- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple Watch
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
válasz
bajnokpityu #4982 üzenetére
én nem gyakorlott tuningos ként mondom, csak általánosságban; a ''sima'' kingmax (mars) nem annyira tuningra szánt lapka, de nagyon minimális ''húzást'' biztosan elbír - feltéve ha a megfelelő körülmények adottak; megfelelő hűtés, normális alaplap - proci - táp...stb.
-
köszi a választ
eddig sem tuningoltam soha semmit, most is csak a memóriák gyártója által kínált minimális lehetőségeket próbálom kiaknázni...
bár őszintén szólva ahogy alapon kezelte a ramokat a lap (5-5-5-18) úgy is elég gyors volt a rendszer a 4 gb fent említett memóriával (alaplap; gigabyte ga-m59sli-s4, proci; amd athlon 64 x2 4200+) -
1 gb-os a-data vitesta extreme edition 800+ ramokkal kalpcsolatban lenne kérdésem;
a gyártó szerint 4-4-4-12 / 2t időzítéssel 2.0 ~ 2.1 volt kell nekik.
bios-ban 5-5-5-18 szerepelt alapban, ezeket belőttem 4-4-4-12 időzítésre. az alaplapi (gigabyte) easy tune5 szerint 1.9 volt a ramok feszültsége. stabilan magy a gép, nincs semmi probléma. maradjon 1.9 volt, ha már a bios normálban ennyit ad nekik, vagy toljak rá 0.1 voltot? -
én 2 * (2 * 1) gb a-data vitesta extreme 800+ dual kit beszerzését is megvalósítottam a jó ára miatt. enni nem kér - max egy kis áramot -, de ősztől tuti drágább lesz. a vitesta nem okoz csalódást, az tuti... igaz a tuningra nem tudok mit mondani, mert sosem húzok semmit, ezek meg alapon is jól mennek
picit drágább a vitesta mint a geil ultra, de szerintem annyival jobb is...
Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest