Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
B-L-A-C-K
titán
Alpine token is érdekes lehet, most lett listás Binance-n, már most szépet ment. Ez a Forma 1-ben Alpine csapat "fan" tokenje, most vannak a tesztek, elég jól szerepelnek, jövőhéten kezdődik a F1 első futama, ha ott is tudnak eredményt felmutatni biztos megfog ugrani ismét szépen.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Andreaspasco
üzenetére
Ez is bejött "mester", ott a 110...
Jah nem....:/
-
lacusht
tag
válasz
Winchester95
üzenetére
[link] olvasd el. Jön a kaddex is, nem lesz rossz én erre váltom a tont.
-
Hosszútávú gondolat lett volna.
ETH és Sol is kezdte valahol. :DPersze én is a legalján vásárolnék be mindenből. :D
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Winchester95
üzenetére
Ha vissza esne esetleg 2-3 dollárig én bevásárlok.
-
fireman123
őstag
válasz
Winchester95
üzenetére
"Vedd meg a pletykát, add el a hírt" ....tőlem okosabbak mondják már vagy 100 éve.....
-
kenwood
veterán
válasz
Winchester95
üzenetére
Szeptemberben meg 70 cent volt, a nagy menetelen mar reg tul van.A btc-hez kepest is 10x-et ment azota. En inkabb tovabbi esesre szamitanek, ha nem indul meg a tobbi coin is.
-
Kadena most került a Binance-ra.
Ahogy nézem a chartot 9.5-t is elérte, most visszazuhant.
Lesz még ebből emelkedés szerintetek a mai nap?
Mik a tapasztalatok?Nem volt olyan nagy emelkedés mint a Fluxesetén.... én többre számítottam.
Ahogy nézem mikor bekerül van egy nagy emelkedés aztán visszaesés majd sokáig oldalazás. -
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Megoldódott, tárgytalan.
-
Andreaspasco
tag
Lássuk mire megy a Luna.
Nagyon harcol ezen a szinten, nincs ellenállás felette de kellene volumen (nincs felette mert új Ath csinált és ugye azon a szinten vagyunk most) tehát nem volt múltja ennek amit most cselekszik. Mehet még feljebb de ez már gambling kategória ha traderől van szó. Mert amit kellet már becsületesen megcsinálta . Az hogy most mit tud még előadni az kérdés. Én 110 re vártam, közelébe is ment de még nem csinálta meg. A bikas trendvonalon lépked éppen.
Ha tudná tartani magát , és nem kezd el lefelé korrekcióba. Akkor nálam lehetséges verzió lenne még a zöld vonal szintje, és extrémebb verzióban pedig a piros kézzel rajzolt szint. Nem tudom, hogy megcsinálja e, de ha nem indul meg komolyan lefelé akkor benne van a pakliban.
Élő a jós gömbökkel!
-
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
Harmony Walletet próbálom visszaállítani,(win újrahúzás után) de hiába van meg a 12 szavas private kulcs, nem enged belépni vele. Mi lehet a gond?
-
_ocsisajt
őstag
-
válasz
6absbulldog
üzenetére
Erről hol van infó pontosan?
-
MPowerPH
félisten
Ujabb jo pelda, miert ne engedj a FOMO -nak. A regi jomagam ha ezt latja, siman belevett volna ~83 -nal.
6absbulldog: Igen, de ez innentol lutri lesz. Ha vala akarsz venni, akkor most erdemes, mert ha kilo, mar keso. Ellenben akkor ott a kockazat, mi tortenik a kamatokkal, esetleg negativan befolyasoljak a piacot. Ez egy rohadt szerencsejatek, foleg a crypto.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Andreaspasco
üzenetére
-
válasz
Andreaspasco
üzenetére
Nem tudom ki vagy, de itt a fórumon ez a fajta stílus nem annyira tolerált. Lehet, hogy tiktokon a haverjaiddal beszélhetsz így, de itt nem.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Andreaspasco
üzenetére
Nagyon erdekes ez a rajz. Gyorsan ra is neztem a gorbekre igy reggel, de koze nincs hozza annak, ami ide van firkantva.
-
dobolan
senior tag
Teljesen egyetértek. Én csak néhány ema-t, rsi-t meg támasz és ellenállás szintet használok az aktuális árszinten. Több trédem bukó, mint ami nyerő, mivel szerencse is kell, hogy a jó irányt eltaláld. Viszont stoploss szinthez -ami általában támasz törés longnál- állítom a kockáztatott összeget, ami kiütés esetén nem több, mint a teljes tőkém 1%a. Viszont ha eltalálom az irányt akkor trailing stop, ameddig megy, vagy van hogy tudom figyelni, és tp ha úgy gondolom.
-
3800+
őstag
válasz
dobolan
üzenetére
A vonalhuzkodast meg hullamtagolast nem szeretem, nem alkalmazom de a kep az meggyozott. Talan pont emiatt nem is szeretem annyira a youtuberek vonal cibalasat.

En a technikai analizisre ugy tekintek es lehet hulyeseget irok de eddig bevallt a dolog nalam, hogy az itt sokszor emlegetett vagy ez lesz vagy az lesz 50/50 szazalekos eselyt valamelyik iranyba el tudjam tolni. 100%os becsles sosem lesz, de tudom azt hogy mit csinalok ha A verzio jon be es tudom azt hogy mi tortenik ha B. Szamolok a kockazattal es ahhoz saccolok egy stoploss bukot. Sokan azt gondoljak itt es szinten rendszeresen elojon hogy aki chartot elemez es veri a mellet az 100%ban pluszos tradeeket bonyolit. Dehogyis... itt a lenyeg hogy mondjuk a het vagy a honap vegere pluszba jojjek ki. Ennyit meg szerettem volna megosztani de nem akarom feszegetni a temat mert latom borzolodnak a kedelyek.
Nyilvan aki mar koveti egy ideje a dolgokat az latja hogy rizikos, de kockazat nelkul nyereseg sincs. -
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Legyünk őszinték.
Az összes elemzés egy nagy f.....
Lehet hogy felmegy, lehet hogy lefelé megy az ár, de lehet hogy oldalazgat, bár most valószínű hogy lemegy mert bear trend van, de ha esetleg itt meg itt eléri az adott árat akkor a bikák feltolhatják az árat. De tudjuk hogy sosem lehet tudni, ezért ez nem tanácsadás.
Felrajzolok egy bullish meg egy bearish lehetőséget, nem tanácsadás, de ha bejön akkor én megmondtam. Ha esetleg nem jön be akkor a következő videóban meg sem említem mit mondtam tegnap, csak közlöm hogy ez várható volt.Persze a profik ki tudják logikázni és a többi okos.
Ha valaki mindig profitál daytraden, emelem kalapom.
Heti/ havj szinten még látok benne fantáziát meg én is egy kis kezdő vagyok ezt aláírom, de arra jöttem rá hogy nem nézek több videót.:D -
janos1988
addikt
Erről a blockchange automatákról mi a vélemény? Megbízható?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Andreaspasco
üzenetére
Azért mert valaki nem ért annyira hozzá mint esetleg Te, nem kell lenéző, lekezelő bunkó stílusban előadni te milyen f@sza gyerek vagy, meg itt jönni a rangokkal.
Ezzel a stílussal nem hogy itt a való életben sem lehetsz egy népszerű gyerek...
-
3800+
őstag
válasz
Andreaspasco
üzenetére
Mit szeretnél ezzel mutatni nekem? Egy tanárian kirajzolt elliott hullámelméletet látok.
-
Andreaspasco
tag
-
3800+
őstag
válasz
Winchester95
üzenetére
Nagyon sok jel utalt arra hogy lefelé megyünk.
Aztán nézd meg mi történt hajnalban....Ami azt illeti én majdnem vásároltam még este, de éjszakára nem szeretek belevásárolni, nehogy reggelre negatív meglepi legyen. BTC-nél és VET-nél is nagyobb esélyt láttam az emelkedésre mint a további esésre, de nem volt számomra sem annyira meggyőző. Persze most szívhatnám a fogam de sosem az előző kihagyott trade-re kell koncentrálni, hanem a következő lehetőségre.
-
dobolan
senior tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Általában pont ezzel van a baj: "Pontosan 2455-nél szálltam ki.(Gondoltam még mehet lejjebb)"
Ha technikailag nem tudsz meghatározni egy kiszállót, és nincs stop lossod sem (aminek a fenti alapján már régen ki kellett volna ütnie a pozidból, ha létezett volna hiszen 3000 környékéről ereszkedtünk ebben az ütemben, akkor nem szabad csiki-csukizni, mert annak általában az a vége, hogy ledarálod a tőkédet a nulláig.
Elég régóta tőzsdézek kisebb nagyobb megszakításokkal, vesztettem már én is emiatt több, mint 2500 dollárt is anno egy nap alatt. Tanuló pénz volt. Azóta máshogyan játszom. A lényeg, hogy védd a tőkédet, mert ha az elfogy, sose tudod pluszba fordítani a veszteségeidet. -
válasz
dobolan
üzenetére
Tegnap előtt este óta USDT-ben vagyok. Pontosan 2455-nél szálltam ki.
(Gondoltam még mehet lejjebb)
Tegnap még vártam mert hirtelen kicsit korrigált.
Mára 2755-re ébredtem.
Az előzmények valahogy így alakultak mindig.
Most csinálhatnám azt hogy beleveszek megint, de nem szórakozok, várok még az esésre hátha.
De lefogadom hogy holnap hajnali 3-kor Biden kriptós nyalókát fog szopogatni és a 45 ezres BTC-t is áttörjük.Nekem az volt a tervem hogy ameddig medvében vagyunk összetradelek még valamennyi eth-t, aztán mikor megyünk felfelé nem nyúlok hozzá.
Kicsit naiv voltam. :D -
dobolan
senior tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Azt nem nagyon értem, ha USDT-ben vagy, hogy lehet bukó? Ha megfordul a hosszú távú trend, bármikor szállsz be, nyereséget termelsz akkor is, ha heti szinten 1 órát van időd vele foglalkozni.
Az a baj a mostani piaccal, hogy hosszabb távon (pl. havi chart) is medve, itt pedig jóval nehezebb (értsd rizikósabb a tőkédre nézve) a kereskedés akár napi-heti szinten , mint egy bika trendben. -
-
nort_on
senior tag
válasz
Winchester95
üzenetére
HODL, DCA, beesik veszel még hozzá, 5 év múlva örülsz.
-
Az a baj, hogy nagyon szép és jó a chart, az elemzés, meg a humánpszichológia és a többi.
De mint láttad tegnap este is úgy voltam vele, hogy inkább hagyom usdt-ben. Nagyon sok jel utalt arra hogy lefelé megyünk.
Aztán nézd meg mi történt hajnalban....Amúgy én is úgy vagyok vele, mint te, és nem tartom hülyeségnek ezt a tevékenységnek.
Csak most annyi bukó van, hogy le kell ülnöm és át kell gondolnom ezt az egészet.Az nem is lenne baj ha pénzben lenne bukó. Én az ETH mennyiséget nézem csak, mert hosszú távra tervezek, viszont az ETH mennyiséget akartam kicsit növelni. Kezdetben sikerült is. Mára kb 0.6 eth-val kevesebb van...
-
3800+
őstag
válasz
Winchester95
üzenetére
Én egy éve figyelem a kriptopiacot, és 1 éve szinte csak a VET-tel foglalkozom. Persze nem szeretnék senkit győzködni, meg én is full ratyitallérnak tartom magam a tőzsdézéshez, de azért alapvetően a tőzsde az full humánpszichológia, ezért vannak bizonyos alakzatok amik nagy százalékos arányban bejönnek. Nem teljesen felesleges a technikai analízis. Sok tényezős a dolog, de ha régóta követsz egy olyan koint aminek megszokod a mozgását, a fontosabb árszinteket, követed a híreket és még konyítasz a charthoz akkor azért ki lehet szedegetni némi pluszt. Tőkétől is függ, kisebb összeggel már magabiztosan néztem a mínuszokat mikor nagyobb esélyt láttam az emelkedésre később, amióta kicsit nagyobb összeggel (az én mércém szerint) kezdtem el ezzel foglalkozni azt is meg kellett szokni, hogy ne legyen panic sell...
-
MPowerPH
félisten
Azert az ejszaka szepen megugrott.... Evvan, nem ezzel kalkulaltam.
-
MPowerPH
félisten
Igy van. Mi itt inkabb long pozikat nyitunk, megvarjuk, mig felmegy az arfolyam. Short pozi meg az arfolyamesesre torteno spekulaciot jelenti.
Ez a nagyon rovid leirasa. Fedezetert+kamatokert cserebe kolcson kapott termeket eladsz(ezt majd vissza kell adnod) abban a hitben, hogy az ara lefele zuhan, igy ezt kovetoen olcsobban vissza tudod vasarolni. Aztan ha nem jon be a spekulaciod, akkor ha tul nagy a buko, elfogy a fedezeted, es buksz mindent.Lasd most szep-jo magyar Forintunk, ami kapott a shortbol rendesen 2 napja.

-
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
"lehet", hogy kioktató volt a stílusa, de engem is elgondolkodtatott nem kicsit, hogy ott mit akartál írni. (végül arra gondoltam, hogy úgy érted, hogy csak rövid ideig tartasz valamit).
ettől még abban igaza van, hogy a short-olás az egy fix fogalom, nagyon konkrét dolgot jelent és nem azt, amit Te leírtál. (mondom ezt úgy, hogy én sem értek a tőzsdéhez.)
a legfontosabb, amit Te csinálsz, abban nem tudsz többet veszíteni, mint amennyid van az adott asset-ben, a short-ra ez nagyon nem igaz.
ott gyakorlatilag kölcsönbe kapod az asset-et és abban bízol, hogy mire vissza kell majd fizetned jól lemegy az értéke és így reálértékben kevesebbet adsz vissza ugyanahhoz a névértékhez (+kamat). ha viszont nem jön be a számításod, és százszorosára ugrik fel a reálértéke annak, amit kölcsönkértél, akkor az eredeti tőkéd százszorosát veszíted el, vagyis csak veszítenéd, mert a "fedezeted" (biztos nem ez a helyes kifejezés) előbb fogy el és automatikusan kiesel a pozícióból. (ez egy abszolút amatőr magyarázata annak, ahogy én megértettem, biztos vagyok benne, hogy nem pontos, de abban is, hogy sokkal közelebb áll a short-oláshoz annál, amit Te annak neveztél)
és nem is kioktatásból írtam ide, hanem hogy a kóbor apácáknak azért legyen itt valami kiindulási alap -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Andreaspasco
üzenetére
Számomra az jelenti hogy eladok valamit és olcsóbban veszem vissza majd profittal adom tovább.
De elnézésedet kérem ha az alap fogalmatat se tudom jól szerinted, és jó hogy felhívod a figyelmem arra jobb ha ismerkedek inkább velük. Hála az égnek hogy itt vagy Te, aki sose szólt még ebbe a topikban egyetlen egy mondatot sem, de most itt vagy nekünk, és helyre raksz bárkit sec-perc alatt...

-
szekra
addikt
Ez az XMR felszúrás mi volt?
-
Komolyan ezen gondolkoztam én is. :D
Most várok egy kicsit hátha lejjebb megy. :W
Tehát lehet venni nyugodtan mert ilyenkor 1-2 napon belül 3 ezren leszünk megint.
(Nem tanácsadás) -
nort_on
senior tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Counter trade-eld magad, amikor eladnál vegyél és amikor vennél akkor meg adj el.

-
AxBattler
félisten
válasz
Winchester95
üzenetére
Akkor lécci írd be nekünk a tranzakcióidat, hogy tudjuk mi jön a piacon.
-
Frozen
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
persze ez igaz lehet tartani ,de ez sem minden esetben igaz ,mert mikor megindul lefelé és eladsz és jobban leszalad az ára akkor már sokkal többet tudsz visszavásárolni. Igazából ez egy nagyon nagyon türelmi játék én nem napi szinten tradelek ,de azért probálom úgy mozgatni a tökét ,hogy ne nagyon ragadjak be ilyen nagoyn hosszú holdra is.
Amikor eset az eth 2800 euroról akkor is vettem folyamatosan 100 euro esésenként 100 eurokért... csak egy példa volt. -
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Hát igen, így nem vészes. Nekem is volt már így egy darabig. De most ez már nagyon nagy bukó.
De hát ezt bele kalkuláltam, viszont amikor megtörténik az fáj. :DLuckyL:
Aki tényleg profi annak is lehetnek szar napjai, csak az nem kezdi el taglalni mint én, hanem 3 nap múlva már + -ban van gondolom.MPowerPH: Igen. Várom mikor esik be 2445-re. :D
Nálam a visszavételnél vannak gondok. Képes vagyok nézni ahogy 100 150 dollárt megy fel. :W
Aztán meg ha mégfeljebb megy akkor ki vagyok.
Kicsit átgondolom ezt az egészet és újból kezdem.
De valahogy a youtuberek szavára nem tudok adni. (Külföldi)
A Magyarok már úgy kezdik hogy nem tudom, lehet ez is az is. :DNekem a kedvencem mikor oldalazásból felfele megyünk. :W
-
MPowerPH
félisten
válasz
Winchester95
üzenetére
Es ahogy ezt leirtad, szepen beszakadt. Eleg kiszamithato. En SOL -al jatszok, szepen mozog 80-85 kozott.
Panic sell -t kell elkerulni. En a miatt buktam vagy $2000 -et. Aztan megalltam, megraztam magam, elemeztem, es most 2 nap alatt szepen vissza tornasztam.
Nehez vegig nezni, ahogy bevasarolsz, es hirtelen, akar par perc alatt 4-500$ -as bukoban vagy, mert az oldalazasbol lefele bukik. -
LuckyL
őstag
válasz
Winchester95
üzenetére
Aki daytradel bukik
Az allitas 99% ban igaz -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Winchester95
üzenetére
Én most Lunával shortolgatok pár napja, 91-93 között mozgott, 91-nél megvettem, természetesen egyből beszakadt mint az állat. 80-ig lement, majd 88-ig fel, itt 86nál bukóval eladtam, majd 75-ig lement onnan, 77nél visszavásároltam, most 87-re visszament, 86nál eladtam. De ez is kb szerencse az egész most.
-
Újra növekedés mindenhol.
Tegnap este és a mai nap is.
Fél éve nézem, információt gyűjtök, minden nap nézem a videókat, olvasom a híreket és a többi és a többi....A mai nap is bebizonyosodott hogy teljesen felesleges minden.
Amint bele veszek megy le az árfolyam, amint eladom növekszik az árfolyam.Kíváncsi vagyok, nektek milyen élményeitek vannak daytradenél.
Én a mai napon további zuhanásra számítottam.
2445 körül volt az alja, ma 2620-nál tartunk jelen pillanatban. -
Lmh
őstag
nemide bocsi
-
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
Ranezek koszi
-
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
Melyik discord csatorna?
-
-
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
Aha, bevásároltam mert előfeltétel volt $100-nyi pixel vásárlása. Azóta vettem még 30k tokent, de már sokkal drágábban sajnos. Meglátjuk mi lesz az irány, de eddig szépen emelkedik.
-
3800+
őstag
válasz
Frozen
üzenetére
En VET-tel tradelek. Delelott vettem 4.62 centnel es 4.81nel eladtam. Nem hosszutavra vasarolok hanem 1 ora max 2 napon belul attol fuggoen mit mutat a chart. Kello tokevel ezek a kis szamok is egesz jol hoznak. A multheten a 15%os menetet is elkaptam szerencsere. A fenti csak ket pelda egy heten 2szer szoktam max megjatszani ilyesmit jellemzoen het elejen szinten attol fuggoen mit mutat a chart es a hirek. Bollinger szalag, RSI, Cypher, Megerzes... ezekkel operalok.
De megmondom oszinten a sok figyelgetes miatt lehet abbahagyom es a profitommal egyutt hagyom dollarban a penzt mert jelenleg jobban megeri dollarban hagyni mint kiszedni es atvaltani a jelenleg helyzetben. -
-
B-L-A-C-K
titán
Nem kellett volna ránéznem délután az árfolyamokra...

-
Konteós és politikai szarságokat legyetek szívesek tiktokra vagy face-re vinni, itt nem akarom meglátni mégegyszer.
-
kenwood
veterán
Valaki irta 1-2 hete,hogy mostmar semmi komolyabb eses nem lesz, csak napi par szazalekot esik,de azt folyamatosan,hetekig,honapokig.
Nagyon ugy nez ki, hogy neki lesz igaza.
Lesz ma,vagy 1-2 napon belul megint egy "mindenzold" nap, de aztan 2-3 nap alatt elparolog az is,es utana kezdodik elolrol az egesz, csak mindig egy picit melyebben er veget a ciklus. -
nort_on
senior tag
Revolut > Binance (kicsit trükkös)
Sima USD SWIFT utalás, a Binance automatikusan váltja BUSD-be. Én hétköznap kora délután szoktam küldeni, tényleg gyors. Utána meg lövöm tovább FTX-re.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LuckyL
őstag
van még ftm-je valakinek?
ha jól értelmezem a híreket az egyik nagy fejlesztő közölte hogy megunta a projektet és dumpolta a projektet?
mi a véleményetek erről a helyzetről?
tvl/marketcap arányban továbbra is a legjobb coin, de rohamosan esik most a tvl is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Gyúrósok ide!
- Energiaital topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi a linket, utána olvastam sok helyen, mérlegeltem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)