Új hozzászólás Aktív témák
-
konrada
tag
válasz
Schimi070 #1455 üzenetére
Én is megkínlódtam a kevés tárhellyel, mert hiába töröltem, csak beszólt egyre, hogy kevés a tárhely, és már az emailokat se nagyon akarta letölteni.
Végén meguntam: papírra felírtam a szükséges programokat, a telefonszámokat lementettem az SD-re, aztán gyári visszaállítás.
Elvett egy fél napot, hogy mindent visszaraktam, de megérte: most több program van fent - mert hogy már sokat töröltem a tárhely hiánya miatt: de lett 50 megából 500!
-
konrada
tag
A következő a problémám: "sikerült" véletlenül letörölnöm az új aranyszínű indítóképernyőről a ház ikont. Most meg hiányzik, mert az kezelte legjobban a belső appokat, ürítette ki a memóriát legegyszerűbben.
Hogyan tudnám azt visszacsinálni reset nélkül? (Mert annyira személyre szabtam a telefont, hogy inkább bohóckodok zero-val, mint újrarakjam.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iGO Primo
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gyúrósok ide!
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest