- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz feka007 #18397 üzenetére
Hozzátenném ha nincs fent az oldallap, nincs a levegőnek "útja" a házban, és nem tud keringeni. Bizonyos alkatrészeknek jobb, van viszont ami sokkal melegebb lesz nyitott háznál...
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
feka007
veterán
válasz Beowulf_78 #18394 üzenetére
Sehol se volt itt vita...
Pisti: A 88GTX is 85 fok 3D-ben. Én nekem nincs fent az oldallapja a háznak, így nem lesz katlan bent. -
pisti88+
senior tag
válasz Beowulf_78 #18394 üzenetére
Nem vitázunk mi eszmét cserélünk ! Bevallom annyit tudok a flopsrol hogy annyit tud számolni adott idő alatt a gpu de többet nemtok rola nem is tanálátam olyan tesztet vagy irást ahol a gtx-eknek szánolták volna, lehet nem is fontos
Egy baj van a 4870-el többen monták hogy katlan, én gondolok a ház többi "lakójára" is nemkell hogy megfőjenek mert valahi kurva meleg odabenntPisti -(*_*)-™
-
ricsy888
senior tag
Kipróbáltam a crysist Ultra Highon! feka007 ajánlotta [link] még valakinek gondoltam én is kipróbálom. Nagyon komoly és egész játszható. Én azt hittem ilyen 5FPS-ef fog szaladni, de nem.. Majd csinálok egy mérést frapsal.
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz pisti88+ #18393 üzenetére
Pisti nem menj bele a vitába tök felesleges. Nem véletlen 15k-val több egy jobb GTX 260 OC mint a 4870... Összehasonlitgatni tök felesleges. Azt se vitatom hogy ár/teljesitmény arányban jobb a 4870, 50-55k környékén nincs jobb kártya.
De meghúzva a BFG 260 OC 630p kap csak kevesebbet a MEGTÉPETT 280-nál! Ez azért csak jelent valamit. Magyarul a megtépett 260 OC jobban megy mint az alap GTX 280.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
B-L-A-C-K
titán
Játszunk már hé.....!!!
-
pisti88+
senior tag
A karid dx9-es darab a vistában gyárilag dx10 van nehéz dolgod lesz probálkozz egy dx9 felrakásával ha szerencséd van akkor menni fog a kari ha nem akkor kell valami dx10-es
Feka: nem mondtam főnök hogy ilyenem lesz majd kiderül , de ha mégis akkor boldogság lesz Lhet hogy "elavultabb" architechturálisan az Nvidia, de azt meg kell hagyni nyers erőben ottvan azért[ Szerkesztve ]
Pisti -(*_*)-™
-
feka007
veterán
válasz pisti88+ #18382 üzenetére
Nane, maradsz a sötét oldalon?
Látom nem hiszel nekem, hogy jobb az Ati.
Egyébként teszteknek nem kell mindent elhinni, körülbelüli képet adnak, de ha van két hasonlóan erős kártya, akkor minden azon múlik, hogy melyik cég támogatja jobban a teszt íróit...[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Hogy tudok elindítani ezt Vista 64 bit alatt, ha DX9-es (7800GTX) vga kártyám van? Valami d3d9_34.dll hibaüzenettel leállt.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
B-L-A-C-K
titán
Játszanék én is.....
-
pisti88+
senior tag
válasz Beowulf_78 #18384 üzenetére
Az a borzasztó hogy minden felbontáson majdnem minden gamben hülyére veri a 4870-et és a gyári huzott órajelével dolgozik ami még mindíg alacsonyabb mint ami az Atinak van 800stem ide vagy oda ! És akkor még nem is huztuk meg
Egyépként bocsi hogy mostanában nem jelentkezem játékra de egész hétvégén melozok, mert berendeltek helyettesíteni , muszály pihennem mert különben bajos a reggeli kelés, és melo... Jövő héten bepotlás jön asziszemPisti -(*_*)-™
-
Beowulf_78
addikt
válasz Brumi˘ #18383 üzenetére
Remélem...még senki se jelezte hogy jönne rajtad kivül. Jelenleg még XP SP3 telepitek, de ha van igény a gémre, akkor visszarakom a Vista mentést.
Pisti: XFX XXX, BFG OC rlz!
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Brumi˘
addikt
Lesz ma game?
-
ricsy888
senior tag
-
ricsy888
senior tag
3Ghz-et megy az a proci abban a lapban. Sokat segítene a gép teljesítményén mivel így alapórajelen elég CPU limites lesz.
Szerintem válassz egy kicsit kisebb felbontást. Én is 1024x768-ba vittem végig minden highon. Olyan átlag 22-24-26FPS-em volt, de simán játszható.
Sajnos nagyon NV kártyákra van optimizálva a game.[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
-
Khaal
őstag
válasz Beowulf_78 #18358 üzenetére
Mekkora látványbeli különbség van medium és high között?
Processzorra mennyire érzékeny? Azt tudnám tuningolni olyan 2.8-3ghz ig is szerintem. -
Beowulf_78
addikt
Húzva nem teszteltem még Crysis alatt. Nem feltétlen publikus, mivel a logout írásom készül, és abban fogom közölni. 2 eredményt megsztok, de a Vista miatt jelenleg vissza lesz véve 469fsb-ről 465fsb-re.Vista alatt is a Prime stabilitásra törekszem, bár használatban a 469 is stabil.De az új beállításokkal újra kell kezdenem a tesztet.
1680x1050 noAA és 16xAA....[link]
[link]Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Terminator17
senior tag
Crysis maxon
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
pentium4
senior tag
válasz sosperecek18 #18369 üzenetére
ennyire nem megy? még easy n se??
ha ennyire nem megy akkor tess: [link]P4
-
sosperecek18
őstag
Vki tudna nekem küldeni egy save-t az Awakening Descent pályáról?
sosperecek18@gmail.com
Előre is megköszönöm![ Szerkesztve ]
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
feka007
veterán
Bazz, harmadszorra installálom újra a wint egy napon belül, itt hal be 5percenként az explorer.exe... Ennyit ezekről a minden szolgáltatást/védelmet/tűzfalt kikapcsoló agyfaszságú irománytweakekről, nagyon sokat érnek azon kívül, hogy kicsit gyorsabban bebootol, közbe meg instabil mint állat Esküszöm mégegyszer hozzá nem nyúlok, egész nap azzal szórakozok, hogy minél gyorsabb legyen, erre nap végén behal
Látom a rendszervisszaállítást is kikapcsoltam vhogy, pedig azt direkt nem akartam... -
moddingR
aktív tag
akár szivesen csinalok cod4 szervert is mert tudok
-
pentium4
senior tag
válasz Beowulf_78 #18364 üzenetére
na, jó lesz az, gyurjuk neki!
P4
-
moddingR
aktív tag
válasz Beowulf_78 #18362 üzenetére
jövök
-
Beowulf_78
addikt
válasz pentium4 #18361 üzenetére
Rajtad kívül nem nagyon jelezte még senki hogy jönne... 4-5 fő azért jöjjön össze.
-
pentium4
senior tag
válasz Beowulf_78 #18360 üzenetére
mikor kezdődik a gém?
P4
-
Beowulf_78
addikt
Ha játszunk is ma, az se korán lesz...
Kaptam ezt a GTR Evolution-t is.. majd hétvégén megnézem, mert a képek sokat sejtetőek...GRID feelinget érzek!
-
Khaal
őstag
Sziasztok kiváncsi lennék a gépem milyen beállításokat vinne a játékban:
X2 4850e (2.5ghz), HD3870, 2gb ram, win xpsp3
1440x900 lenne a megcélzott felbontás (vagy esetleg 1280x800), és egy olyan 30-40 fps.
Vinné highban, vagy semmi esély sincs rá? -
Beowulf_78
addikt
válasz feka007 #18355 üzenetére
Ahol én vettem a 260 at.... abba a nagykerbe a Sapphire 4870 full 63k volt, a BFG OC 260 meg 69k. Hasonló árak vannak mostanság és csak drágább lesz. A ft folyamatosan romlik, és szeptembertől karácsonyig amúgy is az egekbe lesznek az árak.
-
feka007
veterán
válasz Beowulf_78 #18354 üzenetére
Hát az már nem vmi jó ár érte.
-
Beowulf_78
addikt
válasz feka007 #18352 üzenetére
Igen, mákod volt, mert az még a ft romlás előtt volt. Most 56-60k az új számlásan. Annyit meg sztem nem ér.
-
feka007
veterán
válasz Beowulf_78 #18351 üzenetére
Én 48-ért vettem a Sapphire Fullt, na erre már lehet mondani, hogy megérte
-
Beowulf_78
addikt
válasz feka007 #18350 üzenetére
Ebben igazad van...de ha megnézel egy Ati-s játékot mekkora előnye van a 4870-nek, látható, 800 shader ide, +40 textúrázó oda, játék optimalizálással együtt se nagy az előnye a GTX260-al szemben. Sőt! Inkább egál. Ettől még jó kártya a 4870. De ahogy azt hetekkel ezelőtt is állítottam, most is állítom, immár saját tapasztalatból, hogy jobb kártya a GTX260. Nem véletlenül +10-15k egy jobb darab.
Persze sokakat elriaszt a vételár, mert az Ati, bár gyengébb, lényegesen olcsóbb, ami nem utolsó szempont.Szóval 55k-ért jó az a 4870.Megéri. Akinek meg van rá több az vegyen 260-as GTX-et.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
feka007
veterán
válasz Beowulf_78 #18349 üzenetére
Az előny eltűnt, de nem azért, mert most hirtelen ráoptimalizálták Ati-ra, hanem mert bepakoltak 40 textúrázót a 800 shader mellé
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz feka007 #18348 üzenetére
Néztél teszteket? U.a. az eredményeket éri el a 4870 is... nem megy jobban alapban 260-on. Az előny eltünt Crysis alatt. De az enyém nagy durranás a 4870-hez képest is.
pentium4: Lesz ma!
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz Beowulf_78 #18347 üzenetére
Azért a 4870 is rádupláz a 3870X2-re. Hát mégha Ati-ra lenne optimalizálva
-
pentium4
senior tag
uraim ma lesz gém???
P4
-
feka007
veterán
válasz Beowulf_78 #18344 üzenetére
Hát X2-höz képest nem csoda, az vmi siralmasan vitte a Crysist...
-
Beowulf_78
addikt
válasz Laraxior #18341 üzenetére
Hát jah...megnézem majd Sp3-mal is.
Mindenestre a Vantage lista 1. helyén trónolok, úgy hogy maradt tartalék a kártyában!
Persze nem sokat számítanak ezek, mert szintetikus tesztek, de az alap Crysis bencs is hihetetlen jó eredményeket hozott!nsrking: Vannak, de még nem publikusak. Lehet logout lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
-
nsrking
senior tag
válasz Beowulf_78 #18336 üzenetére
Most már jöhetnek a Crysis eredmények is!
-
pisti88+
senior tag
Jó az kenyérrel főnök , takaritsd le a vistát és Xp-n futtass egyet 19k meglessz Ha van egy kis időd jer fel skyp mesélnivalóm van
Pisti -(*_*)-™
-
Laraxior
titán
Vista miatt elég csekélyke... XP alatt egy ezressel több lenne
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
feka007
veterán
Egyértelműen nVidiás a 3DMark... Meg mondjuk szar is sztem, a 06 elképesztően cpu függő. Mondjuk Vanateget még nem próbáltam (az lesz az utolsó, amiért felrakom a Vistát...), de a 06 bugokban is bővelkedik, legalábbis nálam biztosan.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz DarthPeeter #18338 üzenetére
Jah...
-
B-L-A-C-K
titán
Gyengusz....
-
Beowulf_78
addikt
[Vantage performance 10730p]
[3d06 18423p
A 2 GPU-s Radeon 3870 X2 1200p csinál többet 06-ban! Ahhoz képest nem rossz... Vantage-ban meg 1500p kevesebbet csinált 2 GPU-val.
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz Laraxior #18334 üzenetére
[3d06 18158p]
[Vantage Performance 10381p Physx disabled]Csak így elöljáróban...ez még nem a vége.
-
Laraxior
titán
-
Beowulf_78
addikt
Még nem jutottam sokra, csak pár bench eredményre alapon...physx bekapcsolva.
[3d Vantage Performance 10183p]260 OC rlz!
Szénné húzott 3870 X2-vel értem el 8600-8800p ilyen CPU beállításokkal.
Mennyi lesz így a húzott pontszám?Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Laraxior
titán
válasz pisti88+ #18329 üzenetére
még jó hogy a PhysXről van szó és nem az SLiről
Kihasználtam végre a 4 magot... avit rippeltem 3GP-be hogy holnap ne unatkozzak a vonaton.
A Szanatórium című filmet ajánlom mindenkinek.Az egyik kedvenc színészem játszik benne,természetesen nagyot alakít,mint mindig. Peter Stormare.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Játékos
addikt
válasz Laraxior #18327 üzenetére
Azon ritka alkalmak egyike ez, amikoris TELJESEN egyetértek Veled! Az égvilágon SEMMI haszna nincs jelenleg ennek a technikának! Kipróbálgattam én is, 2 dzsíforsszal is, de hamar uninstall lett belőle! Pláne, mert én "nyugiban" (2D) jócskán alulhajtom a VGA-t, és a fizix driver meg lefagyasztotta a gépet abban a módban, mint a fenét...
Persze én se bírtam ki, hogy ne próbálgassam rögvest , de jelenleg semmire nem jó nekem!
Béke!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Laraxior
titán
válasz Beowulf_78 #18323 üzenetére
mire is jó? több pontot hoz Vantageben.... azonkívül? semmire... még
-
pisti88+
senior tag
-
pisti88+
senior tag
válasz Beowulf_78 #18323 üzenetére
Jer fel skypra megdumáljuk a dolgokat , akarom tudni mi folyik ott
Pisti -(*_*)-™
-
Beowulf_78
addikt
-
NaNorbert
aktív tag
Hello!
Ma game van-e?
És ha igen akkor ki csin szervert?◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
pisti88+
senior tag
válasz Beowulf_78 #18320 üzenetére
, csak az ut3 motoros gamek használlják meg majd a farcray2 stb stb!
Pisti -(*_*)-™
-
Beowulf_78
addikt
válasz pentium4 #18319 üzenetére
Okés. Ahogy tudok közelebbit beírom. Most jön lefelé a physX driver. Asszem mostanában "rámegyek" az UT3-ra! Persze a Crysis-t nem fogom hanyagolni.
Crysis-ban egyébként van physX?
-
pentium4
senior tag
válasz Beowulf_78 #18317 üzenetére
várjuk az időpontot!
P4
-
pentium4
senior tag
válasz Beowulf_78 #18316 üzenetére
elvérzik, de az én esetemben jó lenne, mivel 1920*1200 on csak közepesen megy a gém a túlhúzott 8800GTS emmel! de gx2 vagy gtx280 al menne 1920 on nagyon magason
elsimítás kell a ráknakP4
-
Beowulf_78
addikt
válasz Brumi˘ #18313 üzenetére
Én mindenképp játszom ma Crysis-t...kb 1h múlva. Majd beírom mikor indul a szeró.
-
Beowulf_78
addikt
válasz Laraxior #18310 üzenetére
Hát Attissal beszéltem ma erről is... élsímítással DX10-ben "elvérzik" a GX2 sajnos. DX9-re XP-vel, viszont "best buy". Én azért nem választanám már, mert ne legyen kritérium az OP rendszer és a directX. Mert ha Vista-t akarok használni legyen az alatt is jó!
-
Laraxior
titán
nekem kicsit elég volt a lövöldözésből..egy kicsit autókázok a flatouttal majd vasárnap este jövök legközelebb...
-
Brumi˘
addikt
Lesz ma game urak?
-
pisti88+
senior tag
válasz Beowulf_78 #18309 üzenetére
Majd megbeszéljük a dolgokat attol függ hogy megy !
Pisti -(*_*)-™
-
feka007
veterán
válasz Beowulf_78 #18305 üzenetére
Akkor inkább Fekával játszom mint ezekkel vazz.
Megtisztelő -
Laraxior
titán
54ért már láttam GX2-t..és valami bazásormajomnál aki több haszonnal szabadul meg tőle..és még íg is jó ár...
tudom csúnya kártya,de nagyfelbontásra zsír..nekem jó is lenne*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Beowulf_78
addikt
válasz pisti88+ #18308 üzenetére
Nem biztos...de ezt 60k alatt nem adom el így pár naposan. Ez tuti. 67-69k között kapható. Az egyik legdrágább 260-as a BFG. Beregisztráltam magam, és a kártyát is...24/7 tech support, ápgrédelési lehetőség és egyéb fincs dolgok...
GTX200 topikban van egy srácnak pont ugyanez a kártyája...a 280-hoz képest, persze meghúzva, átlagban alíg gyengébb Crysis-ban.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
pisti88+
senior tag
válasz Beowulf_78 #18307 üzenetére
Akkor a délutáni telefonbeszélgetés tárgya tárgytalan gondolom
Pisti -(*_*)-™
-
Beowulf_78
addikt
válasz pisti88+ #18306 üzenetére
Vissza... Nemsokáá kezdem a telepítést. Lehet ma nekem nem lesz játék...
Az első benyomásom, hogy a hűtése profi, 40% default venti fordulaton idle 55 load 77 fokos. 60%-nál 47 fok, 65 fok.
Teljesítményről még nem tudok mit írni mert új rendszer kell.
A Kártya hatalmas nagy, van benne anyag, és közel sem középkategóriás kártya látszatát kelti, a hűtője kinézetre pedig brutál!
27-28 cm hosszú, tehát 3870 X2 hosszúságú, viszont jóval magasabb annál. Globálisan nagyobb. Nagyon kíváncsi vagyok...mod: Lehet visszateszem a Vista mentést, utána driver install, aztán jövök játszani...be vagyok sózva.
[ Szerkesztve ]
-
pisti88+
senior tag
válasz Beowulf_78 #18305 üzenetére
Főnök mizujs történt??? Mesélj hallom visszaálltál a zöldre?
Pisti -(*_*)-™
-
Beowulf_78
addikt
Hát először is...így vegyünk fel új tagokat. [link]
Megmondom őszintén még egy pár ilyen, és létszámstop lesz nálam. Így is hozzám már csak az ismerős ismerőse jöhet. Újoncok kizárva.
Akkor inkább Fekával játszom mint ezekkel vazz.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
pisti88+
senior tag
válasz Beowulf_78 #18300 üzenetére
Én is választás előtt vagyok de épp ilyenjellegű problémában nemtudok dönteni én sem nem idegenkedek az Atitol mintahogy a zödtől sem, lehet kalapbol huzom ki
Pisti -(*_*)-™
-
Laraxior
titán
Flatout rulZ
-
feka007
veterán
válasz Laraxior #18301 üzenetére
Jaja, lehet, hogy a 256 bit kevésnek tűnik, viszont ha figyelembe vesszük, hogy a 4870-en GDDR5 ketyeg 3600 MHz-en (a procim nincs ennyi ), és kiszámoljuk a memória sávszélt, ami 115200 MB/s a 4870 esetében, és 111888 MB/s a GT260-nál, akkor már egálban vannak. Ez olyan, mint az Ati-nak a 800 streamje, látszólag az is 4x annyi, mint az nV-nek, viszont mindenki tudja, hogy abból a 800-ból 160 telejsértékű, és 640 egyszerű skalár shader. Persze így is nagyobb a shader teljesítménye Ati-nak, de nem négyszer...
-
Laraxior
titán
válasz Beowulf_78 #18300 üzenetére
én a 4870re esküszöm.... 47k-ért szerintem nem téma. Egyértelmű döntés.... főleg hogy a 256bit és az 512MB ram tény hog ykevésnek tűnik,de az effektíve 3600on ketyegő ramok jelentősen magasabb szintre emelik a kártyát, egy egyszerű 256/512esnél ....egy kis biosflash és máris szépen üzemel a kártya.... ez az ördögi énem
a Zöld...az örökzöld viszont azt mondja amit tapasztaltam is. egy 384/768 vagy ugye a nagytestvéreknél a 448/896 vagy az 512/1000 szépen hangzik,és nemcsak szépen hangzik,hanem szinte érezhető számomra is a teljesítmény növekedése. tekintve én 320/320ról váltottam a 384/768ra. Mondhatnám dupla FPS született (amibe a quadom is beleszól 3.8on ) tehát ha megduplázom a mostani ultrám teljesítményét,akkor megkapom a GTX260at és még feljebb menve a GTX280at...lenyűgöző... csak a vételár.
A 47ezer forint még mindig meggyőző....magyar embernek ugye a pénztárca az első...
(hogy honnan szedtem a 47k-t? apróban webáruház... )
Kellene egy délutáni kis haddelhadd nem gyerekek? jönne valaki?*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest