- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
krepp
tag
Természetesen az hülyeség volna.
De nem is a nevekről kérdeztem..
Nem szeretnél válaszolni az általam feltett kérdésekre?
Tényleg kíváncsi vagyok.
"Legalább 50* írták már meg különböző emberek hogy Frozen, és trek81, usert ki kellene tiltani, mert folyamatosan baromságokat beszélnek. Lekötik az értelmesebb fórumozók figyelmét, idejét a baromsagaikkal. Legalább 10x olvastam már hogy valaki megunta és kb 1000 karakterben tételesen cáfolta a hülyeséget. De az csak mondja tovább..
Kérlek, magyarázd el nekem miért nem jár az ilyennek perma ban a topikra?
Simán lehetne jogalap, ha a közösség hangot ad annak hogy nem tetszik valaki jelenléte, miért kellene megtűrni?" -
krepp
tag
Az Én kertemben is "joga" van nőni a haszon növénynek, és a gyom növénynek is, ez az élet rendje.
Mégis a gondos gazda gyomlál, hogy a hasznosabb növénytől ne vegye el a fényt, tápanyagot.Simán lehetne jogalap, ha a közösség hangot ad annak hogy nem tetszik valaki jelenléte, miért kellene megtűrni?
Az meg hogy valakinek nem tetszik a nickje az teljesen rossz példa.... Bár ha jobban belegondolok tuti hogy van rá nektek is szabályok a másokat sértő Nick nevekre. Gondolom nem regelhetek tolvajCigány néven...
Vagy igen?
-
krepp
tag
Legalább 50* írták már meg különböző emberek hogy Frozen, és trek81, usert ki kellene tiltani, mert folyamatosan baromságokat beszélnek. Lekötik az értelmesebb fórumozók figyelmét, idejét a baromsagaikkal. Legalább 10x olvastam már hogy valaki megunta és kb 1000 karakterben tételesen cáfolta a hülyeséget. De az csak mondja tovább..
Kérlek, magyarázd el nekem miért nem jár az ilyennek perma ban a topikra?
-
Frozen
addikt
Semmilyen varázsgömb nincs , annyi hogy volt egy bikapiac egy nagy lufival ami jobban elnyúlt mint a többi eddig látott korábbi átlag. A luffi elereszti a levegőt és visszakerül egy gödörbe , több neves elemző is elmondta minnél tovább oldalazik annál nagyobb az esély a lefelé való trendre. Nincs varázs gömböm , de azért sokan voltak akik váltig állították a btc már soha nem lesz 30 ezer alatt meg az eth 1000 körül erre elég jól megközelítettük és a btc még mindig abban a sávban oldalazik amiben eddig ha itt most letörik a többit még jobban vinni fogja magával.
-
GIORGIONE76
őstag
Én már szinte mindent beleraktam (de csak szinte
), úgy gondolom, ha bejön akkor nincs olyan coin ami többet hozna, csak itt most nagyon jövőbelátónak kell lenni, a sima kriptókat meg NFT-ket már kilőttem, úgy érzem ezek a metaverzumok a szolgáltatásokkal tovább fenn fognak maradni
-
GIORGIONE76
őstag
koxx
Nyugi boogey, jó lesz azcsak nagy vonalakban követjük a piacot, úgyis a metaverzum, web3 a jövő, az NFT-k 90%-a éveken belül kuka, csak az igazán értékesek maradnak/amik mögött van még valami tartalom, szolgáltatás, de már most látszik, hogy a metaverzumokat is azért csatolgassák hogy ne csak egy jpg legyen,
aki teheti inkább vegyen egy metaverzum telket, mint bármiféle coint -
-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy erről van szó? Csak mert 0.0015 ez sose volt...
LuckyL:
Én már ezt megszoktam, a való életben is nagyon sok hasonló példa van ami így működik sokaknál....
Én is elmondom, most is Lunával szopt@m picit, ez van. Múltkor 2000 dolláromat lenyúlták, azt is...Itt senkinek se tartozok elszámolni valóval, de még is úgy tartom korrektnek ha nem csak a jó dolgokat közüljök.
-
Szada85
aktív tag
De egy ilyen idöszakban, amikor a hagyományos és a kripto piac is billeg a millió bizonytalanság miatt, nincs ebben semmi meglepö szerintem.
Én egy kezdö adagot már vettem CRO-ból is, ha nagyon szétverik a piacot lehet még veszegetni késöbb is, aztán ha idövel kiderül az égbolt újra, és visszatér a felfelé irány, akkor majd örülünk, addig pedig élni kell az életet. -
google térkép alapján árulják a földet ha jól látom
nézd meg az ertha -t az is hasonló, de sokkal igéretesebbnek tűnik számomra, sokkal jobb design, weboldal
de ott sincs még kész game, elvileg márciousban jön ki, kiváncsi leszek
már egyszer duplázott, akkor kivettem a tőkét most meg benne vagyok a liqudity pooljában 150% apr-el
ha tudok hozni rajta még egy duplát akkor megérte, ha esetleg jó lesz a kész game akkor meg akár nagy nyerő is lehet
csak óvatos vagyok az iylenekkel mert a tokenek 90%-a nincs kinyomva, nehogy rugpull legyen a végén -
Frozen
addikt
Onnan ,hogy új árfolyam csúcsot ér el , amit tartosan nem tud megtartani soha.Mindig csak egy hirtelen tűske a grafikonban és lefordul, utolag tisztán lehet látni ahogy mondod.Viszont már előtte is sejthető hogy ez fog bekövetkezni, persze nem tudhatod hol van a teteje hol fog megállni ,de ilyenkor nem szabad fomozni.mert nem lesz jó vége
#13530dobolan
Soha nem használtma stop losst... nem is fogok alapból hülyeségnek tartom. Vagy eladod ,vagy hold. -
alázógyík
addikt
-
Kobe
veterán
Szerintem szegeny ember BNB-je. Nekem a crypto.com - bar hasznalom - de nem tetszik, mint platform sem, mert 90%ban csak marketingre epit es nem a technikara.
A hirek amik a honapban huztak, szinten mind marketingfogasok, egy hosszutavu, a technikai vagy piacszerzesi potencialt novelo hir nem volt koztuk.
Matt Damon mint reklamarc + kiraknak egy molinot egy stadionra. Wow, na ebbol aztan lesz ertekteremtes...
Lattuk is a CDPR nek meg Keanu Reevesnek mennyire bejott
De az hogy a CRO tokent azonkivul hogy stakelgeted, hogyan milyen felhasznalasra kell elkepzelni, mi a funkcioja a ceges fundraisingen tul, hat nem sok infot talalsz....
Irtam korabban, en ugy hiszem, a funkcio nelkuli "csak van" tokenek ideje lejart es nagy potencialok azokban lesznek csak ami technikailag is tud egy meglevo problemara valaszt adni. Egyelore en nem latom a CRO mire valasz, ezert nem foglalkozom vele.Emiatt en nem is tartom, es nem igazan van jovobeli elvarasom vele szemben. Pozicionalni sem igazan tudom hova, hogy mi akarna lenni maga a ceg. A Coinbase vagy a Binance US vetelytarsa? CB platformja komolyabb / olcsobb is, binanceal meg ne is emlitsuk egy lapon.
Anno meg egy korai kriptoakademias elofizetesemben a legelejen tolta egy trader (az 50 dollaros referral miatt, ott esett le hogy voltakepp milyen kurvakomoly trader is lehet emberunk).... Akkor volt olyan opcio hogy 200 USD stakeles + 50 USD "ajandek". Nekem mar akkor gyanus volt, de ahogy nezem az uzleti modell azota sem lepett tul sokat elore.
Akkor jo buli lett volna beszallni, most meg olyan meeehhh... Legalabbis nekem -
tomy88trance
tag
Rendben, semmi gond
Csak még egy kérdés. Másnak miért lehet reklámozni? Mert,ha szóba kerül a kriptó akkor kétlem,hogy senki nem ír vagy javasol valamit aminek utána nézve talál valamit, tehát az is reklám,ha úgy vesszük ,de nem lényeg. Megértettem
Továbbra is áll a kérdésem,hogy hova írhatom ezt le akkor?
-
-
Kobe
veterán
Legal szempontbol szemelyes adatnak minosul mindketto, GDPR szempontbol meg 2 darab, egymassal velelmezhetoen osszekotheto szemelyes adatot egyszerre publikalni nyilvanos helyen nem epp jogszeru, meg alairt adatkezelesi nyilatkozat mellett sem....
Nyilvan idoigenyes, de kis utanajarassal, itt es mashol elerheto adatok alapjan szerintem siman vissza lehetne jutni a szamla tulajdonosaig.
Lehet csak en spilazom tul, de ha mondjuk az en szamlakivonatomrol / portfoliomrol rakna ki valaki pusztan felvagasi celzattal screenshotot egy nyilvanos forumba, akarmilyen jo baratom az illeto, hat biztos nem koszonnem meg neki, es akkor finoman fogalmaztam :)
-
Frozen
addikt
A cryptó világa egész más mint egy intezmenyben,cégnél dolgozni... Az egyik el megvan minden körülmény szám. A cryptónál meg semmi itt sokkal kiszamíthatatlanabb dolog történhet bármikor ,láttuk már pár musk komment is mennyire mozgatta a szálakat szóval akarmit tanulhatsz ezt nem tudhatod előre mi lesz.
-
BeLucZ
addikt
Ne is mondd, utólag olyan idegesítő ezeket látni és összeszorul a gyomrom :( Egyszer lennék elég tökös ilyennél es tolnék egy all int, tuti akkor buknék bele es beragadna a zseton az idők végezetéig :) Lehetett látni hogy megy 1-2 napja de ezt nem gondoltam volna. NUCypher tolt hasonlot par hete, csak egyszeruen nem merek allinezni ilyen szamomra noname coinoknal. Előbb tolnám bele shibaba eskü
Azt legalabb ismerem és lattam hogy kepes nagyokat menni.
-
pacni120
tag
Sziasztok!
Eddig nem nagyon szóltam hozzá a topic témáihoz, ennek ellenére aktívan kriptózok, kereskedek.
Nem tartom veszett ügynek egyik "sh*tcoin" projektet sem, iszonyatos ereje van a FOMO-nak és a hypenak, de ha tervez valaki hasonló dologba pénzt rakni akkor az mindig az elején kell.FLOKI [link]
Talán szerdán indult a rally, vegytiszta tradingbot profitból toltam bele BNB-t, azóta 5x.
Eddig csak olyan coinokkal kereskedtem amik valóban értéket képviselnek, de be kellett látnom, hogy a csordaszellem - minden észérvet mellőzve - sokkal erősebb, mint bármilyen high-tech vízió, terv, ígéret, vagy jóslat... Egyszerűen a FOMO világát éljük most, egyre több a kripto-adaptáló, de ezen emberek tömege nem azokat a coinokat fogja megvenni, amik valóban értéket képviselnek, hanem amit az arcukba tolnak. [link]
A coin pont erre épít, végtelen+1 pénzt tolnak marketingbe, deflációs, milliárdos market cap, pedig még nincs is listázva nagyobb tőzsdén.A posztommal nem vásárlásra szeretnék buzdítani és nem is tanácsadás, továbbra is bányászok és a valóban értéket képviselő coinokkal kereskedek is. Sokkal inkább a napokban indult [link] NFT topic apropóján szeretném kezdeményezni egy SH*TCOIN topic megnyitását, ahol az ilyen "1 nap alatt 10x" tippeket meg lehetne osztani egymással. Szerintem win-win szitu, ha reklámozzuk azt, amibe belevettünk, de egyúttal másoknak is megadjuk a lehetőséget a meggazdagodásra
-
Kobe
veterán
Engedjuk el a kenyertipust, lathatoan tul metaforikus...... arra probaltam utalni, hogy egy veges/zart rendszerben, mint amilyen a penzugyi piac, ertek atcsoportositas csak ugy lehetseges, ha valaminek a karara tortenik, valahonnan el kell venni, ki kell vonni azt a penzt. Ugyanugy ahogy amikor a kormanyok osztogatnak es penzt adnak az egyik tenyeredbe, azt csak ugy tudjak ha elobb azt kiveszik valamilyen formaban a masik zsebedbol.
A zart rendszerben BTC es az alt piac tobbszorozodesehez sulyos ezermilliardokat kellene egyeb assetekbol kivonni, amit az ottani befektetok / szektorok gazdasagi teljesitmenye is erosen megerezne.
Ezt elkerulni, es megis megvalositani meg csak ugy lehet, ha a regnalo hatalmak ezerrel orrbaszajba nyomtatjak a penzt (mint most). Csak a nyomtatott penz disztribucioja nem celzott, nem 1:1ben csak kriptoba aramlik, igy elkerulhetetlenul mindennapi brutal inflaciot gerjeszt. (menjen mondjuk csak az otode kriptoba, 1000 mrd cap novekedesre jutna 4000 mrd usd ami a piacokon csapodna le....)
Igy a netto poziciod friss beszallokent / traderkent osszessegeben nem javul, mert a hozamod is nott ellenben a koltsegeid is ugyanannyival
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged