- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
válasz
bajnokpityu #4982 üzenetére
én nem gyakorlott tuningos ként mondom, csak általánosságban; a ''sima'' kingmax (mars) nem annyira tuningra szánt lapka, de nagyon minimális ''húzást'' biztosan elbír - feltéve ha a megfelelő körülmények adottak; megfelelő hűtés, normális alaplap - proci - táp...stb.
-
köszi a választ
eddig sem tuningoltam soha semmit, most is csak a memóriák gyártója által kínált minimális lehetőségeket próbálom kiaknázni...
bár őszintén szólva ahogy alapon kezelte a ramokat a lap (5-5-5-18) úgy is elég gyors volt a rendszer a 4 gb fent említett memóriával (alaplap; gigabyte ga-m59sli-s4, proci; amd athlon 64 x2 4200+) -
1 gb-os a-data vitesta extreme edition 800+ ramokkal kalpcsolatban lenne kérdésem;
a gyártó szerint 4-4-4-12 / 2t időzítéssel 2.0 ~ 2.1 volt kell nekik.
bios-ban 5-5-5-18 szerepelt alapban, ezeket belőttem 4-4-4-12 időzítésre. az alaplapi (gigabyte) easy tune5 szerint 1.9 volt a ramok feszültsége. stabilan magy a gép, nincs semmi probléma. maradjon 1.9 volt, ha már a bios normálban ennyit ad nekik, vagy toljak rá 0.1 voltot? -
én 2 * (2 * 1) gb a-data vitesta extreme 800+ dual kit beszerzését is megvalósítottam a jó ára miatt. enni nem kér - max egy kis áramot -, de ősztől tuti drágább lesz. a vitesta nem okoz csalódást, az tuti... igaz a tuningra nem tudok mit mondani, mert sosem húzok semmit, ezek meg alapon is jól mennek
picit drágább a vitesta mint a geil ultra, de szerintem annyival jobb is...
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrotik routerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- BMW topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest