Hirdetés
- iPhone topik
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
Mi történt az ada-val? Nagyon kilőtt!
-
pyxystyx
tag
Sziasztok!
Két napja próbálok regisztrálni a Binance- ra, de a regisztráció során nem érkezik meg email- re a regisztráció megerősítő kód.
Gmail fiókot használok, a regisztrációt Firefox böngészőből próbálom, természetesen ezzel az email címmel korábban még nem regisztráltam, és a spam mappában sincs a megerősítő email.
Mi lehet a probléma?
-
silencio
csendes tag
Sziasztok,
új vagyok a crypto-területen, nemrég kezdtem el kereskedni a Binance felületén. Lehet, hogy kicsit egyszerű a kérdésem, de legalább könnyen tudtok rá válaszolni, én pedig bármennyire is egyszerű, nem tudom rá a választ:
Szóval már túl vagyok néhány altcoin vétel-eladáson, és minden tranzakció után marad vissza valamennyi az adott coinból, amit egyszerűen nem ad el. Így lassan már van 20 féle töredék-coinom, amivel látszólag nem tudok mit kezdeni. Nem tudom visszaváltani fiatba, nem tudom átváltani usdt-be, btc-be stb. mert a minimum mennyiség alatti. De ez így lassan már több tíz eurónyi kvázi veszteség nekem..
Szóval a kérdéseim:
- Mit lehet ezekkel kezdeni? Hogy tudom eladni/konvertálni/kiutalni, vagy bármit csinálni vele?
- Mi alapján tudok egy vételnél előre számolni ezzel az "eladhatatlan" töredékkel? Van olyan coin, aminek a maradéka 0,002, valami 0,0005 EUR értékben, de van olyan is, aminek 0,99, 5,2 EUR értékben..A válaszaitokat köszönöm, és még1x, vegyétek figyelembe, hogy még új vagyok (a kriptotőzsdén legalábbis..), és most tanulom élesben..
-
kapy
csendes tag
A CDC-re való eur SEPA utalásnál van valami olyasmi, hogy havonta csak x-szer lehet x összegig beutalni? Vagy mitől függ, hogy szednek-e le belőle vagy sem?
-
Silverchain
csendes tag
NEAR is igen jól megy, lassan eléri a DOT szintjét.
-
S. Szabi
őstag
De szép is lenne egy ilyet időben elkapni

https://www.coinbase.com/price/anyswap
Ráadásul mostanában szinte minden lefelé megy/stagnál, ez meg ATH-t döntöget...
-
xy.zsolt
őstag
Valakinek sikerült binance-on 4800as usdt áron btc-t vennie

-
zsola400
senior tag
Binance-ra volt SWIFT próbautalásom 150USD, nem volt semmi levonás, bár lehet nagyobb összegnél viszont már a levelezőbank már levonna. Mekkora lehet az az összeg amikor már felszámolnak közvetítői díjat?
-
Kobe
veterán
válasz
szabi__memo
üzenetére
Az usd utalasnal a levelezobankon mulik hogy lehuz e vagy sem, altalaban 15-25 USD ha igen es elore nem derul ki
Valamennyivel szarabbul valt a crypto.com de nem annyival mint az usd utalas + 2-3 konverzio es tovabbkuldes egyutt -
Kobe
veterán
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nehogy ezt a vonalat eroltesd mert bukhatsz rajta.
Revoluton veszel EUR-t, EUR t SEPA utalassal direktbe bekuldod a crypto.comon nyitott EUR walletbe es ott rogton USDC t veszel belole.Van nemi valtasi koltsege de az EUR t 2-3 ora alatt jovairjak a crypto.com walleteden igy az EUR/USD kereszt sehova nem maszik el idokozben
A kollega altal leirt csak akkor lehetne meg bonyolultabb, ha teliholdkor fejenallva kellene vegrehajtani, mikozben a szerszammal vered a samandobot es kozben jodlizol.
1 lepesbol utalasbol megoldhat a crypto.comos -
Pietrosz
addikt
Most nézem binanceon 10% jár usdt flexible savings re
eddig 5 volt. Ez valami akció vagy mi alapján emelték meg. -
nort_on
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Elvileg van havi 1 ingyenes SWIFT és nincs plusz költsége Binance-re. EUR-USDC váltás nagyon ratyi CDC-n (esetleg CDC exchange-en érdemes megnézni, hátha ott jobb), ott nem érdemes váltani. FTX-en jobb lenne, meg ott van ingyenes USDC Solana hálózat utalás is, de az meg nincs.
-
xabolcs
őstag
válasz
szabi__memo
üzenetére
A crypto.com Exchange oldalon szepen leirjak, hogy fenykepes azonositas utan SWIFT utalassal tudnak fogadni USD-t, amit 1:1-be atforgatnak neked USDC-be.
How to deposit cryptocurrency to my Crypto.com Exchange wallet (From My Bank Account)
Nem tudom milyen arakon csinalnak neked SWIFT utalast, de Wise-t pont ezert talaltak ki, hogy Forintot utalj, s USD erkezzen meg!
-
nort_on
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Miért kell EUR-USD? Azt írtad, hogy forintod van.
-
nort_on
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
2.99% ha bankkártyával vásárolsz CDC-n, ez elég drága, cserébe instant. Amit én írtam, az végig ingyenes, csak lassabb és kicsit macerás.
-
nort_on
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Kártyával sokkal egyszerűbb lenne, így viszont Revolut HUF>USD, ezt SWIFT-el be Binance-re, ott lesz belőle BUSD, aztán BSC hálózaton be CDC-be, és ott BUSD>USDC váltás. Nem tudom, hogy CDC-re van-e SWIFT, azt nem próbáltam.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
nort_on
üzenetére
Szia!
Hasonló a kérdés, de a válaszodban lévő kérdésre "van" account a válasz, tehát a 30 napos lehetőség nincs.
Crypto.com-on szeretnék USDC-t stakelni A forint egyelőre magyar számlán van.Van Binance, Crypto, Revo, Wise, Coinbase, viszont még nincs kártyám egyik kriptós oldalról se.
Köszi szépen
-
kapy
csendes tag
Azt nem tudja valaki, hogy a crypto.com-os eur alapú visa kártya milyen árfolyamon vált forintra? (Plusz vannak-e rejtett koltsegek)
-
Manitou
veterán
Erste Visa Electron kártyával a topicból van aki már vásorolt crypto.com-on coint?
-
Agyrák666
aktív tag
To the moooooon
-
kenwood
veterán
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Mert,csak, azert. <---- Ezek kozul tudsz valogatni
Nyilvan en vagyok az egyetlen ember a vilagon, akinek nem a kave+szaras, hanem az arfolyamok ellenorzese az elso dolga reggel. -
kenwood
veterán
válasz
aradebil2
üzenetére
Nem.
Az online portfolio trackernek pont ez a lenyege, hogy be van csatolva az exchange api-ra,es folyamatosan frissul benne az arfolyam.
Ha a 8 nap alatt nem szeretnek ranezni egyszer sem, akkor egyszeru lenne,mert megirom a kepletet, es kezzel modositom a ketto arfolyamat 8 nap mulva. -
kenwood
veterán
Van olyan site,ahol a portfoliot tudom crypto-crypto viszonylatban kovetni ?
A hodl ETH tartalekombol vettem par napra a launchpad miatt BNB-t, es azt szeretnem latni, hogy mennyit nyertem/buktam azzal, hogy bnb-ben vagyok,nem eth-ban.
Coingeckon tudok etht megadni vasarlaskor, de magat a porfit losst igy is dollarban irja,es engem nem ez erdekel.
8 nap mulva nem eladni fogom a bnbt,hanem ethra valtom igy, jelen allas szerint nem 7% hasznom van,amit a coingecko ir, hanem 1.5% vesztesegem,mert annyival kevesebb eth-t tudnek venni,ha most valtanam vissza. -
xabolcs
őstag
válasz
westlake
üzenetére
Oouuu, micsoda ujsagiras!

Eredeti, Coinbase blogposzt: Working at Coinbase: Intense and demanding, balanced by deliberate recharge time
Ami arrol szol, hogy tavaly mar elkezdtek, de iden meg inkabb fogjak hasznalni azt a tipusu pihenesi modszert, amikor "teljesen leall" a ceg.
A Blikknel tanultak ujsagirast, hogy ilyen cimet sikerult valasztani a tweaktown-nal?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nort_on
senior tag
válasz
rozsgyi
üzenetére
Van Binance kártyád? Azzal fel tudod tölteni ingyen a Revolut-ot euróval vagy BUSD>USD-vel. Nem mindenkinél működik ez, nálam igen.
Vagy van a sima EUR/USD withdrawal bankkártyára (pl Revolut), annak 1% a díja.
Vagy USD SWIFT talán 15 dollárért.
Ki kell számolni, hogy melyik éri meg.
-
westlake
félisten
-
nort_on
senior tag
Egyszeri nagy összegről van szó? Van crypto.com regisztrációd? Ha nincs, akkor 30 napig ingyenes kártyás vásárlás van, ami HUF > USD (Revolut-on vagy zen.com-on), crypto.com-on meg veszel USDC-t (USD > USDC 1:1), aztán átküldöd fillérekért Binance-re (Polygon hálózat) vagy FTX-re (Solana). USDC-ből vásárolsz, vagy ha nincs olyan pár, akkor veszel belőle BUSD (Binance).
De amit írtál Revolut SEPA FTX BUSD (BNB nélkül) Binance is jó, csak ott van egy HUF-EUR-USD konverziós sor, amit én írtam, ott csak HUF-USD.
-
IppY
tag
Kérdésem akkor hogy így BNB küldéssel is ha az ingyenesség a cél, megoldás lehet az ingyenes vásárlás Binance-on? (BNB árfolyam ingadozással persze számolni kell)
Konkrétan:
Revolut (HUF > EUR) > FTX-re EUR SEPA-n (EUR > USD > BNB) > Binance-ra BNB BEP20-on (BNB > BUSD > amit szeretnél)Ez így is mind ingyenes lehet végül?
-
IppY
tag
válasz
nort_on
üzenetére
Binancerol busdt kuldeni (bep20) ftxre ugyanugy ingyenes mint ftxrol binancere?
Ha nem, mi a dijmentes modja binancerol ftxre kuldesnek?
Igen, ingyenes. Illetve Binance-ről bárhová küldesz BUSD-t BEP20-on ingyenes.Szerintem már FTX-en nincs BUSD. Mind a web felületén, mind az FTX app és FTX Pro app-pal megnéztem de nincs BUSD sehol. De rákérdeztem a supportnál, még nem jött válasz.
-
PHenis
senior tag
Akkor ezért nem sikerült sehogysem, köszi
. Bár a logikát mögötte nem egészen értem. Mindegy akkor a revolut-on teszek egy kört a pénzzel. Vagy esetleg van ennél értelmesebb megoldás?Binance ugyanígy működik amúgy?
-
PHenis
senior tag
Sziasztok,
valószínűleg nagyon amatőr kérdéssel jöttem hozzátok. Kereskedtem egy kicsit a crypto.com-on majd eladtam minden coint és most a crypto.com visa card-omon van egy kis pénz. Szeretnék még venni coint de nem jövök rá, hogy hogy tudnám a kártyán lévő pénzzel fizetni. Vagy azt a pénzt ilyenkor már erre nem lehet használni?
-
kenwood
veterán
Egyszeru a keplet :
Van X ezer dollar, amit ethereumban tartok,mig el nem eri a 8-10 ezer dollart az arfolyam.
Ezt annyira komolyan veszem,hogy igazabol a portfoliot nem is dollarban nezem,hanem ethban.
Most 8 napra atvaltottam BNB-be, hogy kiprobaljam ezt a launchpadot.
0.1451-es keresztarfolyamon vettem a bnbt. Ha ennel alacsonyabban kell eladnom, akkor az nekem veszteseg. Ha ennel a vesztesegnel a lokan szerzett haszon nagyobb, akkor plusszos volt a story, tobb ethereumom lesz,mint tegnap este. Persze az is lehet, hogy huszadikan 0.1451 felett lesz arfolyam. Ebben az esetben a lokan szerzett haszonhoz meg hozzajon a keresztarfolyam nyeresege,tehat a loka eladasa es a bnb-eth visszavaltas utan tobb eth-m lesz, mint tegnap.Rengeteg olyan banyasz van, aki tradelget jobbra balra. Megy az egyik coin 10%-ota ,a masik 15-ot,van amin bukik,de dollarban novekszik a portfolio.
Aztan par honap utan azt latja, hogy kibanyaszott 1.5 ethereumot,a walletjeben meg van 1.2 ethnak megfelelo dollar,mert az eth nagyobbat ment,kisebbet esett, mint az o portfolioja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- t?
🤭🤦🏻♂️

(fölötte 5% már, jóval fölötte még kevesebb)
eddig 5 volt. Ez valami akció vagy mi alapján emelték meg.