- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
Ferdzsoo #15663 üzenetére
Egyetértek, tényleg így van!
Tegnap én is kirándultam vagy egy órát az első pályán, majd a másodikon is (persze előtte mindenkit kiirtottam, hogy ne zavarjanak a túrázásban).
Próbáljatok meg minél magasabb dombokra/hegyekre feljutni, én mindig ezt a célt tűzöm ki magam elé, és sokszor egészen elképesztő helyekre jut el így az ember, a panorámáról nem is beszélve (néhol csak elég trükkösen lehet feljutni, strength mód + speed elkél időnként). Persze csítek nélkül értem!
1280-ba, high grafikával + sunshafttel már nagyon szép a játék, és akkor még hol van a very high meg a natural mod!! -
Rusher
őstag
válasz
Ferdzsoo #15661 üzenetére
XP-n Ultra High minden 1280x1024 2xAA-val az én konfigommal 25-35fps teljesen jól játszható de tényleg annyira gyönyörűen néz ki a játék, hogy hihetetlen...és nem lehet megunni órákig úszkáltam a vízben (a cápá is meglettek a végén)meg a hegyeken mászkáltam és bármikor szívesen nekiülök
-
feka007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest