Aktív témák
-
Convex
aktív tag
Tudnátok segíteni, hogy hogyan inditsam el a memtestet, mert 4*512mb ramom van, amit nem akar tesztelni a memtest... Kiirta, hogy futtasak 2-t ebből a programoból. 2-t kinyitottam(természetesen a 2dik másolat), de meg sem nyikkan.
-
Convex
aktív tag
válasz
whitehand #3678 üzenetére
dqt chipek már kifutott chipek, azokat nem gyártják már... Max, aki régebben vette, azokon talán van ilyen. Szvsz 2006 vége és 2007 elején gyártottakon nem valószinű az ilyen chipek.
modflow: Azon a ramon, promos infineon vagy elipda chip tették, 900mhz viszik 5-5-5-15-ben nagy valószinűséggel, a fölött már szerencse is kell hozzá
[Szerkesztve] -
Convex
aktív tag
válasz
péter007 #3667 üzenetére
az az igazság, nem tudom mennyire akarsz tuningolni, meg milyen gépet akarsz venni. e6300/e6400-hez 800-ast ajánlanék, e4300/e4400-hez meg 667-est ram is elég.
most látom nem vagy pesti, de sztem egy jobb ramért megéri utazni, és ugyanannyi pénzt kiadni, mint egy kingston vagy pqi-ért kényelmesnek lenni.
pqi nem ismerem, de sztem egy fokkal gyengébb kategóriát képvisel, mint a kingston. -
Convex
aktív tag
válasz
laragirl83 #3640 üzenetére
nekem Stalker-nél csinálta, hogy kilépett játék közben, biztosra tudtam, hogy a ram, mert a procit, nem egyszer teszteltem azon a feszen más játékkal, azóta bedögltt a videókarim, és nem tudtam rájönni, mi volt a hiba.
-
Convex
aktív tag
válasz
Csiborbogár #2491 üzenetére
Szerezz frisebb Everestet, lehet ez a gond... 3.5 verzión mindent hibátlanul mutat
[Szerkesztve] -
Convex
aktív tag
válasz
realist #1657 üzenetére
de, csak megcsináltattam rajta a vmodot, így a legkisebb adható fesz 2,1v. Egészen 2,4v-ig lehet húzni őket. Így már egészen elfogadható ez a lap.
Johnny Cage: Apróhirdetésekben árul egy srác ilyet, betegnek hívják. Elég borsos áron adja, de ezt a márkát meg kell fizetni. Magyarországon nem nagyon lehet venni ilyet. Külföldről kell rendelni!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Doctor Who (2005)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Azonnali notebookos kérdések órája
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest