Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beca1990
senior tag
válasz
South Velen
üzenetére
marketcap-et te hol nézed? én 0-án látom a coinmarketcap-en...
-
South Velen
addikt
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nem ő az egyetlen.
Közben a degen-ek pumpolják a legnagyobb shitcoinokat (luna classic, luna v2 waves)
A luna v2 lassan eléri a luna v1 csúcs marketcapját.
Hányinger.
-
szabi__memo
nagyúr
-
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Lapozzunk, nem er ennyit.
-
viharhozo
addikt
válasz
Frozen
üzenetére
A BSC-s resz majus 20-an indult. Benne maradt egy "apro" bug a programban, a ket lancon levo cipok osztoztak az energian, emiatt 23-24-en azok, akik beraktak ~12000 dollart, napi 7-800-at tudtak kiszedni. Kb. ket napig, mert ezutan banoltak a kinaiakat, akik nyilvan millio farmmal belekezdtek mar a dologba. A gond az, h sokan masok is belekezdtek, ok meglepve tapasztalhattak, h a 13-18 BNB-s "befektetesuk" ket nap alatt lement 2-re. A kulonbozet meg tiszta veletlenul a STEPN-nel van.
-
Andreaspasco
tag
válasz
Andreaspasco
üzenetére
Kidobom a szarjaimat ha már nem kell. ¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
válasz
Andreaspasco
üzenetére
Te nem ő voltál?
https://prohardver.hu/tag/torolt_tag_49155328.html
A régi neved már nem jut eszembe, de tuti, hogy már voltál itt... -
Andreaspasco
tag
válasz
South Velen
üzenetére
Ja, ust, igen.
Sajnos az bukó volt mindenkinek. ¯\_(ツ)_/¯
Ez van , life goes on!
Aki all in volt az így járt! 🥶
Nekem 7k$ mínusz! 🥳 -
PROHARDVER!
Tisztelt mindenki! Kéretik a személyeskedést befejezni ellenkező esetbe mindkét fél kitiltásra fog kerülni a topikból.Értelmesen lehet vitázni tényekkel alátámasztani de személyeskedni semmilyen formában nem lehet!
-
South Velen
addikt
válasz
Andreaspasco
üzenetére
Olvasni tudsz?
Az UST-ről van már szó egy ideje.Én mindenesetre zártam a témát. Csak egy kicsit triggerelt a "nem vette ki időben az így járt" kommented most, miutan te magad is a nem kivételt javasoltad teljes mellszélességgel
sőt, a további vásárlást.. -
Andreaspasco
tag
válasz
South Velen
üzenetére
Mennyi is most az USDN!?

Szar biznisz volt. Valóban.
-
Andreaspasco
tag
válasz
South Velen
üzenetére
Igen, mi a kérdés?
LPt veszel belőle amiből USDC lesz! ¯\_(ツ)_/¯ -
South Velen
addikt
válasz
Andreaspasco
üzenetére
Hiszünk neked.
[link]UST: "Nem vette ki időben az így járt" vs "el ne add vegyél még hozzá"
A Waves ugyanolyan messziről bűzlő fos ponzi mint a luna, csak a tokenomics miatt lassabb a halála.
-
South Velen
addikt
válasz
Andreaspasco
üzenetére
-
cof
veterán
válasz
Andreaspasco
üzenetére
Ez sem jobb, mert itt meg a Waves a fedezet. Igaz kicsit másképp van megoldva mint a Luna-UST pegged, mert itt nem tudsz mintelni Wavest és elinflálni mint a Lunat.
Kamatok is kb. hihetetlenek amit kínálnak stabilra, aki nem nézne utána csak leírom hogy többet mint az Anchor, az 20% volt /év.
Nem hiába nincs 1$ - 1 USDN, meg a Waves is szèpen kapja a pofonokat mostanában. Az árán is meglátszik.
Szerintem nem kell spamelni semmit, vagy ha igen akkor némi magyarázattal kiegészítve mert így 0 értelme van, meg amúgy is ebben a formában simán minősül befektetési tanácsnak. Viszont 1 hónapja még te kommentelted, hogy gáz van a Vires körül. Most sem lett jobb a helyzet mert még nincsenek kint a gödörből teljesen mivel fizetőképtelenek és hol egyik, hol másik stabil LP-ből lehet csak kivenni.
-
cof
veterán
válasz
Andreaspasco
üzenetére
Ez is olyan pro tipp mint az UST?

-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Andreaspasco
üzenetére
Nem ide. Törölhető
-
Frozen
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
Szerintem ide kevered azt,hogy kinába betiltották és 15nap múlva lelövik az egészet náluk ergo most olyan olcson lesz cipő meg minden mint a húzat mert a kinaik muszaly lesz eladni...
Ez nem jelenti azt,hogy temetni kellene, ez kb olyan mint amikor a lunát is mindenki temette és 20-40 % pumpok voltak naponta..... nem 1-2 napig hanem hetekig....
egyébként a kereset mint tegnap írtam még mindig nagyon szép egy videokártyához mérve lényegesen jobb.... Bár mint írtam biztos megéri jobban turni pár centért meg fizetni az áramot
-
Beca1990
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
igen... ahogy megkapták az új lunát a régi-luna holderek egyből túl is adtak rajta.
kedden további esés várható mikor indul a binance-en is. -
Andreaspasco
tag
Vires-en vegyétek a viresiusdc/usdn lp-t amíg akciós, lekötve 3 hónapra így 1 dollárból 1.44 lesz 3 hónap múlva.
Instant money. 👌 -
viharhozo
addikt
válasz
Frozen
üzenetére
Annyira okosan kitalaltak, h a BSC-s resz ket nap alatt gyakorlatilag nullazta magat. A coin nem fog semmilyen meglepetest hozni, megy a 0 fele, ahol a helye van.
A fejlesztok kiszedtek par tizmilliot, az elso juzerek par tizezret, még eleg sokan az indulo befektetesuket, a tobbseg meg mindent bukik. Van erre egy jo szo, de most pont nem jut eszembe.
-
szabi__memo
nagyúr
-
Frozen
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
Folyamatosan áramlik be pénz ,fent leírtam akkor is ha nincs beszálló... Mivel a cipőt mikor fejleszted a cégnek megy a pénz , amikor kraftolsz, a cégnek megy... ha eladsz egy cipőt amit minteltél 6% a cégnek megy... Ahogy használodik a cipő folyamatosan javítani kell a cégnek megy...
Nagyon okosan és jól van kitalálva, és mivel 2 irányvonalat követ a gst és a gmt coin is hozhat meglepetéseket idővel.
(Én nem tudom ki adott 16 bnb-t egy cipőért én még 3 at sem adnék... a solonáért is csak azért vettem ,mert nem annyi az ára, egyébként egy hete szálltam be kb nem panaszkodok még 2 hét és nullán vagyok... utána pedig majd kimaxolom a cipőm és veszem a többit ahogy gyülik az extra pénz a walletben)
-
LuckyL
őstag
válasz
Frozen
üzenetére
szerintem ez csak attól függ ki hogy definiálja a piramisjátékot
ennél a cipős fitness appnál egyetlen irányt látok ahonnan valós pénz áramlik a rendszerbe, az új beszállókigazából évek telnek el és mindig oda jutok vissza, hogy az egyetlen crypto amiben van valós érték az az xmr
felnéztem kiváncsiságból alphabayre, micsoda virágzó feketepiac van ott és tlejesen integrálva van az xmr, mindenki azt használja
azt nem írom le miket lehet venni inkább
-
Agyrák666
aktív tag
Okx tozsde:
Withdrawnal nem jon sms , telefonhivast meg nem lehet kerni.
Ilyenkor beszoptam? -
xy.zsolt
őstag
válasz
Winchester95
üzenetére
igen, elég megtévesztő gate.io-n, hogy egy chart-on szerepel a 100as szint, majd a padló, utána pedig a 16$
-
-
dobolan
senior tag
válasz
Winchester95
üzenetére
A régit lunc alatt nézd. Tényleg ment, de lefele.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Winchester95
üzenetére
Fura dolgok történnek.....80K vételből 16$ig szaladt fel. Lehet, hogy a bot-nak nem szóltak hogy game over?
Mindenesetre megkövetek mindenkit aki az ilyen csodákban reménykedett
-
Gate.io-n nagyot ment a luna.
Vagy csak én látom rosszul? -
Frozen
addikt
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Semmilyen piramisjátékról nincs szó,hiszen a a meghívó fél sem kap semilyen jutalmat azért mert beszervez valakit... Ezt nem tudom honnan találtad ki.
A kereset pedig közel napi 10 ezer forint még mindig (hozzáteszem ez akár lehet dupla is ,ha több cipője van valakinek, amiből pl olcso kategoria is jó). Hiába zuhan a sol max előbb van valaki nullán. Biztos jobban megéri venni egy kacat gpu kártyát és túrni napi 1 dollárért ami pár hónap múlva eladhatatlan kategória lesz,de ha nem akkor sem fogja hosszú ideig nullára hozni magát vele senki.Egyébként én úgy számolom, hogy mennyi sol utaltam be és mennyi jött ki, független ez a solana árától hiszen solanaban volt a mennyiség és solt is kapok vissza mivel én a gst átváltom solra. (ergo tulajdonképpen ugyan ott vagy mintha holdoztál volna , csak annyi különbséggel,hogy amikor 0 vagy akkor ez még mindig hozza a pénzt és pár nap alatt már nagyobbat tép vele az ember mintha tradelgete volna jobbra meg balra..)
-
Frozen
addikt
az egész sol hálózat le van halva?
2 napja nem tudok kiutalni :/ -
torma1981
veterán
FTX is van meg Binance is.
-
torma1981
veterán
Coinbase kb 10óra alatt ellenőrzött. Átmentem nem vagyok orosz kém.
Teljes hozzáférést kaptam a fiokhoz. Elég gyorsak voltak. -
szabi__memo
nagyúr
-
Frozen
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
Vettél egy cipot az alap stat az a bazis ezen nem lehet valtoztatni. Szintenkent kapsz 4 pontot amit ki lehet osztani a cipo statjaira ugy mint egy mmorpg jatek al mikor huzop valami cucot.
Minden egyes szinten +4 pont ezeket pedig le lehet osztani a menube. Ajanlom a kalkulatort hogy eri meg elosztani optimalisan
-
Pietrosz
addikt
Küldött valaki mostanában Binance-ra trc20-on usdt-t? Bitmartról küldtem, de már 20 perce semmi, nincs txid sem, 0/50-et ír bitmarton, a cím tuti jó már küldtem így. Hol tudnék utana nézni mi lehet vele?
-
dobolan
senior tag
Én csak azt nem értem, hogy mi fogja az új tokennek az értékét megadni? Nem az várható, hogy majd a legtöbben szabadulni akarnak tőle azonnal, és beleáll annak is az ára földbe a classic mellé....
-
Kobe
veterán
-
ImACeltic
őstag
Nem crypto trade, de talán itt vannak a legmegfelelőbb emberek ehhez a kérdéshez.
Használ valaki Meta Trader 5-öt valutakereskedésre? Esetleg a Terrain Capital Markets broker-en keresztül?
-
viharhozo
addikt
válasz
Frozen
üzenetére
igaából mind1 milyen áron megy a cipő a stat a lényeg,
Igazabol mindegy, mennyi a VGA ara, csak az a a lenyeg, mekkora az Mhs. Hm.
Vegul 8-ert vettem egy alap cipot, ennyit meger nekem a bohockodas. Most mar ele lehetne adni 10,5-ert.
Az alap pontokat egyebkent a szoftver osztja be? Kaptam 20 pontot, de semmit nem tudok vele csinalni, a +/- gombok egyszeruen nem aktivak.
-
Laraxior
titán
Megint eltunt a binancerol a luna
-
BeLucZ
addikt
válasz
torma1981
üzenetére
Akkor téged valamiért random kipécéztek, aminek oka érthetetlen számomra, hisz anno hitelesítetted magad és a magyar címednek is látszódnia kell. Én a helyedben tennék egy próbát hogy akkor befotózod a személyidet meg lakcímkaridat és újra elküldöd nekik most, azokon minden látszódik. De ez az egész egy nagy kiba*ás, az ilyet sose értettem...
-
nort_on
senior tag
válasz
torma1981
üzenetére
Ez elég egyértelmű. Ha nem tudod beküldeni ezeket a doksikat, akkor jobban jársz, ha kiszeded innen. Ki kell számolni, hogy mivel jársz jobban, direktbe kiküldöd a coin-okat külön-külön pl Binance-re vagy FTX-re, vagy előtte átváltod euróra és azt küldöd ki egyben és a másik tőzsdén váltod őket vissza. CB díjak tekintetébe elég fos, CB pro egy fokkal jobb (de még az is baromi drága), intézd azon. Utána meg felejtsd el.

-
torma1981
veterán
válasz
torma1981
üzenetére
How to transfer your cryptocurrency out of your Coinbase account
To comply with EU sanctions that prohibit Coinbase from providing crypto services to certain Russian customers, Coinbase will soon be restricting your ability to access your account. You must withdraw all assets held in your account and transfer them to a non-Coinbase account by May 31, 2022. Sends are available on both mobile and web. Some helpful guidance is included below:
Sending to custodial wallet (another exchange)Web
From your Dashboard, click Send / Receive or Pay from the left side of the screen.
On the Send tab, enter the amount of crypto you'd like to send. You can toggle between the cash value or crypto amount.
Enter the crypto address, phone number, or email address of the person you would like to send the crypto to.
Click Pay with and choose the asset to send the funds from.
Click Continue to review the details, then click Send now.Coinbase mobile app
Tap Send on the Home or Pay tab.
Choose the asset and enter the amount you'd like to send. You can toggle between the cash value or crypto amount.
Tap Continue to review and confirm the transaction details. Enter the recipient's information. (You can enter their email, phone number, or crypto address. You can also scan their QR code or pick a friend from your contact list.)
Tap Preview send to review the details.
Tap Send now to complete this action.
Note: Sends to a crypto address not associated with Coinbase will be made on-chain, will be sent on the respective currency’s network, and will incur network fees.
Important: All sends to crypto addresses are irreversible.Sending to self custody wallet (Cold Wallet)
For ETH for example:
Go to MyEtherWallet.com.
Generate a new wallet.
Make sure to store the private key, the paper wallet in a safe place (better multiple places).
Send your ETH from Coinbase to the public address of your new wallet.Sending to self custody wallet (USB)
Create a bootable USB drive.
Install your crypto wallet of choice on your computer.
Disconnect your computer from the internet.
Install the wallet software on the USB drive.
Transfer your private keys from your hot wallet to your cold wallet. -
torma1981
veterán
válasz
sambenez
üzenetére
Lehet valahogy megoldani azt, hogy máshova elküldöm a coinokat? Nem akarom átváltani most amikor gyenge az árfolyam. Coinbase most már sokszor nem volt szimpatikus.
Amúgy ez a folytatása az emailnak.
Hello from Coinbase Support,
On April 8, 2022, the EU issued sanctions that prohibit Coinbase from providing crypto services to certain Russian customers. These customers include Russian nationals, entities established in Russia, or residents of Russia. Based on your account records, we believe you are included in these sanctions. To comply, Coinbase will soon be restricting your ability to access your account.
You have a limited period of time to remove funds from your account. If you wish to withdraw your funds, you must do so before 5:01 GMT on May 31, 2022. If you do not remove your funds by this date, those funds may be frozen. You must also not send additional funds to your Coinbase account during this period, as those funds may be frozen as well.
There are exemptions to the EU sanctions, which allow Coinbase to continue to service your account if you are a citizen or legal resident of the EU, EEA, or Switzerland. If you are covered by one of these exemptions, we request that you provide the following documentation to Coinbase Support:
Citizenship: A copy of your current and valid EU, EEA, or Swiss passport. Legal Resident: A copy of your current and valid visa to reside in the EU, EEA, or Switzerland.
If you do not believe these sanctions apply to you because you are not a resident of Russia, Russian citizen, or entity established in Russia, we request that you provide the following documentation to Coinbase Support:
Individuals: A copy of your current and valid non-Russian passport, as well as a full copy of a document from the past 30 days that identifies your current address. This can be a utility bill, bank statement, telephone bill, or other equivalent document. Entities: A copy of your entity formation paperwork, showing that your entity was not established in Russia.
You can upload these documents via our secure file transfer portal using the same email address registered on the account: https://coinbase.sendsafely.com/dropzone/cx-files/11666591
If you require further assistance you can respond to this email, visit our Help Center, or contact Coinbase Support for additional guidance.
Respectfully,
Coinbase Support -
torma1981
veterán
válasz
BeLucZ
üzenetére
De semmi szál nincs. Én is fullosan igazoltam magam. Soha nem csatlakoztam semmilyen vpm-re. Milyen doksik kellenek, ha már egyszer igazoltam nekik?
Vicc. De persze most a legszarabb minden nem is tudom átváltani a coinokat és kivenni az összeget. Meg ahogy nézem útlevelet kér. Nincs útlevelem érvényes. Akkor mivel igazoljam magam?
-
BeLucZ
addikt
válasz
torma1981
üzenetére
De hisz már igazoltuk magunkat a regisztrációkor nem ? Ott látják, hogy magyar állampolgárok vagyunk.... Most komolyan még egyszer bizonyítani kell ? Ráadásul a legfullosabb hitelesítésem van. Kötve hinném, hogy mindenkinek befagyasztják aki nem jelzi külön, hogy hé nem vagyok orosz

Szerk: Direkt megnéztem most és én nem kaptam semmi ilyet a coinbasetől, úgyhogy érdemes komolyan venned sztem. Nem lehet hogy csatlakoztál veletlenul valaha orosz vpn-ről vagy van valami orosz szál ? Amúgy meg nem kell befagyasztani, majd a medvepiac elintézi a többit.
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Important: Action required by May 31, 2022 to avoid losing access to your Coinbase account.
To comply with EU sanctions that prohibit Coinbase from providing crypto services to certain Russian customers, Coinbase will soon restrict your ability to access your account. Before May 31, 2022, you need to withdraw all funds from your account or provide us with specific documents to show you are not covered by these sanctions. After that date you risk your funds being frozen. Additional funds sent to your Coinbase account during this time period may also be frozen.Coinbase miért küldözgeti ezt? Mindenkinek küldi? Értem én, hogy oroszoknak szól, de minek küldik mindenkinek.
-
Frozen
addikt
válasz
Beca1990
üzenetére
csak ép semmi értelme, sok sok emberben megingót a bizalom, ez kb olyan mint anno már nem is tudom melyik magyar shitcoin volt az ahol adát adtak ha vásároltál, ott is ugyan ez volt új projekt stb és a régiből átvitték valami hasonló arányban a dolgokat persze az is megint a földbe állt.
-
Frozen
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
igaából mind1 milyen áron megy a cipő a stat a lényeg, a jó cipők még mindig drágák.
Akinek meg ingyen van láda vagy esik lucky box azok persze nyomot áron el fogják adni ,mert mit csináljon vele? Ez kb olyan mint a drága kö akinek naponta kiesik 2-3 doboz az nem fog nagyon szórakozni a kövekkel paszolja el egy nyomottabb áron ,több mint fél millió felhasználó van , ebből sok embernek már van 3 cipője minimum. Egyébként az csak jó nekünk ha olcsó a cipő hiszen a 2-3. olcsobban meg lehet venni. A bevétel még mindig 20 euro felett van /nap. (akár hogy nézem a gst hogy beszakadt és a sol is na meg azt is hogy olcsobbak a cipők, 2 nap alatt 1,6 solt kerestem) -
Frozen
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
lement a solona ára 40 euro környékére 50 ről ott kellene keresni a különbséget.
egyébként meg lehet 2 gyenge cipője bárkinek ha van 1 erős max dupla annyi gst-t kaszál mivel több az energiapont ha okosan csinálja akkor naponta esik ki neki mastery box is ami kb 0-14 sol közt ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Crimson Desert
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az UST-ről van már szó egy ideje.
sőt, a további vásárlást..