- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Újabb fotó mutat Pixelre hasonlító iPhone 17 Air hátlapot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A három Galaxy S25, utoljára nem hivatalosan
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Hát van egy olyan érzésem hogy ha valamivel, akkor HDD-vel (És nettel, Aki olyan ) készülhetünk a Crysis-ra, mivelhogy a Stranglehold kemény 12GB. Szerintem a Crysis is lesz ennyi, mivelhogy a Stranglehold-nak a grafikája közelében sincsen a Crysis-énak.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Dilikutya
félisten
Íme a végleges, hivatalos gépigény:
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
Intel Pentium 4 @ 2.8 GHz or AMD equivalent
1GB RAM
nVidia GeForce 6800GT/256 or ATI Radeon 9800 Pro/256
Microsoft Windows DirectX 9.0c compatible sound card
HD free space 16GB
A GF6800 mióta egyszintű a Radeon 9800pro-val... viszont az a 16Gb, az nem semmi. Emlékszem még azokra az időkre, mikoer egy demó volt 16Mb, a játék maga meg 100.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Apophis
őstag
Egy Crysis-guru mondana pár szót a multiról ha szépen megkérem? Főleg az érdekel, hogy a TF2-vel és UT3-al öszevetve (esetleg FarCry2 is) milyen egyedi jellegekkel bír a nanoruhán kívül, mennyire veszik komolyan a netkódot.
All was naught but to serve the void...
-
donsergiooo
senior tag
LAssan új totyik lesz majd!
ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)
-
SEMTEX
senior tag
válasz debut12 #1187 üzenetére
Érdekes lesz azt gondolom. Amikor megjeleneik abban reménykedhetünk, hogy nem csak egy-két nagyobb oldalon lesz fenn, mert onnan csak lassan csorog majd lefelé...
Remélem 1-2 nagyobb magyar játékoldal is felteszi még aznap, és onnan is lehet húzni...
Ez csak elmélte, de így lenne ''nekünk'' a legjobb......
-
SEMTEX
senior tag
válasz Vistaboy #1185 üzenetére
Flame: ne vedd komolyan, láthatod h mindenhol smiley van
A floodok sem szándékosak szerintem, miért is lennének?
Gerr'y: ezeket a képeket honnan szerzed be?
Tegnap kerestem, de ahonnan ugye te linkeled, az már a te műved... ű
Pontban éjfélkor szerettem volna betenni egyet, de nem leltem
[Szerkesztve]...
-
Vistaboy
veterán
Srácok, most Én látom rosszul, vagy az utolsó 100 hsz. többsége tömény flame és flood? (Az on-nak írt off-ról ne is beszéljünk... )
Előbb-utóbb tényleg ez lesz a PH!-s Flame-topik...
[Szerkesztve]"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Gerr'y
senior tag
-
-
debut12
aktív tag
a kiadás ''nem elsietése''
Már így is közel 1 évet csúszik. Nem mondanám, hogy elkapkodták a dolgok.
Amúgy a Far Cry2 ben (igaz még nem sokat láttam belőle) nekem a környezet nem hiszem, hogy nagyon be fog jönni. Afrika...
Emiatt szeretem a Crysist, az ős dzsungel, meg minden. Legalábbis remélem, hogy az erdő nem 2 fából, és 3 bokorból fog állni, mert akkor rosszul leszek.
Mint mondottam már korábban is, remélem legalább a Predator 1-et megnézték párszor, hogy hiteles legyen a grafika a dzsumbujról.A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
1face
senior tag
válasz feka007 #1154 üzenetére
Ezt ugattam NEKED már tavasszal, Krájtekes srácok meggebedhetnek, ha az EA azt monnya, hogy ki kell adni - vagy hogy még nem!
Egyébként én is biztos vagyok benne, hogy nem a készültségi foktól függ a kiadás, hanem az ''üzleti stratégia'' a mérvadó!
Beetetés már megvolt, jócskán - jöhet a kasza!
Javítópaccsokról meg gondolom hallottál!A rossz tetteimet nem bánom, inkább a jókat bánom, amit rossz emberekkel tettem!
-
SEMTEX
senior tag
válasz feka007 #1154 üzenetére
Mekkora arny igazságokat mondasz...Majd figyeld meg, az Ubisoft FarCry2-je sokkal jobb lesz ,és nem biztos h a grafikai megvalósítás miatt (bár az is Crysis szintű, ha nem jobb), hanem a kiadás ''nem elsietése'' miatt...Valahogy az Ubisoftban jobban bízok, elvégre POP sorozat elég jó volt....
Én is remélem, h az EA nem vette át teljesen a hatalmat A Cry-os fiúk felett.....
-
SEMTEX
senior tag
A víz az majdnem ugyanaz mint a FarCry-ban, és a vízi járművek is nagyon hasonlóak mozgásban, megvalósításban, beszállásban is (Use gomb). Persze csiszoltak rajta, ütősebben néz ki, de ez mégiscsak a Farcry újraírt motorja, és nem egy teljesen új engine..
Én legalábbis így láttam a videók alapján, de majd kiderül.....
-
debut12
aktív tag
Azért a 2. videón láttam 1-2 furcsaságot.
Pl. nem is tudtam, hogy egy tank nem képes egy nyomorék szalagkorlátot lerombolni, vagy egy amúgy is romos falnak neki menve miért nem dőlt össze?
Végül is nem azzal hirdették, hogy szinte minden rombolható lesz?
http://www.jatekok.hu/index.php?kategoria=hir&tabla=hirek_200709&id=139A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
1face
senior tag
Ne mondjátok már nekem, hogy az EA-nál + a Krájteknél olyan állatok dolgoznak, akik nem figyelnek arra, hogy egy alap C2D-s gépen G80-nal körítve szaggasson ez a szar!?
MOD: Ismét elérkeztünk a csirkevadászatig, meg hogy az ''én gépemen elszalad-e 3-4 fps-sel''
[Szerkesztve]A rossz tetteimet nem bánom, inkább a jókat bánom, amit rossz emberekkel tettem!
-
szacsee
nagyúr
A GS-en a Crysis gépigény kommenteket olvassátok el. Érdekes arcok vannak.
-
SEMTEX
senior tag
Akkor rosszul vetted ki a szavait: ultra high beállítás lockolva volt neki a betában tehát high beállítás volt.
A 20 fps tényleg kevés, de ez lehetett szvsz a Fraps miatt is. Azt én is valószínűsítem h dx9, mert nem írta sehol, h 10 alatt tolta volna.
Mindegy, gyengus eredmény akkor is...
-
JohnR
aktív tag
A szomszédnál a 8800GTS320 UT2k4- ben 50-60-nal megy neten és laggol mint állat, és net nélkül is ue. Volt egy cikk, hogy a memo vezérlővel van valami gond, de az nv még nem hozta ki rá a javítást a driverben (de már megigérte 2 hónapja). Úgyhogy megy tovább az obi. Persze ezen a kártyán 250-nel kéne mennie az UT2k4-nek
-
JohnR
aktív tag
A videó linkjénél írta a 20-at (azért nem tudott lelőni senkit). A számlálót meg csak ő láthatta, videó rögzítés után az nem látszik, de az is lehet, hogy csak a rögzítés alatt esett 20-ra (mert az is zabál erőforrást, tapasztalat).
De tök mindegy, ez akkor is kevés. FPS 40-50 fps környékén fut igazán simán. A felbontás valsz. 1280x1024, de ez csak tipp, mert elég zűrzavarosak a leírások. A minőség meg high qual., de ez is csak tipp, mint az is hogy ez DX9. -
JohnR
aktív tag
A levegőben egyensúlyozó (roncs)autóról most ne beszéljünk...de biztos ki fogják javítani.
A 20 fps-re pedig a készítő panaszkodik. Egyéb infó a hozzászólásokban : [link]
De nem fikázásnak írtam, inkább panaszként. Remélem nem kell minden effektet kikapcsolnom a folyamatos játékhoz...Akkor inkább a tetris. Az fullon megy -
SEMTEX
senior tag
-
JohnR
aktív tag
Hali!
Addig is van aki már teszteli a bétát. Azért vannak még hibák.
Videó: [link]
A gép amin futott: E4300 @ 2.9 ghz , 2gb ram , 8800GTS
Átlag 20 fps -
Vistaboy
veterán
Ja, annyi előnye van a dolognak...
Bár kemény lesz menni Kedden utoljára, pont a Demó megjelenésének napján..."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Már Aki szabad a hétvégén...
Én négy műszakban melózok, jövő hét Szerdán leszek itthon, addig mennem kell...
[Szerkesztve]"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
SEMTEX
senior tag
-
Vistaboy
veterán
Ne adj' Isten! Ha erre sor kerül, biztosan nem két nappal fogják eltolni.
Majd úgy járunk, mint a Bioshock-nál..."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
-
SEMTEX
senior tag
Egy kis letölthető ingame videó:
[link]
Állítólag egy magyar fileplanet előfizető srác készítette, 1440*900, high felbontásban.
Nem rossz videó, bár......valamiért nem tetszik Talán azért mert madarakra, csirkékre, békákra vadászni nem az igazi...
Na és az a műanyag béka...pfff....
Aki még nem látta, nézze meg, ÉRDEMES!...
-
Gerr'y
senior tag
-
feka007
veterán
válasz p a s s e r #1058 üzenetére
Hát én mégegy olyan laggos szar multit nem láttam, mint ami a fárkrájé volt...
-
1face
senior tag
válasz fpeter07 #1095 üzenetére
Ja, mint a sztalkírban azzal a 728000411268km szögesdérót kerítéssel
A Far Cry-ban legalább ''normálisan'' behatároltak. Ha túl messzire mentél az ajánlott útvonaltól, jött egy helikopter, oszt viszlát!A rossz tetteimet nem bánom, inkább a jókat bánom, amit rossz emberekkel tettem!
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- 3 HÓNAPOT MENT! Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC 12GB
- Thinkpad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe gar
- Gainward GeForce RTX 2060 SUPER Ghost 8GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest