Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
As a result of corporate due diligence, as well as the latest news reports regarding mishandled customer funds and alleged US agency investigations, we have decided that we will not pursue the potential acquisition of FTX.com
link -
pyxystyx
tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
-
szabi__memo
nagyúr
-
törölt tag
Mivel már amúgy is nagyon vidám a helyzet:
More Dump? $1 Billion Worth of Solana (SOL) to Hit the Market in 17 Hours
#bevanárazva #delbosquegif![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Krix
őstag
válasz
dobolan
üzenetére
"Lemehet a BTC ára 5 dollárra is, ha ott sincs vevő, akkor nem lesz forgalom azon az árszinten sem, de attól még az ár leszakad."
Nem mehet le. Az aktuális ár az utolsó tranzakcióból jön. Attól, hogy van BTC kínálat $5-on, az ár nem megy le. Csak akkor megy le ha valaki meg is veszi. Kis forgalmú tőzsdéken ez jól megfigyelhető. -
dobolan
senior tag
válasz
üzenetére
Szerintem felesleges a vita, engedjük el.
Egy árszinten, ha elfogy a vevő, hiába van 1000 eladó, nem történik semmi, és ez fordítva is igaz. Az ár változni fog, és az ármozgás irányát az dönti el, hogy aktuális árszinten az eladó vagy a vevő fogy el. De ettől még nincs több eladás, mint vétel. Vitázunk a semmin kb.Egyébként előfordul olyan, hogy a volume megszűnik, a kripto világában még inkább. Pl. indul egy projekt, ahol ico-ban megveszed az elemet, majd mikor kikerül a piacra már nincs rá kereslet. Ár bezuhan, mert nyilván ez ezzel jár, hiszen, ha nincs vevő általában nulla közeli árral is megjelennek eladók, mert az 1Ft is több, mint a 0.
Csak éppen nem lesz eladás, mert nincs vevő még ott sem. Sajnos ez rohadt sokszor előfordul ezen a piacon. -
MPowerPH
félisten
válasz
szabi__memo
üzenetére
Ertem. Bar nem tudom, melyiket hogyan erinti...
-
törölt tag
válasz
dobolan
üzenetére
"Azt jelenti, hogy ha nincs vevő, akkor a volume nullához konvergál."
Mi a helyzet közben az eladókkal? Ha nincs vevő az adott áron, de sok az eladó, akkor csökken az ár, amikor az eladók rádöbbennek erre (és lentebb már lesz volume, ahol már többen akarnak venni). Ha nincs vevő, de eladó sem az adott áron, akkor az árral nem feltétlenül történik semmi egy ideig. Csak akkor fog, amikor valamelyik vevő vagy eladó változtat az álláspontján és belép az adott áron, vagy lejjebb viszi az árat. És ez az elméleti rész, mert a gyakorlatban ezt nem érzékeljük, ez folyamatosan zajlik (és "nem áll meg a piac", mint ahogy írod), piactól függően van ahol lassabban, van ahol rohamtempóban (tőzsde, crypto) Itt érkezünk el ahhoz, hogy:
"Jelen esetben erről szó sincs."
Mint ahogy a valóságban kb. soha nincs erről szó egyébként. Ha igen, akkor az már valamiféle Bitconnect szituáció, amire néhány mogorva tekintetű öltönyös bácsi is ránéz.
"Én arra reflektáltam, hogy azt írtad nagy eladás. Ha nagy az eladás, akkor nagy a vétel is."
Ez triviális. Janos1988 írt már előttem nagy bevásárlást. Én erre írtam viccelődve és kifejezetten idézőjelbe téve, hogy "nagy eladás". Amivel arra utaltam, amit az előző hsz-ben kifejtettem. -
dobolan
senior tag
válasz
üzenetére
Azt jelenti, hogy ha nincs vevő, akkor a volume nullához konvergál. Jelen esetben erről szó sincs. Lemehet a BTC ára 5 dollárra is, ha ott sincs vevő, akkor nem lesz forgalom azon az árszinten sem, de attól még az ár leszakad. Én arra reflektáltam, hogy azt írtad nagy eladás. Ha nagy az eladás, akkor nagy a vétel is.
-
törölt tag
válasz
dobolan
üzenetére
Nem igazán szakmai jellegű komment volt. De ha bele akarunk menni szakmailag, akkor annak amit írtál, annak pont nincs semmi értelme. Minden tranzakciónál van "vevő és eladó" és ahogy janos1988 kommentje is konyhanyelven írt és teljesen egyértelmű, mire utal, úgy az enyém is erre próbált viccesen reflektálni.
Nevezetesen hogy az adott árakon többen akarnak eladni, mint venni - illetve mielőtt újabb nitpicking jönne - az adott árakon több részvény/coin van a kínálati oldalon, mint a keresletin, ezért idén lefelé mozgott az ár, miközben természetesen minden tranzakció mindkét oldalán van vevő és eladó - akiknek persze a száma nem feltétlenül egyezik meg. Példaul valaki 10 coint kínál eladásra, de azt 10 vevő veszi meg egyesével. Gyakorlatilag folyamatosan új és új egyensúly jön létre, ahogy a kereslet, kínálat és az ár igazodik egymáshoz.
Ezzel szemben a "máskülönben megáll a piac" mondjuk konyhanyelven is érdekes. Mit jelent nálad az, hogy ha a kettő nincs pariban, akkor megáll a piac? Ha már ilyet játszunk.
-
janos1988
addikt
válasz
üzenetére
Mert sok a pánik eladó, aki inkább kiszáll veszteségesen... tudják a nagyok ezt nagyon jól...de a hozzáértők ezt jobban elmagyarázzák, mármint ezt az egész generált kriptó pánikot...meg hogy hogyan vásárolnak be a nagyok és nem csak a kriptóból, hanem a kereskedő oldalak bekebelezéséről is.
-
törölt tag
Valaki elad vki meg bevásárol

-
törölt tag
válasz
trek81
üzenetére
Nem kell hozzá olyan sok dolog. Pl. kiderül, hogy az FTX miatt érintett egy rakat másik szereplő is. Elképzelhető? Abszolút. Holnap rossz inflációs adatok jönnek, így egyértelművé válik, hogy még durvábban kell a kamatlábat emelni a FED-nek. Elképzelhető? Abszolút. Az S&P500 is úgy fest, mint ami most készül lefordulni újra, és az eddigi kép alapján ott is messze van még a bottom, a kripto pedig az utóbbi időben nagyon úgy tűnik, hogy korrelál vele. Annyi minden mehet még félre, ráadásul mindig ott van a lehetőség egy ilyen általános gazdasági helyzetben valami olyanra, amire nem is számít senki. Az a 4-500 közötti support meg amúgy is olyan szimpatikus nekem.
-
MPowerPH
félisten
válasz
szabi__memo
üzenetére
Akkor inditottad? Normalis, nekem regen is neha 1-3 napig is eltartott... Tehat ebbol nem vonok le semmi nemu kovetkeztetest.
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
SOL nagyon megfekudt.
Elvileg letudtam uriteni a wallet -emet. -
MPowerPH
félisten
Aki kereskedk az FTX -en, mukodik most a kifizetes? Egyaltalan a Binance kozbelepeset kovetoen erdemes ezzel foglalkozni?
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ja és hát arra sem hiszem, hogy sokan esküdnének meg, hogy ennek mára, illetve a következő napokra már vége van. Ki tudja melyik cégeket érinti majd ez az egész. Az nem lep meg, hogy jött egy ilyen esemény, ezt az utolsó 2 hónapot már hónapokkal ezelőtt "erősre" tippeltem (és még mindig van belőle rendesen
), arra viszont, hogy az FTX ilyen formában lesz a főszereplő, egyáltalán nem számítottam. -
Beca1990
senior tag
FTT-vel mi lett ennyit zuhant?
-
proof88
addikt
HODL + buy FTT token

-
törölt tag
válasz
shteer
üzenetére
Igen, még mindig túl sok, legfőképpen az ETH tartja túl jól magát. Bár "nem várt esemény" mindig jöhet. A bear market már csak ilyen.
Ezek a mai candle-ök azért már egész tetszetősek. Holnapután pedig jöhetnek is az amerikai inflációs adatok, amiből aztán lehet majd következtetni a jövő havi újabb kamatemelésre. -
3800+
őstag
Az FTX tőzsde mizéria jól keresztbekúrta az emelkedést.
De legalább újra lehet vásárolni... 
-
Plug Life
senior tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Lehet, hogy valaki félreolvasta MUSK-nak 😂
-
HoppMaster
aktív tag
Figyelte valaki a napokban a MASK coint?
Fura nagy pump ment meg tart is, tud erről valaki valamit mi az oka a hirtelen emelkedésének? -
Frozen
addikt
crypto appban le lehet tölteni dokumentumként, hogy mennyi lett beutalva?
ha nem akkor esetleg egy tranzakció történetet? -
törölt tag
válasz
üzenetére
Ha eddig 0 forgalom volt a kártyádon, és most milliókkal hirtelen, akkor lehet jobban feltűnik, mintha lenne forgalom egyébként is.
De volt aki kezdésnek is 100.000 tételekkel foglalkozott, és semmit nem kértek be tőle...
Lehet az elmúlt években sokat finomodott a rendszer, nem tudjuk, ezek az adatok titkosak, minden banknál úgy tudom. -
törölt tag
Akkor jó
Revo oldalán, vagy Binance oldaláról esetleg mindkettő? -
törölt tag
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
Elvileg euróban is tudsz... bár előbb utóbb úgyis váltva lesz, mert kb minden dollárban számolnak el...
Én meg ilyen szinten (kevesebbet ér az euró, mint a dollár) nem igen szívesen váltanék...

A Swift is fizetős, revo részéről elvileg + esetleg közbelső bankok.
Euróra tényleg 1-2 eurót felszámol a Binance, de Revonál elvileg ingyenes.#17736 cyberwarfare - én úgy tudom használattól is függ.
-
törölt tag
válasz
LuckyL
üzenetére
Jól lenne számszerűsítve a dolog.
Kicsit így félve használják az emberek, ami nem előnyös a revo szempontjából.
De gondolom adott országhoz viszonyítva, viszonylag magas cash flownál tűnik fel a rendszer, hogy ajaj.
Mert úgy tudom, hogy algo nézi és lockol.
Aztán kerül supporthoz. -
dobolan
senior tag
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
Ja, oké. Nem tudom, mennyi pénzről van szó, de én nem javaslom, hogy egyszerre beutald az összeset, amit váltottál. Több részletre oszd el szerintem, pl. 2-3ezer dollárt egy utalással max. aztán majd másnap, vagy pár nap múlva ismét, munkanapokon, nem hétvégén.
-
zsola400
senior tag
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
Ha már meg van az ellenőrzésed SWIFT utalással min.50 max 2000000 $ lehet beutalni Binance-ra.
-
dobolan
senior tag
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
Mit értesz mennyiség alatt?
-
dobolan
senior tag
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
Beutalod forintban (vagy kártyával feltöltöd), átváltod amibe akarod, majd utalás a Binance-ra. Én így szoktam. SEPA, ha eurót utalsz, mostanában átmegy pár órán belül, de van valamennyi költsége, a SWIFT az ingyenes, de másnap szokott átérni. Ez utóbbi usd.
-
zsola400
senior tag
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
Revolut-ról SWIFT USD utalás, ez 0 fee és 1:1 BUSD-re váltja a Binance, eddig csak pár száz $ próbáltam ekkora összegnél mindenképp próbautalással kezdeném. Ez az utalás nem azonnali nekem általában fél nap volt.
-
LuckyL
őstag
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
a revolutnál készülj hogyha átlépsz rejtett limiteket, olyan papirmunkát csinálnak neked hogy pislogsz majd
adóbevallások, számlakivonatok, midnent akarnak majd
aztán mivel az indiai ügyfélszolgálatos nem fogja érteni, kezdődik majd a tilitoli, huzavona, pénzed pedig zárolva addig is
-
Hory84
tag
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
Sepa utalás revolutról. Elsőre csinálj egy kisebb utalást hogy minden okés-e.
-
GIORGIONE76
őstag
Sziasztok, nagyobb összeget (2-3M Huf) hogy utalnátok be binance-re?
Ami van: Takarék euro/ft számla, revolut, és természetesen binance..
-
GoTReX
őstag
Kezdő kérdés de miben tartjátok Binancen a pénzt idézőjelesen. Terra Nova pl Busd-vel nem vehető, ellenben sok egyéb igen. Mintha úgy olvastam volna hogy az Busd mindenre jó nem csak a Usdt.
-
dobolan
senior tag
válasz
6absbulldog
üzenetére
A supplyt sose coinmarketcap vagy coingecko oldalakon nézd, hanem a láncon, jelen esetben a poligonchainen rbls esetén. Az ad pontos infót, sőt azt is le tudod szűrni, hogy a tokenekek hány százaléka van még a fejlesztőnél.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Anathema67
üzenetére
Mindegy, amelyik a legolcsóbb.
-
Anathema67
tag
Sziasztok,
kezdőként szeretnék segítséget kérni.
Crypto.com tárcából szeretnék Crypto.com DeFi walletba ETH-t kiutalni. Több hálózatot kínál fel ( ERC20, Cronos, BSC... ), melyiket válasszam? Előre is köszi -
6absbulldog
tag
válasz
dobolan
üzenetére
Coinmarketcap-en a circulating supply nem igazolt, hanem self-reported. Első red flag.
Illetve a második, mert az első a chart, ami tipik shitcoin mozgást mutat.
A harmadik, hogy a weboldalon a csapat tagjai nem vállalják magukat.CKB - minden infó elérhető róluk, jelenleg is fejlesztenek és az idei wallett address szám a duplája a tavalyinak, illetve a befektetőik révén van pénzük átvészelni a medve piacot és közben fejleszteni. Kb minden infó elérhető róluk.
Felesleges a két projektről egy mondatban beszélni, mert más liga.
-
dobolan
senior tag
válasz
6absbulldog
üzenetére
Az egyik már két éves, megélt egy bika piacot. Bőven a kezdeti befektetői árszint alá esett már. A másik 8 hónapos, medve piacban indult. Az árszint kb. kezdeti befektetői szinten van, kicsit felette.
Annyi előnye van a ckb-nak, hogy a projekt már fut, ez meg még nem. Amúgy befektető és pláne kereskedő kb. mindkét projekt esetében a béka segge alatt van. Amúgy szubjektíven vizsgálva a CKB (és az rbls is) biztosan vissza fog mászni. Objektíven nézve meg erre jelenleg nulla jel/biztosíték van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- További aktív témák...
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak éppen nem lesz eladás, mert nincs vevő még ott sem. Sajnos ez rohadt sokszor előfordul ezen a piacon.

akkor durván bevásárolok