Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
én nem gyakorlott tuningos ként mondom, csak általánosságban; a ''sima'' kingmax (mars) nem annyira tuningra szánt lapka, de nagyon minimális ''húzást'' biztosan elbír - feltéve ha a megfelelő körülmények adottak; megfelelő hűtés, normális alaplap - proci - táp...stb.
-
köszi a választ

eddig sem tuningoltam soha semmit, most is csak a memóriák gyártója által kínált minimális lehetőségeket próbálom kiaknázni...
bár őszintén szólva ahogy alapon kezelte a ramokat a lap (5-5-5-18) úgy is elég gyors volt a rendszer a 4 gb fent említett memóriával (alaplap; gigabyte ga-m59sli-s4, proci; amd athlon 64 x2 4200+) -
1 gb-os a-data vitesta extreme edition 800+ ramokkal kalpcsolatban lenne kérdésem;
a gyártó szerint 4-4-4-12 / 2t időzítéssel 2.0 ~ 2.1 volt kell nekik.
bios-ban 5-5-5-18 szerepelt alapban, ezeket belőttem 4-4-4-12 időzítésre. az alaplapi (gigabyte) easy tune5 szerint 1.9 volt a ramok feszültsége. stabilan magy a gép, nincs semmi probléma. maradjon 1.9 volt, ha már a bios normálban ennyit ad nekik, vagy toljak rá 0.1 voltot? -
én 2 * (2 * 1) gb a-data vitesta extreme 800+ dual kit beszerzését is megvalósítottam a jó ára miatt. enni nem kér - max egy kis áramot -, de ősztől tuti drágább lesz. a vitesta nem okoz csalódást, az tuti... igaz a tuningra nem tudok mit mondani, mert sosem húzok semmit, ezek meg alapon is jól mennek

picit drágább a vitesta mint a geil ultra, de szerintem annyival jobb is...
Aktív témák
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Silent Hill f teszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BOINC: compute for science
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest