Hirdetés
- Notch nélkül érkezett a Mi Mix 2S
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pongyolapity
csendes tag
Sziasztok
Kéne egy hatalmas help !!!
feltelepítettem a crysist win 7 alá teljesen jól fut viszont akad a hang az egész játékban még a demoban is van valakinek valami ötlete mit csináljak??
a warhed simán megy viszont a normál crysis ezzel a torz hangal megy csak már a frissítéseket is felraktam de a hang nem javult valakinek valami ötlet??? -
Pala
veterán
Pedig az előzetes hírek szerint a Crysis2 bizony New Yorkban fog játszódni, amivel nekem önmagában nem lenne bajom, viszont a Crytek játékai valahogy jobban illenek a tengerpartos-pálmafás-dzsungeles világba. Lehet, csak azért gondolom ezt, mert még nem láttunk tőlük mást.
-
fpeter07
veterán
Recovery iskola utáni része elég durva deltán, valaki azt írta hogy hülye a MI... Hát végülis csak 20-an vettek körbe
Inkább speed-el elugráltam, nem volt kedvem messziről lelődözni őket
-
hito
nagyúr
Nem tudja véletlenül valaki, hogy miért nem tudok nagyobb felbontást választani a játékban 1280*720-nál? HDMI-n keresztűl van rákötve a gép egy Samsung HD LCDTV-re.
Ha DVI-n küldöm ki akkor el tudok érni "akár" 1360*768-as felbontást is, de följebb ekkor sem megy. Egyszerűen a legördülő menüben ez a legnagyobb.
DVI-n keresztül nem is lenne baj, mert itt semelyik játékban nem tudok nagyobb felbontáson játszani, de ha HDMI-n keresztül megy akkor minden játékban tudok akár 1920*1080-at is választani.
Elég dühítőKöszönöm
-
fpeter07
veterán
válasz
WhiteWalker #20788 üzenetére
-
Barell
senior tag
Lenne egy sérülésmentes eladó Crysis-em. Ha valakit érdekel akkor pü!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
fpeter07 #20787 üzenetére
köszi,na igen az a sárga szín elég randa
ezért kérdeztem mert , itt a borító live-s képet mutat crysis live -
fpeter07
veterán
válasz
WhiteWalker #20786 üzenetére
A különbség a borítóban található, a Classicos gyönyörű szép sárga színnel van festve.
Én is majd a maxi editiont szeretném megvenni, de csak azért mert a borítója nagyon el van találvaMaxi tartalmazza a Crysist, a Crysis Warheadet (single) és a Warst (multi) is.
Egyik sem win live-os, nem tudom miért tudják egyesek így. -
WhiteWalker
nagyúr
hali,most mi a különbség a kettő közt? az EA classic is win live-os vagy nem?
EA classic
Eredeti
Érdemes megvenni a maximum edition kiadást a multi miatt? -
fpeter07
veterán
Ez a config a very high-hoz képest nagyon durva... Főleg a nap bevilágítása tetszik
Dzsungelben viszont ha a nap fele mész, gyakorlatilag allig lehet látni valamit az árnyékoktók+ ugye a nap is megteszi a hatását
Csináltam vagy félszáz képet.
Válogatás:
Orrlövész
Tenger
Csak egy pálma
Dzsungel
Pukkant
és a RáadásEz 2 mega max képfeltöltés elég kevés..
szerk: utsó link helyett img nyomtam
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
köszi, megkuksizom
kipróbáltam milyen a delta nehézség, hát normálon utolsó pályán többször is meghaltam, mert nincs hova menni fedezékbe. Plussz, első mapon kikötőn állok cloakba, erre lazán lelő csónakból... Megmozdulni nem tudtam mert 5 lövés = halál, jó lesz nekem a közepes..
-
Pala
veterán
Ennél szebb cfg nem nagyon van (csak a Mster-féle, de ott az éjszakai részek túlságosan sötétek).
-
fpeter07
veterán
Utolsó mapon kifagy a játék. Azt olvastam hogy win 7 nem tetszik neki, megpróbálom dx9-be, hátha úgy nem fagy le.
-
fpeter07
veterán
Eddig az volt a legkönyebb pálya, a követőrakéták ellen meg esélyük nem volt. wasd-al mész, egérrel meg fordulsz, ctrl-l mész le, space-el meg fel. Mondjuk anno multiban vezettem párszor v-tolt, lehet azért volt ennyire könnyű
Akkor mondjuk meglepődtem mikor 1 mp alatt sötét lett, azthittem valami bugUtsó pályán kifagyott, majd holnap befejezem, aztán jöhet az Assassin
-
fpeter07
veterán
Na sikerült végigvinnem a Core és a Paradise Lost pályát. Low grafikán is anno durva volt, hát még így, nekem tetszett, el se tévedtem. Na jó, 2 kört leírtam, aztán elmentem valamerre, ahonnan azthittem hogy jöttem és arra kellett menni
Ezek a kis halacskák elég genyók voltak, főleg hogy előttem mindenemet, maradt a bud spenceres pofon osztogatás.
Havas rész se volt rossz, beszarás hogy minden sziklát tökéletesen megcsináltak, mintha ott lennél. V-tool-os küldiben kíváncsi vagyok hányszor halok majd meg.
-
agemate
addikt
Nem korlátoz. Tény, hogy gyorsabb lenne 256bites hozzáféréssel, de az majd DX11-es játékok alatt fog kiderülni. A GDDR5&128bit párosítás
felér kb a GDDR3&256bittel.Nagyon jó kártya az az 5770-es
Én is hasonló beállításokon játszom és nekem egy ugyanannyi az fps-em. Lehet, hogy azért, mert erősebb a procim. Ki tudja.
-
Rica
senior tag
válasz
fpeter07 #20765 üzenetére
Nekem 1280*1024@75, minden egyedin és ráteszem a 4AA, mert ebben a játékban látom a különbséget, ha nem is a sárgák pofáján, de a gyönyörű környezetben, ahol már vagy tizedszerre irtom ki őket.
. 30 körüli FPS az átlagom.
Egy láma kérdés: az 5770-esednél nem korlátoz a 128 bites szélesség?[ Szerkesztve ]
-
Rica
senior tag
válasz
pspfan11 #20750 üzenetére
Én azt csinálnám, hogy kinyírnék módszeresen minden sárgát a szép környezetben, aztán abbahagynám a gémet, amikor beérsz a nyálban lebegős részhez, onnan már úgy sincs sok értelme. Erre 6 óra bőven elég.
agemate: én 1280*1024-en tolom, szerintem 2xAA kell ehhez a gémhez, az viszont tényleg furcsa, hogy nem vesz le a sebességből
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
válasz
agemate #20760 üzenetére
Üdv!
1.: Ha benchmarkot akarsz csinálni akkor van beépített, nem kell fraps.
2.: Win 7 alatt a játék mappában jobbkatt a Crysis-on, és kiválasztod hogy dx9-es játék.3.: Azért szaggat mert a 2 giga ram kevés neki. Én is toltam anno 2 gigával, élvezhetetlen volt. Mióta 4 giga van, reccenésmentesen fut a gépemen, pedig nem egy erőmű:
(Ez mondjuk a warhead, de kb ugyanaz a gépigény
[ Szerkesztve ]
-
agemate
addikt
-
agemate
addikt
Kicsit érdekes ez a játék.
1280x1024-ben minden "magas"-on, élsimítás nincs vsinc van, 25-50 fps, 1024x768-ban szintén minden "magas"-on, élsimítás 4x, 28-60 fps..
Mindkét beállításnál néha iszonyatosan besszagat, élvezhetetlen a játék.A konfigomnak azért bírnia kéne ezeket a beállításokat, nem?
Amúgy Win7 alatt dx9-et be lehet valahogy kapcsolni Crysis alatt?
-
elithun
őstag
Pár hete játszottam végig, már elkezdtem a Warheadet is,de az 2 giga rammal folyton kifagy...majd lesz 4 és akkor folytatom.
Nagyon jó kis game!
[ Szerkesztve ]
-
Cobrusz
senior tag
sziasztok
melyik most a legfrissebb javítás a game-hez?
thx -
pspfan11
csendes tag
Hány óra alatt lehet végigjátszani a játékot legkönyebb fokozaton? Itt a fórumon volt, aki 6 órát írt. Az mennyire reális?
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Dark KillerX #20745 üzenetére
Csak ha driverből erölteti rá attól nem lesz szebb a textúra.
-
LLKobe
veterán
Rájöttem hogy lehet elindítani a 64bites Crysist: CSAK az 1.2-es patc-et kell felrakni, aztán a BIN64 mappában a Crysis.exe-n kompatibilitás, és vista sp1-re tenni. Nekem így megy
-
agemate
addikt
Anizotróp filtert hol tudok beállítani?
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Lenne egy érdekes kérdésem.
Tehát adott az eredeti crysis. Fel tudom crekkelni, hogy ne kérje a cd-t?
Valaki próbálta már? -
LLKobe
veterán
Üdv!
Tudom, lerágott csont, de elmondaná valaki hogy lehet a 64 bites Crysist elindítani?
Végigolvastam a fórumot, sőt lassan az egész internetet, de csak nem sikerül.
Elindítom, fekete képernyő, hibaüzenet, over. -
agemate
addikt
válasz
Dark KillerX #20735 üzenetére
Hát felraktam és 1024x768-ban 4x-es élsimítással, minden high-on olyan 32-45 között, és sajna néha beakad és lemegy 23-24-re.
1280x1024-ben ugyanezekkel a beállításokkal kb 2 fps-sel van kevesebb.Kéne még az a +2gb..
Win7-em van.de nem siránkozom, ez a kis akadás belefér, a lényeg, hogy szép és fut!
-
Dark KillerX
addikt
válasz
agemate #20734 üzenetére
HD felbontáshon High minőségben nem fog futni a game élvezhetően a 4850-el sztem,de 1600-as felbontáson elég lehet a kari,főleg ha meg is van picit rántva,de a + 2GB ram most is kellene a Crysis.nak,bár ha Xp-n tolod akkor azért élvezhetőbb lenne még 2GB rammal is.
[ Szerkesztve ]
-
agemate
addikt
válasz
Dark KillerX #20733 üzenetére
Köszi, ez szuper!
Akkor ideje lesz kihúzni az ágyneműtartó mélyéről a gémet!
Még egy kérdés:
Ha a későbbiekben beszerzek még 2 giga ramot, tudnám tartani ezt az fpst hd ready-ben is? -
Dark KillerX
addikt
-
agemate
addikt
Hali!
Szerintetek hogy futna a Crysis a gépemen? 1280x1024-et tud a monitorom
-
válasz
Dark KillerX #20729 üzenetére
A teszt jelen esetben hidegen hagy, mert ez személyes tapasztalat.
Az eredetiséget pedig strebacom-tól kérdeztem, mert szintén tapasztalat, hogy törtel nem ment a 64bit.[ Szerkesztve ]
-
mad1
veterán
válasz
Dark KillerX #20722 üzenetére
32biten gyorsabb?
-
válasz
Ezt én cáfolnám, win7 64bit alatt a 64bites verzióval kb. 5-8-al több fps-em van, de ami a lényeg, hogy valahogy folyamatosabb a játék, nem akad, nincsenek benne apró lagok.
Azt viszont nem tudom megmondani, hogy neked miért nem fut.
Amúgy eredeti?
Mert amikor leszedtem kipróbálni akkor a 64bites nekem sem indult el, eredetivel viszont simán megy. -
strebacom
senior tag
válasz
-
strebacom
senior tag
Látom még csak el sem olvastátok amit kértem mert még csak ne is böffentett rá senki,igaz sok itt a lúzer és kevés a mester, na de mit várjunk ha ilyen maga az ország is.....
Erre biztos ir valami f... -
BanNor
csendes tag
Heló!
Nagy gondom van, jó lenne, ha tudnátok segíteni, legjobban a PRIVÁT ÜZENETNEK örülnék, és akkor nem kell mindig visszanéznem ide....
Szal...
Miért van az, hogy a gépem elvileg viszi a jobb játékokat, de a FIFA 10-et mindenképpen, és még is LOW beállításokon 800x600-ban is akad? Ha tudnátok ezen segíteni, akkor nagyon köszönném!
A gépem:
- Intel Dual Core 2,8Ghz
- 2 GB RAM
- 550w táp
- 9600 gt 512 mb ddr3Szal miért fut a FIFA ilyen szarul? Köszi a segítségeteket!
-
whitezo88
nagyúr
találkozott már valaki a következő problémával? Crysis és Warheadnél is előfordul, hogy időnként szétesik a kép és kékhalállal újraindul. a játék eredeti. csak ezeknél a játékoknál, máshol nem. a gép nincs túlhúzva.
-
Sziasztok,
Steamről megvettem a Crysis részeket, de természetesen csak angol nyelv van benne.
Ahogy utánanéztem kellene egy hungarian.pak fájl, plusz egy kis hákolás és menne magyarul.
Honnan tudnám beszerezni ezt a fájlt?
Valaki feltudná esetleg tölteni? -
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megtudni, hogy hogyan lehet multiplayer alatt botokat előcsalni, hogy pl: 3 ember együtt (egy csapatban) 3 bot ellen legyen.
Kösz:piadex2
ps: ha valaki le tudja írni, hogy mi a különbség a koreai és az amerikai csapat között multiplayerben, azt megköszönném
-
fpeter07
veterán
Aki azt mondja hogy sz.r ez a játék az low-nál jobb grafikán még nem látta, nekem úgyis tetszett, de ez az igazi krízis
-
strebacom
senior tag
Abban segitsetek légyszi, hogy hogyan tudom a Crysist elindítani Win7/64biten, a 64bites exével......a 32bites tökéletesen megy, de a 64bites csak feketekép és kidob az asztalra pár másodperc után....minden patch fenn van....
Ha valaki leirná, hogy mit hogyan és honnan és hová, nagyon megköszönném, illetve köszönöm is... -
fasirTTT
őstag
valaki aki tolja a crysis wars-t az mondja már meg pls hogy mennyire népszerű ez neten ?
(legalábbis magyarok körében)
mert lehet megveszem ....csak a népességtől függ:
-
-
Pala
veterán
Kipróbáltam a játékot az új monitoron (Dell Ultrasharp 2209WA, kalibrálva), tényleg nagyon durván néz ki 1680-ban ezzel az ultra configgal!
Azt hittem nem lesz lényeges különbség az 1280x1024-hez képest, de tévedtem (szerencsére jó nagyot!
). A textúrák is valahogy élesebbnek tűnnek. Sajnos lepadlózza a gépet, épphogy elfutogat 30-35-fps-sel, nagy csatákban már inkább 25 körül van, de azért még éppen játszható. Viszont ez a látvány mindent megér!
Hoffer: milyen drivert használsz? Esetleg patcheket nézted már?
[ Szerkesztve ]
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy feltettem a Crysis-t játék közben ha lenyomom a c-t a fegyver tulajdonságait vagy akár csak az escape gombot akkor megfagy eltelik kb 1 perc és utánna hozza fel az ablakot csak és ha be akarom csukni akkor is kell várni! De ez ugyan így van a nanoruha kezelőfelületével is! De futni tudok, lőni is meg minden! A gép bírja nem azzal lehet a probléma, mert probálkoztam vele!
Valakinek valami ötlet erre????
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Corsair Void ELITE Wireless Carbon
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 GAMING V2 O10G új, bontatlan, 2 év gari
- Ryzen5 5600/ TUF RX6700XT/ 32GB Kingston Fury alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost/postapont
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium Média Markt Vásárlás! + 2030-ig Gold Smart biztosítás!
- Sapphire Radeon R9 FURY X, 4GB HBM 4096 Bit.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest