- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
válasz
Iginotus #7795 üzenetére
Hirtelen ezt találtam (szeptember):
[link]
[link]
[link]
Ha regisztrálsz a discordjukon (ez ingyenes), akkor láthatod a többit is és egy sor hasznos infót is lehet találni, elég pörgős csoport, persze a konkrét tippek fizetősek (20 euro/hó), néha van 1-2 ingyenes is, viszont a fenti kereskedők elég gyakran streamelnek élőben (ingyenes) elemzéseket. Ha nem fizetsz elő kereskedési tippekre akkor is érdemes olvasgatni a discord csoportjukat. -
mepet
addikt
válasz
Iginotus #7759 üzenetére
Én erre jutottam: talán már be is árazta a piac a fork utáni ETH-t, passz, a fork nem elég tuti hír számomra.
Mindeközben a BTC-nél a monthly bull és a daily bear viaskodnak, én nagy mozgást várok, csak azt nem tudom merre.
Ha felfelé lő ki a BTC, akkor jobb, ha BTC-ben vagyok. Ha bezuhan a BTC, akkor az altokat is húzza magával, így max 0-10%-ról maradok le.
Tehát most is a legjobb BTC-t HODLani. -
Vigilante
őstag
válasz
Iginotus #7737 üzenetére
Köszi szépen.
Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk topicba folytatom akkor.
-
-
Blood Mage
senior tag
-
Zsoca_D
tag
válasz
Iginotus #7394 üzenetére
"...De egy próbát megér..."
Ha tényleg így gondolod, akkor mindenképp regisztrálj, és fizess is be egy kisebb összeget. (Nagyot nem javaslok, mert nem akarok így ismeretlenül sem rosszat Neked).
Egy kisebb pénzösszeg bukása pedig simán megéri, ha utána egy életre megjegyzed, hogy az ilyen oldalakat már a formájuk alapján is megismerd és AZONNAL kukázd. -
-
Danex
addikt
válasz
Iginotus #6317 üzenetére
Gyakorlatban meg szerintem fele ennyi is elég lenne az árfolyamhoz, ha szépen elkezdesz vásárolni, stabil emelkedést generálva, akkor mások is vásárlásba kezdenek majd... az ellenállási pontok a nagyobb kérdőjelek, mert bukta lehet ha közben valaki más meg egy adott árra vár, hogy kiszálljon.
-
törölt tag
válasz
Iginotus #6317 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy az ábra csak a pillanatnyi állapotot tükrözi, tehát korántsem biztos, hogy ekkora összeg kellene az adott árfolyamhoz. Sőt, mivel jelen esetben egy elég "távoli" árszintről van szó, így kb. semmi értelme ezt számolgatni (a nagyságrend talán stimmel, de még ez sem biztos). Folyamatosan tűnnek el és jelennek meg orderek, úgyhogy eléggé megjósolhatatlan, hogy valójában mennyi pénz mit eredményezne a piacon.
Az viszont helyes következtetés lehet, hogy a fiat világhoz képest jóval kisebb összegekkel is lehet számottevő mértékben manipulálni az árfolyamokat, de ezt meg azért eddig is lehetett tudni.
-
mepet
addikt
válasz
Iginotus #6319 üzenetére
cryptowat.ch-on fent van egy csomó. Pl. így láthatod, most egyszerűbb megoldás nem ugrik be: a groupingot beállítod 10 (vagy 100) EUR-ra és összeadogatod, hány EUR össz az adott árig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest