-es fsb-vel szivesen kiprobaltam volna...de így mar nem
na majd emgnezem en is ujra vizzel mit muzsikal!de nekem azzal is magasak voltak aze rtekek...sztem a pasztám szar, ti mlyet hazsnaltok?mert en most ahagyomanyos feher szilikonrol attertem titan nano grizreami semmivel sem jobb sőt...neten a nano blue is egy hányadek msot hogy utana olvastam
off
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
470-et ment a p5w dh-m mod nelkul igaz az uj rev volt amiben lehetett adni neki 1.85 v -t az mchnak
csak azert passzoltam el mert nem tudtam kihajtnai benne a 6300-as prockot...ami vegul kiderult fsb limites volt a p5w dh-val elcserelt p5b deluxeban is
asszem Achilleusek 480-at is kisajtoltak belolenem fsb limites prockoval
amugy nektek hany fokos a proc 3400 korul e6600-ra gondolok mert nekem 70 C korul van terhelveigaz zalman 9700-es huti, lehet mondjuk az egy rakás szar..majd megnezem a ninjaval is.
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
válasz
Gyuri27 #3774 üzenetére
Vitesta Extreme DDR2-1000+
Elpida, Micron D9GKX, Micron D9GMH, Promos
CL5-5-5-15 @500 MHz, 2,2 V
512 MB, 1 GB
en ezzel vigyaznek..
Vitesta Extreme DDR2-1066+
Micron D9GMH
CL5-5-5-15 @533 MHz, 2,2 V
512 MB, 1 GB
8500-ös ugy nez ki az mar micron tutira
amugy az 1000+ -os extreme adatat tesztelte mar valaki itt a ph-n azt az ócsót?
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
en geil ultrat tavaly szeptemberben vettem, 800 cl4-4-4-12 2.1 V-n asszem, nah de ez nem hiszem hogy micron chippes volt mert elhalt 900nal, vagyis azt sem igazan vitte
2.3V-nal meg hiaba hutottem hibazott agyba fobe
de persze volt akinel iszonyat jol mentek a narancs geilek
gondolom arra nem dzsunga chip kerult..
-
afterburner_
őstag
nekem anno geil ultram volt a p5w dh-hoz nah az cl4-et nem ment 800-ban csak spd ertekekkel volt hajlando indulni, de meg cl5-ben sem ment 800on
persze aztan az abit aw9d maxban siman lehetett allitnai a cl értékeket!
de persze nem igazan tudtam huzni, viszont aztan egy masik sracnak eladtam p5b deluxeban, neki meg most az uj biossal szinte megtaltosodott a ram...sokan panaszkodnak az ocz-re ddr2-es memeknel, hát francse tudja...annyi manapsag a marka és azon belül a tipusok hogy ez a kompatibilitas karara megy
ráadásul kezdetben megy a mezesmadzag...teszteloknel a jo modulok, és aztan furcsa modon , rakerulnek a selejtesebb chippek a rammokra, chipvaltas meg miegymas..
amugy en megkuldtem 2.65V bios fesszel a corsair ramjaimat, de eprsze csak eteszt erejeig 10 percre aztan utana megkergultek, és a borda is lehullott az egyik memről, pedig venti volt a feje felett
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
975-ön miert nem c3-ra gyursz?vagy inkabb a magas ramfrekire gyursz?
en msot nygagatom ujbol a c5-ös corsairjaimat keves sikerrel
cl 3-3-3-8 2.3V-n 756 mhz-ig voltak stabilak most nezem 2.35V-n de az nb ventivela feje felett tuzforro
mekkora ramfeszt lehet gmh-s moduloknak max adni 24/7-ben 10cm-es ventivel fejuk felett?
gprspeter - 975-ös lapra ertette X@b3e.
nekem 975-ös van de droppol annyit mint a fene...meg nem hajtom 1000-en a memokat hanem inkabb c3-ban nyaggatom oket
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
válasz
modflow #3676 üzenetére
Z0tynal van crucial ballistix 1000-es ram d9 gmh
2x1gb 1000mhz crucial ballistix CL5 5-5-15 40 000 Ft
bar nekem corsair ramjaim vannak 1066 cl5 , és a ratyi spd ertekek miatt vagy csak alapbol magas fesz indulasa miatt, de kell egy olcsobb ram hogy felcsavarjama ramfeszt elso inditasnal mikor berakom..
en ocz-t nemigen rizikóznék, meg ha mar van normalis aron micron chippes ram, akkor sztem azok kozul valogass
vagy nezz utana itt hogy melyik milyen chippes
[link]
tesztek ,infok utan meg itt
[link]
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
-
afterburner_
őstag
válasz
Gorneck #2221 üzenetére
így van, nekem a 800-as samuk 860ig mennek, persze lehet hogy az egyik modul fényévekkel jobban teljesit mint a masik
ki kell fogni mindketto jol menjen
amugy yieln 2:3-as dolgot en is probalgattam mint a vr-ék, 1200 korulig jutottam a corsairral 2.35 V-vel, majd meg esetleg megprobalom megegyszertobb fesszel a p5b d-ben
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
-
afterburner_
őstag
hellosztok arcok
kene nekem egy kis help, ha tudnatoks egiteni megkoszonnem, meg anelkul is, koszi elore... aw9d max lapom van, es a mem 2*1 gb corsair 8500 , a problemam a kovetkezo, 780 mhz-en megy a ram (2*389) cl3-3-3-10 ) , mikor beallitom ezt hideg gep mellett, akkor no problem megy minden fasza durvan 20 oraig...azutan elkezd hulyeskednia win, meg ujraindul
ezt kovetoen probalgattam kicsit tobb feszt adni 2.35V-t 2.3-rol de smemi, persze hutom oket ventivel!, de csak 20 ora utan jelentkezik kb a hiba de akkor total instabil a rendszer, lehet nem is a memmel van gond hanem az mch melegszik túl?mert kis 5 centis venti mellett is eleg forró.
(ha visszaveszem cl4-re semmi gond) -
afterburner_
őstag
Srácok tud valaki ramra, öntapados hovezeto tape-t?mert a 8500-os corsair ramjaimrol egyikrol leesett a borda
mindket oldalt...
-
afterburner_
őstag
volt igen
2 db 8centis venti! , de hiaba ha a borda nem vezette el a hot
szal nekem tumelegedtek es utana kezdtek el szenvedni, de miutan kihult megint ment minden jol
csak inkabb legariztattam minthogy most levagjam szikevel a borda ragasztojat azutan acetonnal lemosni a szutykot raragasztani bordakat stb...
amugy nalam ujraindulgatott a magas homerseklettol valszeg! mert a p5b-be a fentebb irt 55 c korul mar lekapcsoltam a blendet így nem neztem meg vegul, de sosem fagyott.
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
válasz
westlake #1790 üzenetére
en erre annyit irnek hogy bizony amit mutattam a winrar forumban 8500-as corsair cl5-ösöm nekem is garban van, enyem ugy jart hogy , abitban megkuldtem 2.65V-vel (valos 2.5x?! nagy a drop) de altalaban tesztelesre kb 10-15 percig de akkor sem ment annyira intenziven
es egyszer fogta magat miutan tuningoltam visszaraktam es elkezdett alapbol 1 nap utan ujraindulgatnia gep..., majd kikapcsolasnal, bekapcsolasnal mar kep sem volt! C1-es memhiba...fogtam kivettem, egy modullal tokeletes volt. aztan felraktam a polcra, es 2 nap mulva beraktam a szar rammodult, hat elindult, orultem mint majoma farkanak, erre egy nap utan, de csak a win ment semmi mas (berakasnal 3 ora prime teszt 780/cl3-ban 2.3V-n ventivel a fejuk felett) nem csinalt hibat, majd ra egy napra megint, winben csak ugy elkezdett dll hibakat csinalni (ekkor a primet futtatva egy mp alatt elszallt hibaval), majd lekapcsoltam megint es ismet nem indult, ekkor vettem eszre hogy az egyik ic felett a borda aljan levo hovezeto ragaszto nagyon kicsit elvalt...bedugtama digitalis homerot akkor mar abitbol a p5b-be kerult a ram, kb 1 óras orthos blend+prime blendnel semmi gond 40-44 C, azutan 1.5 óra elteltevel masodpercenkent elkezdett emelkedni a homerseklet 0.1C-0.2C -vel egeszen 56-ig ami utan mar nem engedtem tovabb... nem tudom magas fesz hatasara vagy a ho miatt milyen elvaltozasok indulnak meg a racsszerkezetben
-
afterburner_
őstag
majdnem odalettek a 8500-ös corsairjaim ,pontosabban az egyik par, remelem mostmar menni fognak 1 napon keresztul nem mukodott az egyik modul, se p5b d-be se az abitban! ma beraktam a p5b-be es elsore beindult, mostmeg mar ujra mennek az abitban...szal vannak am erdekes dolgok
Lalaboy mondta hogy volt akinel 3 oran keresztul nem eledt fel ram...nalam 1 nap elteltevel lett jo, pedig kinlodtam vele legalabb 4 orat a hibajelenseg utan de semmi.. ez a d9 morbid humorja?
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
válasz
DeepDish #1419 üzenetére
szep eredmeny! nekem az ultraim 900-at sem birtak... szal en kidobtama geilt, most egy corsair 8500-ös kittem van
840-en siman mennek Cl 3-3-3-4-ben
persze teszt jelleggel 2.65 v bios feszen de majd meg nyaggatom oket
amugy alap feszen hasznalom 778-on cl3ban
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
p5w dh delux ala 1001-es biossal szerelt , geil 800-as ramot vehetek?vagy szenvedni fog vele?
2*512 és van pro is belőle.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Renault, Dacia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPad topik
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Milyen házat vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest