Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordAxwell
senior tag
wííííí meeeegy nem tudom hogy de meeeegy
-
losi73
senior tag
hay egy láma kérdés ezeket hol irom át,Amiket meg kell keresni az a Crysis MP Beta\Game\Config\CVarGroups-on belül a sys_spec_PostProcessing.cfg és sys_spec_Shading.cfg.
A Postprocessesben a a végén [3]-jel alatt az r_sunshafts=0-t 1-re átírva kapcsolhatjuk be a sunshaftsot, egyben akit zavar a motion blur az itt átírhatja a r_MotionBlur=1-t 0-ra, és ekkor high postprocessing beállítások mellett se lesz aktív ez az effekt.
A Shadingben a [3]-jel alatt az r_UsePom=0-t kell 1-re írni és bekapcsolódik -
LordAxwell
senior tag
igen 3as kliens és nekem is 64 bites a vista
rendszergazdaként inditva ment ami azt jellenti crysis exe jobb klikk inditás rendszergazdaként igen ugyan ezt csináltam mégsem yó nekem :/
-
losi73
senior tag
válasz
LordAxwell #2594 üzenetére
nekem is ugyan ez volt,és rendszergazdaként inditva ment ami azt jellenti crysis exe jobb klikk inditás rendszergazdaként és megy,amugy most felraktam a 64 bites visztát és azon simán indul.
-
p a s s e r
őstag
válasz
whitezo88 #2593 üzenetére
Hátnézd... Nem azt mondom, hogy általános, de olyan játékokban, amikben érzem a dolgokat, szal nem csak próbálgatom, nekem is voltak ilyen killstreak-eim... Nem kempelve, hanem ponthogy jól belerohanva az arcukba. Nem olyan lehetetlen, pont azért, mert a legjobb védekezés a támadás. A rutintalanabb játékososk élből összefossák magukat és elkezdenek félni. Kell hozzá persze szerencse is, de a nagy számok törvénye alapján könnyen bejöhet.
-
edgR
őstag
válasz
LordAxwell #2594 üzenetére
3mas klienst hasznalod?
-
PH 5.5
aktív tag
Jó csata volt
-
edgR
őstag
válasz
LordAxwell #2585 üzenetére
nem az a baj. rendszergazdakent futtasd a crysis.exe-t..
-
p a s s e r
őstag
Ne verjétek már a nyálatokat, hogy húdejó gtx meg überati tulajnak lenni... Ehh... Legyetek szerények, be fog jönni az élet.
Amúgy nekem pont a Crysis mutatta meg, hogy nem is olyan végtelen a kártya (gtx) tudása, mint látszik. Bár ehhez hozzátartozik, hogy egyáltalán nem tartom életképes ötletnek egy multiba pl. motion blurt tenni, mert tönkreveri az aimot. Nehézkes, ólomszerű a game ilyen formában, szal aki komolyan fogja venni, az úgyis levesz mindent minimumra. Amúgymeg, ha a múltat nézzük, ritka értékálló befektetés volt a gtx. Egy év alatt kb 15%-ot veszített az árából. Szerintem így kell nézni inkább...
Azért a belső informátorom elmondta, hogy nincs ma az a gép, ami az utolsó pályát elvinné, és a Yerli csúcsgóré is azt mondta neki, hogy kb jövő év közepén lesz olyan gép, ami mindent maxra téve (gondolom méretes felbontáson, nemtudom) el fogja vinni a játékot röccmentesen. De cserébe ot a skálázhatóság.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
LordAxwell #2587 üzenetére
nem értek én a routerekhez...
-
whitezo88
nagyúr
válasz
LordAxwell #2585 üzenetére
valszeg ott lesz a titok nyitja.
-
LordAxwell
senior tag
Kikapcsoltam , vistám van de így sem yó ugyan az:S
Routerem van abban kéne kikapcsolni a tüzfalat de nem tudom hogy kell. -
whitezo88
nagyúr
válasz
LordAxwell #2583 üzenetére
korlátozza a tűzfal. ha máshogy nem megy, kapcsold ki teljesen
-
LordAxwell
senior tag
Szevasztok!
Segitségre szorulok!!!
Server authentication failed! MIndig ezt az üzit kapom akármelyik szerverhez akarok kapcsoldni:S:S -
whitezo88
nagyúr
ha gyorsan akartok rangot/pontot szerezni, ajánlhatom a távcsöves precision riflet, akár hosszútávra is, nem feltétlenül kempeléssel párosítva. elég erős darab, aztán vehetsz Gausst vagy Tankot
-
Ragnar_
addikt
válasz
Vistaboy #2579 üzenetére
Elvileg , ha jól tudom a GPU is tud fizikát számolni, legalábbis ezt is mondták , mint előnyt a dx9-el szemben , meg jobban kidolgozott játékkörnyezetet ígértek még mint előnyt a dx10 játékoknál. Elvileg a Crysisban már dx10 alatt komplexebb fizika lesz, csak arra leszek kíváncsi , hogy mindez milyen sebességgel fog menni ugyanazon konfigon amin dx9-ben elfogadható sebességgel fut.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Ragnar_ #2578 üzenetére
Igazad van, igazából akkor derülne ki hogy melyik DX10-es kártya a jobb, ha lenne egy igazi DX10-es játék, ami alatt lehetne elfogulatlanul tesztelni őket. A Crysis sem ilyen lesz még, hiszen nem kifejezetten DX10-re írták még ezt sem. De mivel egyenlőre ez használ legtöbbet ki belőle, ezért a rendes demó jó mérce lesz majd. (Ha kiadják még egyáltalán az idén, a játékról nem is beszélve).
-
Ragnar_
addikt
válasz
Vistaboy #2568 üzenetére
Azért az 1900XTX azért elég sokáig elég volt. Egy 7900GT is kb. egy évig volt olyan , hogy mentek rajta a gamék elég szépen. Szerintem az R600 is olyan lesz. Hiszen kb. egy év múlva már lehet hogy kevés lesz. Viszont azért ilyen léptékű hardverigényváltozást övethetne legalább ilyen mértékű látványváltozás is a játékokban. Szerintem az UE3 sem vmi nagy szám egyenlőre, mondjuk dx 10-ben lehet , hogy nagyobb az látványminőségjavulás , bár MoH Airborneban szinte semmi , Bioshockban meg a particle , meg talán a víz. Meg a mostani játékok nagyrésze konzolátirat. Pl. a MoH Airborne. Jó , jó , de azért az első medal of honorral nem hasonlítható össze játékélményben legalábbis szerintem nem. Kicsit OFF lett.
-
keIdor
titán
válasz
T.Peter #2569 üzenetére
Így is több, mint másfél évig csúcskártya lesz a 8800GTX. (Ha azt az új GX2-s megoldást nem nézzük, ami mindjárt jön.) 2006 Nov. - 2008. nyaráig.
És mekkora poén a sok noob GSO-s lém, hogy mondta megjelenéskor, hogy mekkorát fogunk bukni GTX tulajok a kártyánkal pár hónap múlva.
Erre még mindig csúcskártya és a legtöbb helyen 130k... de a képükbe röhögnék az ilyeneknek, ha elöttem állnának.
-
Vistaboy
veterán
Azt hiszem, elmúltak már azok az idők, amikor egy VGA-t azért nem cseréltünk le két-három évig, mert elég volt a teljesítménye az újabb játékokhoz is.
Ui.: Én persze kivétel vagyok... (Nem azért nem cseréltem még le, mert nincsen rá pénzem, hanem mert annyira tetszik ez a kártya.
)
-
keIdor
titán
válasz
T.Peter #2559 üzenetére
30-40 "csak".
Nekem nagyon tetszenek a jelenlegi ATi-k. Az R6xx architektúra nagyon odabasz, de annyira a jövőre van tervezve, hogy a jelenben egyszerűen katasztrófális tud lenni. Ami nekem az egyik legfontosabb "terület" ott marha gyenge a kártya, az pedig az AA és AF.Félelmetes néha a teljesítményvisszaesés... 2007-re G80 a nyerő és szerintem jövőre fog csak változni a helyzet mire kijön az SBAA eljárás és a Blur átveszi az AF szerepét...
Színekben nem vettem észre semmit, bár az NV AF minősége szebb valamivel, mint az ATi-é...feka007: Nézőpont kérdése... Geometry Shaderben ha összeraknánk a 2 GTX-ünket, akkor is szarrá verné egy 2900XT.
-
keIdor
titán
Eladó Crysis MP Beta key!
-
Vistaboy
veterán
-
törölt tag
-
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
Lefuttattam a Crysis-tesztet a SystemRequirementsLab.com-on.
Egyedül a 256MB VRAM miatt buktam meg a "Recommended" ablakban.
Nem baj, addig játszom minimunon...
-
ToxLee
őstag
Most ez a béta publikus lett? Csak azért kérdem ,mert látom ,hogy elég sokan nyomjátok.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Kiskutya #2539 üzenetére
Nem kell aggódnod. A DX10.1 egy pár újítást rejt csak magában:
"DX10.1 will add:
* 32 bit floating point filtering becomes mandatory (was optional in DX10),
* 4xAA is compulsory (previously was not mandated)."A játékokban úgysem arra fognak törekedni, hogy csak DX10.1 kompatibilis legyen. Inkább a DX10-re fognak fejleszteni. És még az sem fog olyan hamar bekövetkezni, hiszen a jelenlegi Játékos-PC-k többségében még DX9-XP páros van. Kevesen vannak még, akik DX10-Vistát használnak. Amíg ez nem nagyon változik (Bár a Vista SP1 kijövetelével lehet hogy sokan váltanak XP-ről), addig nem kell aggódnod a DX10.1 miatt.
-
szabozeee
aktív tag
válasz
bagyulajuve #2540 üzenetére
Hála a jó istennek..
Ha még arra is "átírták" volna a játékot idén tuti nem jelent volna meg. -
Kiskutya
veterán
most akkor mi is van ezzel a 10.1-el tudjak a mostani 10es karik is vagy uj karik jonnek ki? csak azert erdekelne mert most szeretnek uj vgat venni es nem mind1 hogy mire koltok 50-70ezer ft-t!
-
Vistaboy
veterán
Crysis DX10 vs. DX10.1
Aki ért németül, hámozza ki hogy miről írnak. -
szjoci
őstag
válasz
Vistaboy #2530 üzenetére
a különbség annyi, hogy az általad megadott hivatkozással nem gazdagítod a fórumtárs pontszámait a linkelt oldalon... picit etikátlan a dolog szvsz, de ízlések és pofonok. több off nem lesz, befejeztem
-
Kami11
őstag
Bika gépen is szaggat a [Crysis]
-
pisti
őstag
válasz
#57018880 #2523 üzenetére
A bunkerek kialakítása nem túl szerencsés, két kijárata van összvissz, elég könnyű bekempelni.
De úgy is jártam már többször, hogy berohanok elfoglalni, erre leswapnol elém vagy 3 ellenfél. Nem is a baj, hogy megölnek, hanem egyet általában énis el tudok előbb kapni, azmeg lespawnol és már lövik is meg meg is hal? Azért az gáz sztem...
De tankkal is be lehet lőni a kis résen, csak be kell állni a bunker elé, azse fa@x*ág... -
törölt tag
Aha vágom ,de nagynehezen összeszeded a 300-450 pontot amiböl már tisztességes felszerelés veszel/moddolsz..kilépsz a bunkerből és meghaltál , ez a kiábránditó..
Előfordult ,h cloak-al mentem ki és 3mp .., csipával lezuztak csávo volt vagy fél kilométerreHa ien Cod/Bfield szerüen kitekkel indulnál ,hát jó...de itt a jobb cumokért rambozni meg foglalni (stratégiai pontokat) kell
ma kicsit kiábrándultam a multiból...most megint a zinglit várom
-
-
alien_
őstag
de szar, amikor már kommandózol vagy 5 perce, szépen, okosan, mire 100 méterről hirtelen egy sniper leszed
-
whitezo88
nagyúr
csináltam egy újabb videót, ahol harc is látható, lövöldözés stb
5 és fél perc
KATT -
HolloW
senior tag
Én 2,6-os P4, 1G RAM, 9800 Pro-val próbáltam lowon. Szegény kari össze-vissza fosta magát
meg swappalt mintha muszáj lenne. Ha nem vagy mazochista-hajlamú nem probálod ki hasonló cfg-al.
szerk, max ilyen 10-15 fps volt ha jól emléxem
-
Gerr'y
senior tag
Van olyan aki low profile karival probálta a Betat?
Mennyire volt jatszhato? -
HolloW
senior tag
Nem tudom tudjátok-e, de azért leíróm hátha valakinek új. Lehet majd külön dx10-es szervert kreálni ahol belehet állítani, hogy x idő alatt változzanak a napszakok, szép lesz
Lehet lesz olyan valaki, hogy bemegy nappal egy épületbe és ott spawn kempel és este jön ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest