Hirdetés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kenwood
üzenetére
Egyelőre idén mást sem csináltam, mint linkeltem a tavalyi kommentjeimet, ahol hónapra belőve igazam volt. Január óta 100% cashben vagyok, előtte 15-szöröztem a portfolióm.
Ettől persze kivétel nélkül mindenki téved időről időre, csak van aki ritkábban vagy kisebbet. Ez bőven elég, főleg ha azokhoz viszonyítjuk, akik szinte állandóan tévednek, márpedig ez a többség.Amit tudok, azt mondjuk nem az egyetemnek köszönhetem, úgyhogy végül is a szakma sem különösebben számít, tele van az ország/világ fogalmatlan vagy hazug közgazdászokkal, ők azok, akik utólag magyarázkodnak, illetve folytatják a hazugságot (ami nem ritkán arra irányul, hogy félrevezesse a többséget).
Most is előre írok, tippelek, eddig is ezt csináltam a fórumon, mert kíváncsi vagyok a reakciókra, ez egyébként szinte mindig szórakoztató is. Egyébként tévedhetek jelenleg is a bottomot illetően, de maradjunk annyiban, hogy az, hogy ez egy bear market, az nem kérdés. Itt le is zárnám részemről, és a legjobbakat mindenkinek a befektetéseihez.
-
törölt tag
válasz
kenwood
üzenetére
Ez az utolsó 9-10 hónap lehet a történelem első bull markete, ahol az árfolyamok huzamosabb időn keresztül folyamatosan estek, ahol minden coin a korábbi ATH 50%-ánál alacsonyabban van (nem ritka a 80-90% bukó), ahol a gazdasági környezetet a központi bankok kamatlábemelése, tragikus makroökonómiai kilátások, recesszió és úgy általánosságban bizonytalanság, pesszimista előrejelzések (leszámítva persze az örök optimistákat) jellemzik.
Örülök neki, hogy a prohardver fórumán közgazdászként is rengeteget tanulhatok a valódi hozzáértőktől.
Szerencsére a legkevésbé sem az a helyzet, hogy valaki a bear market fogalmát összekeveri a bear market bottom fogalmával.
Majd 3-4 hónap múlva visszanézek, és megkérdezem újra, hogy bear market van-e már.
-
BeLucZ
addikt
válasz
kenwood
üzenetére
Bull market majd 4000 feletti ETH-nál lesz szerintem meg 60K feletti BTC-nél :) Na, az bikapiac. Ez ami most van az ló nemi szerv esti fénynél
De ha nagyon lemegy akkor folyamatosan venni kell. Ebből a gödörből csak úgy fogunk kimászni ha még jobban belemászunk. Ha meg nem akkor úgyis mindegy. -
kenwood
veterán
válasz
üzenetére
Igen,abszolut bullmarket van. 1000 milliard dollar a market cap.A cardano 10x annyit er,mint 2020-ban. Es nem o az egyeduli. Ez total irrealis,oruletes osszeg, egy hatalmas lufi,a toredeket nem erik a cryptok. A bear valahol 200 kornyeken lesz. Egy forum nem attol lesz jo, hogy mindenki egyetert veled,hanem attol,
-
törölt tag
válasz
kenwood
üzenetére
500-as ETH-nél is bear market lesz, legalábbis amíg zuhanunk. De tudod, ha mondjuk 200-ig esne, és utána hónapok alatt eljutna 500-ig, majd tovább és tovább felfelé, új ATH-ig, akkor arra az 500-ra már azt is mondhatnád, hogy az az új bull market eleje volt. Shocking.
Nem mondom, hogy meglep ezen a fórumon, sőt, már valójában hozzászoktam, hogy mindig van valaki, aki elkezd a nyilvánvalón, a tényszerűn, a definíció szerintin vitatkozni, de mindig érdekes figyelni. Van, amikor persze valóban kérdéses, hogy milyen irányba tart a piac, de az elmúlt 9-10 hónapra gyakorlatilag semmilyen szempontból nem az.
Tehát szerinted most bull market van? Mert erre nem válaszoltál, hogy ha ez nem bear market és ez nem egy bear market rally volt, akkor minek neveznéd? Gyanítom, hogy nem véletlenül nem érkezett erre a kérdésre válasz.

Bár engem ez sem zavar, tőlem hiheti bárki, hogy bull market van. -
kenwood
veterán
válasz
üzenetére
2018-as ATH kozeleben van az eth. Akkor 500-as ethnal mi lesz? bocsmartket?
Azert nem teljesen. A tipikus scam a squidgame volt, ami par hetet elt.
Ez azert 1.5 eve megy es a binance,coinbase,kucoin es a binance.us is listazza.
Binancen par hete kerult be a kolcsonozheto assetek koze.
Ezzel nem azt akarom mondani,hogy egy olyan projectrol van szo,amivel hosszutavon terveztem (a terv csak 1-2 orara beugras volt),siman lehet,hogy par honap mulva elhal,es delist lesz,de azert kisebb azt eselye,mint a kizarolag Dexen tradelheto parhetes projecteknel. A Coinmarketcapes commentek pedig nagyon ovatosan kezelendoek,mert azt ilyen 'tudamun' hozzaszolasok 90 szazalekat botok gyartjak.
Ami miatt megis megemlitettem ezt a commentet, az azert van,mert a hulyek bevonzasara botozni logikus lepes.
Mig egy ilyet kitalalni,es terjeszteni max. akkor van ertelme,ha egy 50%-os eses utan meg mindig latsz fantaziat a shortolasban. -
-
törölt tag
Vásárlások, stake-elés, reménykedés... A következő 3-4 hónap függvényében rossz ezt látni. Gonosz volt ez a bear market rally (és a merge-ig lehet még hasonló bohóckodás, hogy bent maradjon a nép), sokakban sikerült elültetnie a remény magvait. De hát várható volt, ez kellett hozzá, hogy aztán a tökéletes, abszolút reménytelenség legmélyebb bugyraiba taszítson mindenkit, amikor már mindenki azt mondja, "soha többet nem veszek cryptót, ez már nulláig megy, vége van, eladok mindent, legalább az a kicsi maradjon meg".
Ekkor végre újra elkezdhetem majd használni a zöld gombot... -
BeLucZ
addikt
Mizujs veletek ? Hogy álltok ? Én mindent átpakoltam avax-ba + veszegetek hozzá olcsón + stakelem az egeszet a következő bika piacig

-
kenwood
veterán
válasz
szekra
üzenetére
Bond/Barnbridge 18.3$
Elotte ment egy 6X-et 1-2 het alatt. Napi 10-20-30% ingadozassal. Belevettem a napi minimumnal, ez 90-95%-ban mukodik, azt a 70-80% esest, ami novemberi csucs ota volt az altoknal, ezzel a metodussal 50% ala tudtam szoritani. Most nem jott be
Az altalanos eses sem lenne gond nekem,mert hosszutavon gondolkodom, BTC-ben nezem a portfoliot,es 15K-s BTC-nel mar joval 18$ alatt is "nullan" lennek.
Ami pozitivum, hogy elvileg keszul a Barnbridge v2. Ami negativum, hogy a Twitteren 2 hete nem volt erdemi bejegyzes, es a pump alatt maga a fejleszto is lenyilatkozta, hogy nem tudja,miert volt,illetve CMP-n azt irta 1-2 ember,hogy a pump tetejen a fejlesztok baromi sok coint eladtak. -
kenwood
veterán
Mondjuk engem kulonoseben nem zavar a piac mozgasa, mivel sikerult allinezni egy olyan fosba,ami 20 perccel kesobb osszeomlott,es 1 nap alatt 50%-ot esett,azota mar a 40%-at sem eri

A terv az volt,hogy 1-2 oran belul par szazalek plusszal kiszalok (ami a nagy toke miatt jo penz lett volna), most azert imadkozom,hogy legyen meg egy pump par honapon belul. Kicsi a marketcap, igy realis ra az esely, hogy lesz meg 1.
Viszont pont emiatt az sem kizart, hogy teljesen elparolog az egesz,es valahol a veteli aram 10%-a kornyeken megragad orokre
Orom az uromben, hogy elotte folyamatosan a chartokat meg az alerteket bamultam, es azota erre nincs igazan szukseg,nyugodtabbak lettek a napjaim.
Sok penz, de nem halok bele, ha buko az egesz. Varok turelemesen, lehet,hogy meg bele is veszek picit,ha eleri a 70%-ot a bukom. -
törölt tag
válasz
shteer
üzenetére
Én megint az olvastam mindenkitől, hogy a piac vár arra az adatra és, ha nem lesz rossz akkor valószínű felfelé lehet egy kitörés a háromszögből, erre letört.
Nagyon fasza a piac.
Legközelebb inkább a dxy -t nézegetem, az stabilabb, mint ez a szar ami minden apró biz-baszra letör, de egy rakás pozitívra alig akar vánszorogni fel. -
Beca1990
senior tag
minden durván bezuhant...
milyen hírek jöttek ki? -
6absbulldog
tag
SOL mögötti pénzemberek kifizették a lopott crypto-kat, Harmony esetén nincs ilyen támogatás. Úgy tudom, (de aki jobban benne van javítson ki), hogy a Harmony társulat coin eladással akarja/akarták megszerezni a pénzt, hogy kifizessék a lopott coinok értékét. Ez persze a coin inflálását jelenti.
Náluk is volt valami a hacken kívül még, de nem emlékszem már mi volt. Nem állnak jól, a versenytársak pedig elhúznak mellette technológiában.Illetve maga a tény, hogy nem tudnak kicsengetni 100M-et, azt jelenti, hogy nincs ennyi mozgásterük, azaz nincsenek befektetőik, ami szintén rossz ómen.
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Jo ideje nem figyeltem a kriptopiacot, most ránéztem hogy állnak a dolgaim tudom minden rengeteget esett, de különösen feltűnt a Harmony padlózása. Olvastam hogy volt hacker támadás, lopás.... de hol nem?
Van valami speckó a harmonyban, valami ami miatt nincs esély hogy visszaerősödjön? (széteső csapat, technológiai hátrány vagy bármi?) vagy ez egy "sima" esés.
Jó beszálló van most ha egyébként továbbra is okés a coin.... (pl anno SOL-nál is volt lopás, de hosszú távon talán nem estek el....)
Vélemények? -
xy.zsolt
őstag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
már így is a havi eü járulékra megy a teljes összeg a nav-nak
-
-
xy.zsolt
őstag
Revolut-on kitöltöttem a polkadot quiz-t. Pár perc alatt easy 8.9€-t kaptam....eddig ez a mai egyetlen realizált nyereségem
[link] -
korcsi
veterán
válasz
trek81
üzenetére
Ezt csak úgy érdekességképpen:
Az megvan, amennyiben nincs "találatod" ergo nem sikerül megfelelő eredményt kihozni (és nagyon nagy valószínűséggel nem fog), az összes számítási eredmény megy a kukába? Csak arra jó a nagy számítási teljesítmény, hogy a valószínűségét növelje a sikeres megoldásnak.
A jelenlegi 900TH/s teljesítménnyel sikerül 13 másodpercenként megtalálni a megfelelő hash-t. 1GH/s teljesítménnyel ~135 naponta valószínűsíthető egy találat. -
pvve
csendes tag
Ezt próbálta már valaki ? https://youtu.be/wge2WnFOj5w
-
Jól megállt 1900$ környékén az ETH.
Most azzal próbálkozok hogy rendszeresen veszek ETH-t kisebb/nagyobb mennyiségben így kisebb a rizikó de cserébe kisebb a profit is. -
trek81
senior tag
Éljen szept 19...szent istván nap... magyarszág szülinapja

[link] -
Kobe
veterán
ETH stakelesre normalis kamat mellett merre erdemes nezelodni?
Vmi secure platformon termeszetesen -
pohár
félisten
újabb BNB bevásárlás történt 333$-on, vettem 8.5db-ot, erre elkezd zuhanni az árfolyam... tipikus
-
Krethx
aktív tag
válasz
fireman123
üzenetére
Igen igazad van. Nem olvastam el figyelmesen amit írtál.
-
Krethx
aktív tag
válasz
fireman123
üzenetére
-
fireman123
őstag
Sziasztok, OTP számláról szeretnék a Binance-re SEPA utalást végrehajtani, a binance euro deposit felületén szépen meg is adja, hogy milyen adatokat kell kitöltenem a beutalás során a bankomnál....azonban az OTP sepa utalásos felületén nem elégszik meg a "kedvezményezett név, cím"-nél a Paysafe Payment Solutions Ltd.-vel, hanem kéri a címet is....ami persze a Binance deposit felületén nem szerepel.....a cím nélkül pedig nem enged sepa utalást az OTP. Mindenképpen OTP számláról szeretnék sepával, nem kártyával, nem revolúttal....stb. Honnan lehetne biztosra megtudni a Paysafe Payment Solutions Ltd. címét? ...utalt esetleg valaki OTP-ről sepával mostanában?
-
kenwood
veterán
Pontosan.
Rengeteg olyan statisztika van, ami a chartokon nem latszik, de fontosabb. Peldaul 100 dollar alatti portfolioval rendelkezo "tulajok" szama.
De ez ez csak egy pelda a sokbol.#17307
Koszi, ralesek.Ha van valakinek meg hasonlo otlete,elo vele. Johet angol nyelvu is.
-
kenwood
veterán
Olyan forumot,vagy youtube csatornat tudtok ajanlani, ahol a kulonbozo cryptokat nem a chartok alapjan elemzik, hanem megnezik,mi votl a pump/dump mogott?
Tehat roadmapeket,balnak aranyat meg hasnolo dolgokat neznek ? -
Csak beleolvastam a hírekbe, de ha jól vettem ki, akkor a Slope walletet hackelték meg, lényegében hozzáfértek a privát kulcsokhoz. Gondolom egy darabig gyűjtögették őket, aztán bumm. Az is megszívta, aki már másik walletet használt egy ideje, de korábban a Slope-ból importálta át a privát kulcsát. Ezért van, hogy más walleteket is kipakoltak (Trust, Phantom); de ezek egyébként biztonságosak. Egyelőre.

-
HoppMaster
aktív tag
Van itt valakinek LUNR tokenje?
Melyik tőzsdén érdemes venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Samsung kuponkunyeráló
- Apple MacBook
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- E-book olvasók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- DJI FLIP FLY MORE COMBO RC2
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 8 64GB Rose Gold Megkímélt állapot 83% akkumulátor
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindenre van valaszuk, utolag arra is, hogy miert tevedtek
De ha nagyon lemegy akkor folyamatosan venni kell. Ebből a gödörből csak úgy fogunk kimászni ha még jobban belemászunk. Ha meg nem akkor úgyis mindegy.

És mivel ez egy bear market, ezért ez egy bear market rally. Mi más lehetne egyáltalán szerinted? Milyen opciót látsz még?