Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Aktív témák
-
Convex
aktív tag
Tudnátok segíteni, hogy hogyan inditsam el a memtestet, mert 4*512mb ramom van, amit nem akar tesztelni a memtest... Kiirta, hogy futtasak 2-t ebből a programoból. 2-t kinyitottam(természetesen a 2dik másolat), de meg sem nyikkan.

-
Convex
aktív tag
válasz
whitehand
üzenetére
dqt chipek már kifutott chipek, azokat nem gyártják már... Max, aki régebben vette, azokon talán van ilyen. Szvsz 2006 vége és 2007 elején gyártottakon nem valószinű az ilyen chipek.
modflow: Azon a ramon, promos infineon vagy elipda chip tették, 900mhz viszik 5-5-5-15-ben nagy valószinűséggel, a fölött már szerencse is kell hozzá
[Szerkesztve] -
Convex
aktív tag
válasz
péter007
üzenetére
az az igazság, nem tudom mennyire akarsz tuningolni, meg milyen gépet akarsz venni. e6300/e6400-hez 800-ast ajánlanék, e4300/e4400-hez meg 667-est ram is elég.
most látom nem vagy pesti, de sztem egy jobb ramért megéri utazni, és ugyanannyi pénzt kiadni, mint egy kingston vagy pqi-ért kényelmesnek lenni.
pqi nem ismerem, de sztem egy fokkal gyengébb kategóriát képvisel, mint a kingston. -
Convex
aktív tag
válasz
laragirl83
üzenetére
nekem Stalker-nél csinálta, hogy kilépett játék közben, biztosra tudtam, hogy a ram, mert a procit, nem egyszer teszteltem azon a feszen más játékkal, azóta bedögltt a videókarim, és nem tudtam rájönni, mi volt a hiba.
-
Convex
aktív tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Szerezz frisebb Everestet, lehet ez a gond... 3.5 verzión mindent hibátlanul mutat
[Szerkesztve] -
Convex
aktív tag
válasz
realist
üzenetére
de, csak megcsináltattam rajta a vmodot, így a legkisebb adható fesz 2,1v. Egészen 2,4v-ig lehet húzni őket. Így már egészen elfogadható ez a lap.
Johnny Cage: Apróhirdetésekben árul egy srác ilyet, betegnek hívják. Elég borsos áron adja, de ezt a márkát meg kell fizetni. Magyarországon nem nagyon lehet venni ilyet. Külföldről kell rendelni!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gmail
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Több darab, 2-4-8GB DDR3/DDR3L 1333 - 1600Mhz-ig
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Sok gyártó van, amit hazánkban nem ismernek a userek többsége, és vagyunk olyan nagylelkűek, hogy elmondjuk, hogy nem is olyan rosszak. 

Alig mennek vmit, sztem ezért az árért inkább Geil ultra-t vegyél.