- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordAxwell
senior tag
wííííí meeeegy nem tudom hogy de meeeegy
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
losi73
senior tag
hay egy láma kérdés ezeket hol irom át,Amiket meg kell keresni az a Crysis MP Beta\Game\Config\CVarGroups-on belül a sys_spec_PostProcessing.cfg és sys_spec_Shading.cfg.
A Postprocessesben a a végén [3]-jel alatt az r_sunshafts=0-t 1-re átírva kapcsolhatjuk be a sunshaftsot, egyben akit zavar a motion blur az itt átírhatja a r_MotionBlur=1-t 0-ra, és ekkor high postprocessing beállítások mellett se lesz aktív ez az effekt.
A Shadingben a [3]-jel alatt az r_UsePom=0-t kell 1-re írni és bekapcsolódik"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
LordAxwell
senior tag
igen 3as kliens és nekem is 64 bites a vista
rendszergazdaként inditva ment ami azt jellenti crysis exe jobb klikk inditás rendszergazdaként igen ugyan ezt csináltam mégsem yó nekem :/
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
losi73
senior tag
válasz LordAxwell #2594 üzenetére
nekem is ugyan ez volt,és rendszergazdaként inditva ment ami azt jellenti crysis exe jobb klikk inditás rendszergazdaként és megy,amugy most felraktam a 64 bites visztát és azon simán indul.
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
p a s s e r
őstag
válasz whitezo88 #2593 üzenetére
Hátnézd... Nem azt mondom, hogy általános, de olyan játékokban, amikben érzem a dolgokat, szal nem csak próbálgatom, nekem is voltak ilyen killstreak-eim... Nem kempelve, hanem ponthogy jól belerohanva az arcukba. Nem olyan lehetetlen, pont azért, mert a legjobb védekezés a támadás. A rutintalanabb játékososk élből összefossák magukat és elkezdenek félni. Kell hozzá persze szerencse is, de a nagy számok törvénye alapján könnyen bejöhet.
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
edgR
őstag
válasz LordAxwell #2594 üzenetére
3mas klienst hasznalod?
-
PH 5.5
aktív tag
Jó csata volt
- Where are you from? - Budapest. - Bucharest? - No, Budapest, Chain Bridge, Gulash... - Ah, Viktor Orban! - No-no, Bucharest
-
edgR
őstag
válasz LordAxwell #2585 üzenetére
nem az a baj. rendszergazdakent futtasd a crysis.exe-t..
-
p a s s e r
őstag
Ne verjétek már a nyálatokat, hogy húdejó gtx meg überati tulajnak lenni... Ehh... Legyetek szerények, be fog jönni az élet. Amúgy nekem pont a Crysis mutatta meg, hogy nem is olyan végtelen a kártya (gtx) tudása, mint látszik. Bár ehhez hozzátartozik, hogy egyáltalán nem tartom életképes ötletnek egy multiba pl. motion blurt tenni, mert tönkreveri az aimot. Nehézkes, ólomszerű a game ilyen formában, szal aki komolyan fogja venni, az úgyis levesz mindent minimumra. Amúgymeg, ha a múltat nézzük, ritka értékálló befektetés volt a gtx. Egy év alatt kb 15%-ot veszített az árából. Szerintem így kell nézni inkább...
Azért a belső informátorom elmondta, hogy nincs ma az a gép, ami az utolsó pályát elvinné, és a Yerli csúcsgóré is azt mondta neki, hogy kb jövő év közepén lesz olyan gép, ami mindent maxra téve (gondolom méretes felbontáson, nemtudom) el fogja vinni a játékot röccmentesen. De cserébe ot a skálázhatóság.
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
whitezo88
nagyúr
válasz LordAxwell #2587 üzenetére
nem értek én a routerekhez...
-
whitezo88
nagyúr
válasz LordAxwell #2585 üzenetére
valszeg ott lesz a titok nyitja.
-
LordAxwell
senior tag
Kikapcsoltam , vistám van de így sem yó ugyan az:S
Routerem van abban kéne kikapcsolni a tüzfalat de nem tudom hogy kell.Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
whitezo88
nagyúr
válasz LordAxwell #2583 üzenetére
korlátozza a tűzfal. ha máshogy nem megy, kapcsold ki teljesen
-
LordAxwell
senior tag
Szevasztok!
Segitségre szorulok!!!
Server authentication failed! MIndig ezt az üzit kapom akármelyik szerverhez akarok kapcsoldni:S:SAmikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
whitezo88
nagyúr
ha gyorsan akartok rangot/pontot szerezni, ajánlhatom a távcsöves precision riflet, akár hosszútávra is, nem feltétlenül kempeléssel párosítva. elég erős darab, aztán vehetsz Gausst vagy Tankot
-
Ragnar_
addikt
válasz Vistaboy #2579 üzenetére
Elvileg , ha jól tudom a GPU is tud fizikát számolni, legalábbis ezt is mondták , mint előnyt a dx9-el szemben , meg jobban kidolgozott játékkörnyezetet ígértek még mint előnyt a dx10 játékoknál. Elvileg a Crysisban már dx10 alatt komplexebb fizika lesz, csak arra leszek kíváncsi , hogy mindez milyen sebességgel fog menni ugyanazon konfigon amin dx9-ben elfogadható sebességgel fut.
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Vistaboy
veterán
válasz Ragnar_ #2578 üzenetére
Igazad van, igazából akkor derülne ki hogy melyik DX10-es kártya a jobb, ha lenne egy igazi DX10-es játék, ami alatt lehetne elfogulatlanul tesztelni őket. A Crysis sem ilyen lesz még, hiszen nem kifejezetten DX10-re írták még ezt sem. De mivel egyenlőre ez használ legtöbbet ki belőle, ezért a rendes demó jó mérce lesz majd. (Ha kiadják még egyáltalán az idén, a játékról nem is beszélve).
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Ragnar_
addikt
válasz Vistaboy #2568 üzenetére
Azért az 1900XTX azért elég sokáig elég volt. Egy 7900GT is kb. egy évig volt olyan , hogy mentek rajta a gamék elég szépen. Szerintem az R600 is olyan lesz. Hiszen kb. egy év múlva már lehet hogy kevés lesz. Viszont azért ilyen léptékű hardverigényváltozást övethetne legalább ilyen mértékű látványváltozás is a játékokban. Szerintem az UE3 sem vmi nagy szám egyenlőre, mondjuk dx 10-ben lehet , hogy nagyobb az látványminőségjavulás , bár MoH Airborneban szinte semmi , Bioshockban meg a particle , meg talán a víz. Meg a mostani játékok nagyrésze konzolátirat. Pl. a MoH Airborne. Jó , jó , de azért az első medal of honorral nem hasonlítható össze játékélményben legalábbis szerintem nem. Kicsit OFF lett.
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
keIdor
titán
válasz T.Peter #2569 üzenetére
Így is több, mint másfél évig csúcskártya lesz a 8800GTX. (Ha azt az új GX2-s megoldást nem nézzük, ami mindjárt jön.) 2006 Nov. - 2008. nyaráig.
És mekkora poén a sok noob GSO-s lém, hogy mondta megjelenéskor, hogy mekkorát fogunk bukni GTX tulajok a kártyánkal pár hónap múlva. Erre még mindig csúcskártya és a legtöbb helyen 130k... de a képükbe röhögnék az ilyeneknek, ha elöttem állnának.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Vistaboy
veterán
Egy GTX-el én is úgy gondolnám...
Ja, hogy nekem is az van?
Akkor már meg is oldódott a Crysis-kérdés!!!
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Azt hiszem, elmúltak már azok az idők, amikor egy VGA-t azért nem cseréltünk le két-három évig, mert elég volt a teljesítménye az újabb játékokhoz is.
Ui.: Én persze kivétel vagyok... (Nem azért nem cseréltem még le, mert nincsen rá pénzem, hanem mert annyira tetszik ez a kártya. )
-
keIdor
titán
válasz T.Peter #2559 üzenetére
30-40 "csak".
Nekem nagyon tetszenek a jelenlegi ATi-k. Az R6xx architektúra nagyon odabasz, de annyira a jövőre van tervezve, hogy a jelenben egyszerűen katasztrófális tud lenni. Ami nekem az egyik legfontosabb "terület" ott marha gyenge a kártya, az pedig az AA és AF.Félelmetes néha a teljesítményvisszaesés... 2007-re G80 a nyerő és szerintem jövőre fog csak változni a helyzet mire kijön az SBAA eljárás és a Blur átveszi az AF szerepét...
Színekben nem vettem észre semmit, bár az NV AF minősége szebb valamivel, mint az ATi-é...feka007: Nézőpont kérdése... Geometry Shaderben ha összeraknánk a 2 GTX-ünket, akkor is szarrá verné egy 2900XT.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Eladó Crysis MP Beta key!
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Vistaboy
veterán
válasz feka007 #2552 üzenetére
Az agyatlan hentelés nem minden, egy játék attól még lehet jó és rossz is. Pl. a DOOM3 is jó játék, és azért egy 5.1-es hangrendszeren hallgatva egy sötét szobában elég hangulatos is volt.
Gave: Inkább így kellett volna:
"Demo this year... When it's done, we hope so...""A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
törölt tag
-
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
Lefuttattam a Crysis-tesztet a SystemRequirementsLab.com-on.
Egyedül a 256MB VRAM miatt buktam meg a "Recommended" ablakban.
Nem baj, addig játszom minimunon...
-
ToxLee
őstag
Most ez a béta publikus lett? Csak azért kérdem ,mert látom ,hogy elég sokan nyomjátok.
-
Vistaboy
veterán
válasz Kiskutya #2539 üzenetére
Nem kell aggódnod. A DX10.1 egy pár újítást rejt csak magában:
"DX10.1 will add:
* 32 bit floating point filtering becomes mandatory (was optional in DX10),
* 4xAA is compulsory (previously was not mandated)."A játékokban úgysem arra fognak törekedni, hogy csak DX10.1 kompatibilis legyen. Inkább a DX10-re fognak fejleszteni. És még az sem fog olyan hamar bekövetkezni, hiszen a jelenlegi Játékos-PC-k többségében még DX9-XP páros van. Kevesen vannak még, akik DX10-Vistát használnak. Amíg ez nem nagyon változik (Bár a Vista SP1 kijövetelével lehet hogy sokan váltanak XP-ről), addig nem kell aggódnod a DX10.1 miatt.
-
szabozeee
aktív tag
válasz bagyulajuve #2540 üzenetére
Hála a jó istennek..
Ha még arra is "átírták" volna a játékot idén tuti nem jelent volna meg.Hala Madrid :)
-
Kiskutya
veterán
most akkor mi is van ezzel a 10.1-el tudjak a mostani 10es karik is vagy uj karik jonnek ki? csak azert erdekelne mert most szeretnek uj vgat venni es nem mind1 hogy mire koltok 50-70ezer ft-t!
hmm...
-
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
Crysis DX10 vs. DX10.1
Aki ért németül, hámozza ki hogy miről írnak."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
A 21-es nyerő szám, talán most már elérjük a 2-őt is...
-
szjoci
őstag
válasz Vistaboy #2530 üzenetére
a különbség annyi, hogy az általad megadott hivatkozással nem gazdagítod a fórumtárs pontszámait a linkelt oldalon... picit etikátlan a dolog szvsz, de ízlések és pofonok. több off nem lesz, befejeztem
-
Vistaboy
veterán
Ezt én már jópár hsz-el (vagy nappal... ) előbb linkeltem:
-
Kami11
őstag
Bika gépen is szaggat a [Crysis]
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
pisti
őstag
válasz #57018880 #2523 üzenetére
A bunkerek kialakítása nem túl szerencsés, két kijárata van összvissz, elég könnyű bekempelni.
De úgy is jártam már többször, hogy berohanok elfoglalni, erre leswapnol elém vagy 3 ellenfél. Nem is a baj, hogy megölnek, hanem egyet általában énis el tudok előbb kapni, azmeg lespawnol és már lövik is meg meg is hal? Azért az gáz sztem...
De tankkal is be lehet lőni a kis résen, csak be kell állni a bunker elé, azse fa@x*ág... -
törölt tag
Aha vágom ,de nagynehezen összeszeded a 300-450 pontot amiböl már tisztességes felszerelés veszel/moddolsz..kilépsz a bunkerből és meghaltál , ez a kiábránditó..
Előfordult ,h cloak-al mentem ki és 3mp .., csipával lezuztak csávo volt vagy fél kilométerreHa ien Cod/Bfield szerüen kitekkel indulnál ,hát jó...de itt a jobb cumokért rambozni meg foglalni (stratégiai pontokat) kell
ma kicsit kiábrándultam a multiból...most megint a zinglit várom
-
-
alien_
őstag
de szar, amikor már kommandózol vagy 5 perce, szépen, okosan, mire 100 méterről hirtelen egy sniper leszed
Swarm is coming.
-
whitezo88
nagyúr
csináltam egy újabb videót, ahol harc is látható, lövöldözés stb 5 és fél perc
KATT -
HolloW
senior tag
Én 2,6-os P4, 1G RAM, 9800 Pro-val próbáltam lowon. Szegény kari össze-vissza fosta magát meg swappalt mintha muszáj lenne. Ha nem vagy mazochista-hajlamú nem probálod ki hasonló cfg-al.
szerk, max ilyen 10-15 fps volt ha jól emléxem
STEAM - KOBRA KAI!
-
Gerr'y
senior tag
Van olyan aki low profile karival probálta a Betat?
Mennyire volt jatszhato? -
HolloW
senior tag
Nem tudom tudjátok-e, de azért leíróm hátha valakinek új. Lehet majd külön dx10-es szervert kreálni ahol belehet állítani, hogy x idő alatt változzanak a napszakok, szép lesz
Lehet lesz olyan valaki, hogy bemegy nappal egy épületbe és ott spawn kempel és este jön ki
STEAM - KOBRA KAI!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest