Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Íme az új Android Auto!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LuckyL
őstag
nem gondolnám hogy elvesztené a dollárhoz kötött árfolyamát
ha nem tudnának a jövőben iylen kamatot adni, az inkább a luna árfolyamára lenne hatással, mert többen kiszállnának ust ből (bár amit én tudok ott 8-10 körül lehet kapni usdt, usdc-re, tehát még egy 12 % is sokkal jobb lenne) -
atee_13
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Egy időben ez Muskos verzióban volt. Küldj btc és nem tudom ény hányszorosát küldi vissza. Azt hiszem twitteren hódított
-
fireman123
őstag
válasz
Kornel213
üzenetére
Dehogy sajnos.....amíg lósz@r van veréb is van. Nem igazán tudom felfogni, hogy felnőtt ember hogyan tud bedőlni ilyen bődületes marhaságnak. Ha ez valóban így is lenne valami "csoda" kapcsán (ami nyilván kizárt) akkor biztos a facen hirdetik boldog-boldogtalannak, nem hogy saját maga/rokona/ismerőse használná ki ezt sok-sok walletből történő beutalással,......eszem megáll, most komolyan.
-
Kornel213
tag
Sziasztok!
Egyik barátomat bepalizták.
Nexo hivatalos fb oldalán volt egy komment hogy visszakapja a tokenjei 3 szorosát ha elküldi egy címre, ugyanúgy a nexo írta ki. Csak persze nem nézte meg hogy ugyanolyan képpel meg névvel egy kamu fb oldal.
Írt már a nexonak de nem jött válasz.
Ide lett küldve: [link]
Gondolom ezt bukta már?k1raly: Köszi, sejtettem...
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
Bzozoo
üzenetére
Én nem látom a két cím között a különbséget
?ok, a videot megnézve az első helyére is a hacker címe került…

amúgy ilyen text expander vagy egyéb hasonló hotkey manager nem fut a gépeden? Nézd meg a futó programokat, hátha nem jól maszkolt malware… egyébként meg futtass le egy antimalware-t s mondjuk egy avg-t, hátha… (mindegyik ingyenes)
-
Bzozoo
tag
Bocs ha OFF de nem találtam más Crypto-val foglalkozó topicoit,ami aktív is, ezért szeretném megkérdezni, hogy találkozott e már ezzel a problémával.
Crypto tárca ethereum címének másolhatatlansága Windowson
A Windows egyszerűen teljesen más kódot illeszt be, ha kimásolom a videóban látható szöveget (0x029290c564Ef921c56a784AA16C97E930dAF7372) helyett (0x029290c564Ef921c56a784AA16C97E930dAF7372)-t illeszt be. Most ezen bejegyzés esetén is két részletben tudtam idemásolni az eredeti karaktereket. De minden más egyéb crypto-tárca cím másolása esetén ugyan ez a helyzet, akárhonnan akarom kimásolni, legyen az egy szöveges fájl, vagy weboldal.
Találkozott már valaki ilyesmivel? -
Kraken has conducted an independent audit showing it has nearly $20 billion worth of BTC and ETH. It will also allow clients to verify their accounts using third-party services.
Leading cryptocurrency exchange Kraken announced on Thursday the results of a proof-of-reserve audit, showing that it holds over $19 billion worth of Ether (ETH) and Bitcoin (BTC).
Az szép.
[link] -
dobolan
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Senki nem tud semmit biztosra. Ez nem ilyen játék. Egyébként ezt az emelkedést véleményem szerint óvatosan kell kezelni.
Ázsiai piac inaktív. Majd vasárnap vagy hétfőn biztos eldől, hogy megyünk-e tovább a 44ezres zónába.
Ha be akarnék lépni most, akkor én mindenképpen várnék egy visszaesést legalább 38ezerig.
A hétvége nem a trendformálásról szól szerintem egy tőzsdén, bár a kriptoval még csak most ismerkedek. -
-
xy.zsolt
őstag
Fellökték a btc-t a trendforduló közelébe, de amilyen érzékeny a piac elég az elitnek egy újabb háborúra utalás és ismét borul a kártyavár.
-
janos1988
addikt
Van olyan oldal ahol lehet látni olyan statisztikát, ami az eladás és vétel statisztikát mutatja (hónapokra visszamenőleg is akár)?
-
szabi__memo
nagyúr
Viressel képben van valaki? Lenne kérdésem.
Köszönöm -
szabi__memo
nagyúr
válasz
nort_on
üzenetére
Köszi, már tettem (ftx-re)

Megosztom mint sokan mások. Binance-on is van valami promóm, nem tudom miért. CRC, ftx letudva. inlock-ot most néztem virest is nézem de az egy kicsit nekem egyelőre magas mit és hogyan kell csinálni (bár azt hiszem értem csak kicsit tartok tőle) -
nort_on
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Tedd be FTX-re, flexible 8%-ot ad mindenre, óránként fizet, bármikor kiutalhatod bárhová ingyen. Vagy stabilt (USDC, USDT) vires finance-re 25-30%-ra.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nem marad feltétlenül ennyin, periódikusan változó az alapértelmezett kamat is - egyféle " Látra szóló " ez az Inlock által adott kamat a tárcában lévő koinokra.
A 20%-al nagyobb (a jelenleg neked a "golden badge" révén aktív) kamatmérték a jelvény 30 napjának lejárta után visszaáll a kisebbre .
Kiutalni pedig bármi általuk (is) bevezetett hálózaton ingyenes egyszer per hó. -
kenwood
veterán
válasz
llacee
üzenetére
" or use browser extensions like Authy to utilize 2FA "
Na erre nagyon figyeljetek.
Igen, valoban kenyelmes,ha egy gepen fut mindket faktora az authentikacionak,de ez nem csak neked kenyelmes,hanem a hackernek is. Az sms-es authentikacio jelentosen megneheziti a dolgukat. -
-
Kobe
veterán
Nem a kamatait kicsinylem le hanem ezt a shitcoin stakelos maniajukat.... Meg emlekeim szerint nekik volt security breachuk is nem is olyan reg, nalam az is plusz egy a negativ tetelek kozott.
Szimplan 1 forinttal sem jovok ki jobban veluk stakeles nelkul mint a nagyobb platformokon, akkor en ugy vagyok vele hogy minek egy n+1edik regisztracio ami tok ugyanazt a kamatot adja mint barmelyik nagyobb site ahol egyebkent tradel is az ember napi szinten -
ÁrPi2
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Szerintem újoncnak járó 1 hónapos arany jelvényed van aktív. Azzal jár az hogy a kamatozó tárcában az adott koin alap kamata fölött 20 % -al van az apy. (Pl. 10% alapból , arany badge-el jelvénnyel pedig 12%)
Plusz: havi 10 darab ingyenes kifelé utalás is a része. (Ilk koin tartása, illetve aktivált badge-k nélkül alapból csak havi egy ingyenes kiutalás van)Kobe lekicsinyli az inlock kínált alap kamatait, de dyor
fontold meg .. -
llacee
őstag
[link] Hodlers beware! New malware targets MetaMask and 40 other crypto wallets
-
rozsgyi
tag
Megint elkezdték ütni a piacot, történt valami?
-
LuckyL
őstag
válasz
aradebil2
üzenetére
ertha-bnb, ftm-usdc (itt lement most az apr, ezt majd lehet lecserélem), luna-ust, cwar-usdc
ezek amik nagyobb apr-esek, de vannak kisebbek is, pl bnb-one
loop markets, raydium, pancakeswap, spookyswapmindig nézegetem mik a lehetőségek
illetve próbálok ido-kon is résztvenni, de eddig ott nem volt sikerem -
szabi__memo
nagyúr
Hali
Pár hetes inlock regem van. Azt mondja jelenleg 20%-al magasabb kamatot ad. Ezt hogy kell elképzelni? Amit berakok az örökké annyin fog kamatozni?
Másik kérdés, usdc kiutalás úgy látom csak eth hálózaton (jelenleg). Hogy lenne érdemes akkor innen kiutalni és fiattá tenni?
Köszi -
-
Kobe
veterán
-
dobolan
senior tag
válasz
LuckyL
üzenetére
Grid robotot igen. Csak próba volt fél napra, 500 dollár fedezettel 18 dollár profitot termelt, de az hozzá tartozik, hogy feltrendben indítottam közel alul.
Ha megvaltozna az általános trend a piacon felfelé, akkor jó lehet. Ilyen medve trendben nem igazán, ha csak úgy magára hagyod. Szerintem elmorzsolja a fedezetet, ha nincs szerencséd, bár tényleg rövid ideig próbáltam, szóval nem igazán tudom. -
dobolan
senior tag
-
LuckyL
őstag
válasz
dobolan
üzenetére
jaja, én már öreg vagyok daytradeken meg volumeneken idegeskedni
amikor beesik akkor megyek defi-ba, indul a dollar-cost average, smart rebalance robotok
ha tovább esik veszek még többet
amikor meg az egekben van és mindenki hurráoptimista mint novemberben, akkor meg eladom az egészet a bohócoknak és vissza stablecoinba
eddig működött, pedig sose sikerült az alján venni és a tetején eladni
zavar? nemigen, amíg busás profit a vége
-
LuckyL
őstag
válasz
dobolan
üzenetére
ezekben a technical mumbo-jumbokban én nem igazán hiszek
amugy nem zavarna különösebben a 30 ezer sem, nekem már a portfólió jelentős része különböző defi cuccokban, kereskedő robotokban van
ha lemegy 30 ig és onnan jön vissza ám legyen, annál több lesz a cryptom amikor egyszer majd ujra megindul az egekbe
ha 3 évig oldalazik ám legyen
-
dobolan
senior tag
válasz
LuckyL
üzenetére
Az a baj, hogy egyet említsek pl. az rsi lejtő az árfolyam nőtt. Nem igazán bika jel. Gyenge volumen szintén nem garantál tartós trendet. 30k-s zónában sok likvid tőke vételi oldalon. Persze ez bármikor áthelyezhető, de most ott van, ami nem jó jel szintén. De van más is ami nem erősíti a bika trendet.
-
LuckyL
őstag
szeretem amkor jönnek a pesszimista hangok, olyankor sokszor beindul a piac
-
xy.zsolt
őstag
btc 52k-hoz hasonlít a mostani szitu.....abból nagy csúszda lett és hasonló most is esélyes.
-
ReFleXx
addikt
-
nort_on
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Egyszerű, kamat. Olyan, mintha beteszel 100 forintot éves 5%-os kamartra. Ha nem teszed be, akkor 100 lesz. Ha beteszed akkor meg 105.
Ugyanez kriptóban, csak itt akár 8-20%-os kamat is lehet. Amivel a darabszámot növeled, és ez független az árfolyamtól, amire te gondolsz. Hosszútávon érdemes kamatoztatni (stake, lending, DeFi, stb) a kriptódat. Ha nem teszed, akkor 8-20% bukóban ("veszteség") leszel azokhoz képest, akik betették. Persze ez nem teljesen kockázásmentes.
-
Madwe
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
elméleti veszteség: ha tudod h ülsz az adott coinon mondjuk 4 évet minimum, nem nyúlsz hozzá, viszont az adott coin stake-lhető s teszem azt van 100 coinod évi 5% apyval van, akkor év végén neked csak 100 coinod lesz, míg ha stakelnéd akkor 105 lenne. Ez árfolyamtól független, azzal a végén szorzod csak, amikor már tudod mennyid van

nem mellesleg ahogy növekszik az adott coin mennyisége (supply) úgy növekszik a market capje de ami relevánsabb inkább h úgy növekszik a selling pressure, eleve több coin lesz változatlan mennyiségű vásárlóra... -
rozsgyi
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Többet is bukhatsz, de LuckyL nem erről írt, hanem arról, hogy folyamatosan nő az adott coin mennyisége, akkor értelemszerűen egy-egy coin kevesebbet fog érni. Ez azért nem valósult meg, mert eddig mindig többen akarták az adott coint venni, ezért felment az ára, de ez nem törvényszerű, lásd. 2017-ben az első 100 coin közül sok akár a 90%-át is elvesztette az értékének mára. Én jelenleg be vagyok ragadva, de nem hiszem, hogy a közeljövőben visszanyerem a novemberi szintre magam, és az is benne van a pakliban, hogy idén akár nullázódok is.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
LuckyL
üzenetére
Persze hogy nem értem, hiszen pár hónapja nézegetem. Szóval ha azt mondod hülye vagyok ebben abszolút nem sértődők meg mert így is van...

Viszont mindenkitől azt hallom hogy most érdemes venni listás coinokat hogy "lent" van a bitcoin. Az hogy 8-20% bukhatok ezzel évente elméletben azt most hallom elsőnek.
-
Szada85
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ilyennel a legritkább esetben tudsz jól sáfárkodni, és nem ritkán ész nélküli FOMO vásárlás lesz belöle a végén..
Eleve bizonytalan az egész piac, egy csomó bizonytalan külsö inger van most eleve a világban, a tökéletes belépési pontot eltalálni békeidöben is lehetetlen, nemhogy ilyenkor szerintem.Én folyamatosan veszegetek apránként kriptókat is, részvényeket is, ha holnap jön egy cikk, ami fellövi az egészet a holdig akkor sem maradtam le, ha másik hangú cikk jön, és beszakad a világ, akkor meg maradt még puskapor böven ott is vásárolgatni.
-
LuckyL
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
hát elég egyértelmű sztem
nő a coinok mennyisége azoknak akik stakelik
ha nem változik a total marketcap (ez persze csak elmélet), akkor nekik egyre nagyobb szelet ugyanabból a tortából, te pedig ha nem stakeled akkor neked egyre kevesebb
így ha hosszútávra akarod tartani és csak ül a walletedben, akkor eleve negatív kilátásokkal mész neki a hold-nak -
LuckyL
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
ha hosszútávra akarod venni, akkor muszáj stakelned, és azt binancon enm tudod, vagy tudod de kevesebbet ad
különben cointól függően egyből van egy -8 és -20 százalék közötti elméleti veszteséged évente (kivéve ltc persze, az pow coin)
nem tudom hogyan nyúltak le, ha leírod, biztosan kapsz itt tanácsot mi volt a hiba -
LuckyL
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
ha beszállsz olyan coint vegyél amit addig is tudsz valamire használni, amíg be nem indul a piac
pl kucoin token visszaosztja a tőzsde bevételnéek egy részét a holdereknek, részt vehetsz launchpadben
kisebb gaming coinokal nagyon jól lehet pénzt keresni a defi-ban
stbne az legyen az elsődleges célod hogy majd felmegy az ár és eladod egy madárnak, hanem olyat keress aminek van valami utility-je
ha csak staking, az is valami, kezdetnek nem rossz, bár ha mindenki stakeli akkor kb tökmind1, ugyanúgy inflálódik a coin -
-
B-L-A-C-K
titán
Csak èn érzem úgy hogy egy nagyobb összeg befektetésével még várni kellene? Tudom teljesen kiszámíthatatlan, de valahogy azt érzem a BTC megindulhat még 30ezerig is lefelé.
Ti mit gondoltok?
-
Kobe
veterán
válasz
zsola400
üzenetére
Igen. Egesz egyszeruen a kiba*** SWIFT/BIC code tokmindegy milyen celorszagot adnek meg, csak numerikus erteket enged beirni, igy el sem jutok a partnersheet masodik oldalara ahol a cimadatokat kene hozzarendelni.
Mar rakerdeztem revolut supporton, hogy mi a mezo formatumhibanak az oka, a hivatalos valaszuk hogy probaljam kartyaval... Hat 'nyatokEgyebkent kb teljesen mindegy mert nalam a BUSD celszamlaja ugyis a CDC lenne, oda meg ingyenes a SEPA. Fogtam beutaltam revolutrol EURt es vettem belole USDC-t, az EUR-USD kozeparfolyamhoz kepest 0.3%al rosszabb arfolyamot dobott
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
?