- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Larry303
addikt
1:1 ben nem néznéd meg a végét?
bikák az a modulok nagyon...... -
Larry303
addikt
válasz
szasanyi #4634 üzenetére
ha tévesen riaszt akkor úgygondolom nem jó,
bár bizonyítani nem tudom és nem is akarom, csak azt szerettem volna mondani, hogy nálam produkálja ezt az orthos és melette beton stabil...ha small fft re rakom 8as 9es prion sokkal előbb eldobja magát bármellik proci mint blenden....nahmost nálam ment 4órát kb a small fft, plussz ugyanennyi időt a winrar...ofkorz hiba nélkül...nem kell mondanom, hogy blendre mit szólt....nem is azt akarom mondani, hogy nem jó, csak nálam nem vált be mem tesztelésre... -
Larry303
addikt
válasz
szasanyi #4624 üzenetére
én nem osztom 100% ig
azt mondom procira legjobb az orthos, de mem re nem...
fél éve megy a gépem 450es fsbn még egyszer nem fagyott le használat közben, memtest winrar egy éjszaka alatt nem talál hibát...az orthos meg amilyen napja van ha blend re rakom, van hogy 8 perc után van, hogy kicsit később, azon a teszten 10ből 7x rinyál....
premier multkor renderelt 3órát, meg a capture is volt 5kb szal én az orthos mem tesztjére nem adok....ramra memteszt és winrar szvsz -
Larry303
addikt
válasz
szasanyi #4454 üzenetére
hááát
én sajna elhiszem ezeket az értékeket, ugyanis ha még emelek rajt és ráküldöm a tat ot, akkor sajna elcsipi a 80ill felette és restartol is rögtön...szal sztem ezek sajna valós adatok lesznek...ha kapnék itt üvegpapírt nekiugranék a polírnak, de egyenlőre nem sikerült beszereznem :S
más hűtőt próbáltál már? esetleg egy vízhűtéssel kiprószálni? -
Larry303
addikt
válasz
szasanyi #4449 üzenetére
nálam uez a helyzet alapon 50 fok..viszont az a fura,hogy orthosra ez kb 69 fokig kúszik fel...3óra után sem 70fölé...tegnap járt nálam egy 6420as egy ninjával 450es fsbn 1,5vcore biosból és alapon 39-40 fok volt a prockó..viszont orthos alatt felment 70 fölé is....
nemtom ilyenekre gondoltam, hogy a silent squarenél a hőcsövek magasabb hőmérsékleten hatékonyabban dolgoznak, mint alacsonyabb hőmérséklet melett...de ezzel egyenlőre csak magamat nyugatatoma rendszert stabilnak nyilvánítotttam 3 óra orthos és winrar mellett, csak az 52-54fok idle zavar engem is :S
-
-
Larry303
addikt
válasz
Stalker-2572 #4381 üzenetére
ugyanannyit ment 2modullal mint 4el..ez volt a végük cl4ben
viszont 4modult 20-30k val többre értékelte a winrar -
Larry303
addikt
válasz
Stalker-2572 #4374 üzenetére
simán hajtottam 4 db gigás modult 980MHz-en p5b deluxban.....
nemhinném, hogy a ds4 ne bírkózna meg vele...
1:1 ben....
[Szerkesztve] -
Larry303
addikt
válasz
kicsitomi88 #4347 üzenetére
így van nyilván a cpu t is húzza, csak azért írtam, mert nekem az orthos mem tesztje csinált ollant, hogy rinyált hiba miatt, amikor előtte 3és fél órát ment a winrar, 5órát a memtest, párszor a 3dmark , és azóta is játszok, néha premier is van és hiba nélkül...szal az orthost azóta én ram tesztelésre nem használom....ha vmi bibi volt a ramokkal a winrar rögtön vagy a memteszt rögötn szólt!
-
Larry303
addikt
válasz
kicsitomi88 #4342 üzenetére
inkább memtest és winrar ramra mint orthos szvsz
-
Larry303
addikt
válasz
mcwolf79 #4063 üzenetére
szvsz memóriára memtest bootlemez verzió...ill win alól winrar
orthos mem tesztje sztem teljességgel nem megbízható....nálam ment 3órát a small fft szimultán egy winrarral.....aztán ment kb 5 órát a memtest hiba nélkül....az orthos memtesztje pedig épp amillen napja van van amikor 5 perc után pirosan villog van amikor nincs gondja 2 óra után sem...jah és persze közte no restart.....rendereltem azóta, sokat játszottam eddig egyszersem volt gondom a géppel...szal csak azt akartam mondani, hogy a memtest a legmegbízhatóbb e téren....amúgy amikor a mem rosszul volt belőve nálam a winrar rögtön kiszúrta..... -
Larry303
addikt
csakhogy a másik oldalról is szóljon vki
spec ops urban elit 1000et ment 4-4-3-15ben
platinum rev 2es meg 900at 4-4-4-15 ben......
nem biztos, hogy a fórumokba érkező comentek alapján kéne megítélni egy márkát...más gyártók közel sem vállalnak ekkora terméktámogatást szvsz....
félreértés ne essék.....csak nem gondolom, hogy ha OCZ=szar ram...mert egy két commentből ez jön le szerintem......bár nagyon messze én sem látok 6 modulhoz volt eddig szerencsém...mind azt hozta amit kb vártam tőle......
4-4-3-15@1000Mhz szvsz nem egy rossz választás 35ezer Ft ért... -
Larry303
addikt
válasz
Salvador20 #3619 üzenetére
ne keverjük...... ecc t bele sem tudsz tenni ezekbe a lapokba.....
(asztali gépekre gondoltam...''workstation'' chipset illesmi...rondán fogalmaztam de tán érthető)
[Szerkesztve] -
Larry303
addikt
Arra lennék kíváncsi, hogy az orthos ram teszten miért ír hibát, amikor a memtest nem talál hibát, a winrart meg 15 giga után állítottam le hiba nélkül.....
-
Larry303
addikt
Hitvány de stabil eredmények egy OCZ Platinum rev2 es pártól:[link]
-
Larry303
addikt
Promossal szerelt OCZ k tartósan 2,25 volt biosból szerintetek???
elvileg ez még belefér az ocz 2,2evp politikájába, ráadásul ez biosból ennyi feltételezem a valós nem nagon van 2,2 felett..... -
Larry303
addikt
Straps sajna nem így gondolja...[link]
Ezt emelném ki belőle: What we see here is rather interesting....in this case the E6400 CPU may easily reach the outstanding speed of 3.5Ghz, run memory 1:1 @ DDR-1000 AND achieve an amazing NBCC of 571MHz (overclocked from 266Mhz...an eye-popping ~115% increase!) while the user of the E6600 processor, using otherwise identical components, may find that he cannot reach equivalent FSB speeds. The only difference you ask? The default multiplier....
NBCC = (9/7)*500 = 642MHz <- this NBCC may be unachievable by the NB which would artifically create what would be misdiagnosed as an ''FSB wall''...
Sajna az én tapasztalataim is teljesen ezt mutatják..... -
Larry303
addikt
Beraktam a spec opsokat...hát mit mondjak sztem jókis darab....
A tesztnek a prockóm ill a gyári hűtőm vetett véget a ram bírta volna még sztem....
Íme az utolsó mérés amit a procim még bírt a stockkal: [link] -
Larry303
addikt
BIOS
És tényleg nem tuningbajnok most úgy állok, hogy 4-4-4-15 ön megy 900at...
Nemtudom ,mennyit droppolhat a lap amúgy :S
Az a fura, ha 4-4-3-15 re állítom szinte minimális a gyorsulás..és ami a legfurább, hogy cl5 ben szinte ugyanott van a határ mint cl4ben ezt igazán nem is értem .....
Van nálam most egy ocz spec ops urban edition, mindjárt megmérem az mit tud.....
Örömmel veszem minden tanácsod a megfelelő beállításokhoz. -
Larry303
addikt
OCZ platinum rev2 nek biosból 2,25 V nem fog ártani hosszútávon???
Gyártó 1,9-2,1 ajánlja, de rávan biggyesztve ez a 2,2V EVP logo.....
Sajna ha nem adok neki ennyit akkor elég makacs és így sincs olyan nagy potenciál bent egyenlőre úgynéz ki....
4-4-4-12 őn 860 an a vége :S -
Larry303
addikt
G.Skill 2GB Kit F2-6400CL5D-2GBNQ
És ezek meddig mennek cl5 ben kb? persze cl4 ben is érdekel.... -
Larry303
addikt
G.Skill 2GB Kit F2-6400CL5D-2GBNQ
tapasztalat vki? -
Larry303
addikt
OCZ Platinum XTC Series DDR2-RAM
(OCZ2P800R22GK) CL4.0 - DDR2-800 - PC2-6400
Tud róla vki bíztatót mondani róla? -
Larry303
addikt
Tudnátok segíteni a választásban?
DDR2-SDRAM G.SKILL (F2-6400CL5D-2GBNQ)
DDR2-SDRAM OCZ Special Ops Edition XTC 2K (OCZ2SOE9002GK)
DDR2-SDRAM OCZ XTC Gold (OCZ2G8002GK)
G.SKILL DDR2-RAM (F2-6400PHU2-2GBNS) CL5.0 - 800MHz - PC2-6400
GEIL DDR2-RAM (GX22GB6400DC) CL5.0 - 800MHz - PC2-6400
OCZ Platinum XTC Series DDR2-RAM (OCZ2P800R22GK) CL4.0 - DDR2-800 - PC2-6400
A cél elvileg 466körüli fsb lenne cl4-ben...... alkalmas lehet rá vmellik modul??? -
Larry303
addikt
válasz
subaruwrc #2600 üzenetére
sztem ezeken az időzítésken 2.0 v körül simán el fog indulni, arról nem is beszélve, hogy a frekvencia a gyári érték alatt lesz (igaz nem számottevően) de így mégiscsak jobb esélyed van szűkebb időzítésekre...amúgy hajtsd meg sztem először 1:1 ben a ramokat nézd meg a sávszélességet (winrar, everest stb) és próbálkozz utánna aszinkronban hajtani... ha megvan a végük és mind2 esetben elvégezted a méréseket könnyű lesz döntened hidd el....
-
Larry303
addikt
(2x1024MB) OCZ Special Ops Edition XTC 2K DDR2-RAM
Ezekről tud nékem vki tapsztalatokat mondani?
950 körül gondolom még menne azért 4es késleltetéssel nem?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest