- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Jah, egyszer jó lenne kipróbálni.
És utána felrakni WR -re.
És még P35 se kellene, P45 -ben szépen elketyegne.
Ajj, de sajnálom az RE -t.Mindig nézegetem a ház tetején az LCD Poster -t megszokásból, de már nincs ott.
Nem beszélve, a design -ről.
Nah, nem siratom tovább az egereket, majd jönnek a tesztek, amint megbarátkoztam vele.
Bár nem egy bonyolult, ahogy néztem ez se. Ősembertől Corsair Dominator 1066 -os kittet kértem, 2*1GB, de csak a tesztekre. Ugye, nem mind1, hogy mennyi ram van, nehogy véletlen visszafogja. -
-
megdolgozol rendesen az eredményekért.
megy az szépenén is dolgoztam egy kicsit.
lehet,hogy kezdek ráérezni vmire.
prime-al már nem foglalkoztam,(sztem holnap délelőtt lesz majd stabilitás teszt)
mert ha már megy a kompi,akkor első a magasabb órajelek kivizsgálása.
kezdetnek egy kis pí
kicsit még szórakozok vele,jó lenne bőven 5GHz fölé menni. -
sosem fogom meglátni a win-ben mennyi a proci hőfoka
a minusztól megbolondulnak a progik,semmi sem mutat winben minusz fokot.
az egyik magra 24, a másikra 33 fokot ir
a biosban meg 221 fokot ir
az is megbolondul a minusztól.
a kompi kijelzője -50 fokot mutat.ott van az igazság
egyáltalán nem biztos hogy lesznek hatalmas MHz-ek.
folyamatosan infót keresek beállitásokhoz. -
hát én a helyedbe kurvára nem vennék P35 DS4.et nekem volt 1,5.hónapja de egy trágya lap a 8500.ösöm nem ment benne még 3600.at (8*450) se! és szidjátok a P35.ös ASUS lapokat de Nem gyengén ment benne ugyan aza E8500 proci 8*525.ön! ami a DS4.be még 8*450.en is kínszenvedve sikerült!
-
-
lipi67
nagyúr
Benéztem a 8xxx totyikba, ott is benneteket láttalak, s azt hittem az előbb, akkor is oda írtam.
(#3873) akoska07 : Amennyire nem szerettem, most ..most már szeretem.
(az se miatta volt, inkább azért mert mérges voltam, hogy meghótt az Abit)
Aludjatok csak...Én asszem elkezdem pótolni a felh. progijaimat.
Jó éjt! -
MPowerPH
félisten
Jah, nekem mondod. Teljesen ledöbbentem ezen.
Eszembe se jutott utána járni ennek, mert úgy gondoltam, hogy egy ilyen lap azért nem csinál ilyen disznóságokat.
Megint csalódtam egyet az Asus -ban, attól függetlenül, hogy az E8400 -asomat nagyon stabilan vitte 550MHz FSB fölött is. -
MPowerPH
félisten
Persze, próbáltam. De semmi változás, 424MHz -nél is instabil. Prime szépen menne 3600MHz -en 1.056V -vel, egy darabig fut is, aztán kilép a Prime hibajelentéssel.
Egyértelműen a lap a ludas, pedig szép alacsony feszen vinné, ha bírná az FSB -vel.
Nah, mi a legjobb York tuninglap, ami lehetőleg már DDR3 -as?
-
-
ráadásul, nem volt kis munka az amd-s hütőt is felrakni ugy,
hogy hütse is valamennyire.jahh azt nem is mondtam,hogy a gyári hűtő sem fogta rendesen.
az egyik lábáról a fele pöcök hiányzik.
csoda hogy igy hűtötteén is leszedtem egy pár bios-t a deszkához.
ki fogom próbálni mindet. -
látom nem pihent a cucc. jöttek a szép teszt eredmények.
majd megnézem én is azt az alapórajeles dolgot is.
meg ezt az 1.2v-t is.én nem nagyon voltam ma,nem is nagyon foglalkoztam a teszttel.
egyedül a 4GHz-es tesztet nyomtam,nem gyári hűtővel. 4GHz prime tesztegyébként azt tudtátok,hogy az AMD-s hűtő felmegy a TPower-re ?
TPower+AMD cooler -
MPowerPH
félisten
MX2 nekem nem hozott semmilyen javulást.
Én a Mugen2 -höz kapott pasztát használom, ugyan azt tudja ezzel, mint az MX2 -vel. Csak kár hogy most elfogyott, pedig nagyon jó állagú volt. Valamit a Scythe is beújíthatott.
Grat a 4Ghz -hez.
P35 -ben 1,128v alatt lennél, nem kicsit.
P35 -öt 4,5Ghz környékén érte be az RE -m.
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Jah, de ha most is csalódást okoz az RE akkor kirakom az esőre, szélbe, napsütésre. Hátha kicsit megedzi az idő.
Amúgy elégedett vagyok vele....csak jó lenne ha itt robbantana valamit, mert a Wolf -nál annyira nem jeleskedett, csak 4,5Ghz fölött. Talán 4 magosnál kijön a 16 fázis valamilyen szintű előnye, reménykedek.Azért a 3GHz -t próbálgasd 4Ghz -ig, mert oda végül is nem kell nagy hideg, nekem ilyen alacsony feszen már majdnem mindegy is volt, igaz X48...
-
-
sztem nem kell attól annyira tartani.
az 1.8v-t valid erejéig én is bevállalnám a compressorral.
az igazán komoly eredmények 1.95-2v -al születnek.
szigoruan nitróval,az meghüti rendesen.Bagira01 : néztem már azt a pot-ot,sajna nincs most rá kavics.(de lesz)
egyébként első pot-nak tökéletes lennesubaruwrc : tényleg erősnek tünik az az E8400.
raélem ezzel már előkelőbb helyre kerülsz a listán.
pot-al kapcsolatban,lehet hogy majd szavadon foglak. -
-
ugyis hagytam a beállitásokat. 3.6-on
hát a gyári hütővel sztem semmit sem produkálok 4.5GHz-en.
azt már nem birja meghüteni prime alatt.tuti hibázna.#3724 Bagira01 fentebb leirtam miért nyomom gyári hütővel.
tiszta szerencse hogy véletlenül rátaláltam az egyik dobozban
majd hidegre is teszem.
egyébként nem ugy van az hogy hamm bekaplak.
meg kell azt rendesen csinálni.
és most vhogy nincs kedvem szerelgetni.
próbálom rávenni magamat,de hiába -
Bagira01
veterán
Én annyira nem rágtam le, mert nekem anno csak ip35-be ment szóval max fsb 530Mhz körül megállt, mert ugye abba a kingmaxok nem annyira mentek
Boltból egyáltalán nem volt jó procim, e8400-akat év elején vettem tömegesen egyenesen az intel-től
(#3719) akoska07:Rakd föl a kompit ne szarakodj léghűtéssel
-
megy az a proci,ne panaszkodj
ugyanaz a ViD-ja mint az enyémnekhát igen,kellene szereznem vmi normális léghütést.
egyébként 8MHz-el maradt el a tiédtől,a gyári hütéssel.
egyébként azért nyomom gyári hütővel,mert sokan azt mondták,hogy csak a compressor miatt nem birnak "velem".
most aztán nincs mellé beszéd.
az alaplap és a proci is bizonyít.
és egy chieftec 450W-al nyomom.#3718 bzs73 :
most erre mit mondjak ? -
akkor jól sejtettem hogy nincs géped.
mindneki megnyugszik és várjuk az eredményeket.egyébként,nálunk 27 fok van a szobában.
nem nagyon teszteltem azóta,mert nem lett jobb léghütés.
rá kellene raknom a kompit,de vhogy most nem nagyon van kedvem.
majdcsak ráveszem magam.
nem mindenképp adom el a compressort.
csak ha megfizetik. -
-
subaruwrc
félisten
nem megy rosszul. elég meleg darab szval 4860mhz a max amit léggel tud de azt is csak validra. ameddig nem került nitro alá és nem döntöm el hogy marad-e addig nem polírozom meg. nem akarok telhetetlen lenni, de egy picit jobbra számítottam, 660fsb léggel pl de a lapnak léggel 650 a vége szval hidegben még a 660 is meglehet. bennevan úgy érzem.kérdésedre válaszolva, ennyit minimum elvártam tőle.
akoska
az alacsony feszek azt jelentik hogy a proci 1.3-at az nb 1.64v-t vtt 1.39v-t ramok 2.05v-t kaptak és ezek biosban állított értékek szval a valós ezek alatt van valahol. nem volt már energiám tovább nyúzni, pedig a lapban bennevan a 640+-s eredmény viszonylag simán, csak hűtés kérdése. -
19balazs86
tag
Én a +vételt nem mostanra gondoltam és ahogy olvasom amit írtál, te sem most fogsz tőle +válni. Nekem 1enlőre kicsit sok az áruk.
Jelenleg E8400-al is ki vagyok békülve, elprogramozgatok vele. Általában elégedett vagyok azokkal, amit a nagyok kidobnak, mert nekik már kevésÉs még így is sokan összetennék a kezüket egy E8400-asért is. Haverom infó boltba dolgozik és szokta is mondani milyen gépe van a nagy átlagnak...
Figyeltem én is, h Boss kolléga és pegazus is árulgat ilyet. Majd a közeljövőben szert teszek én is 1 hasonló mázlista példányra -
köszi
mondtam én neked,hogy kell nekem a jó kis biostar
(7900GS-nél már egyszer bejött a biostar,az is tuningállat volt GPU450@770.No.1)most majdnem vettem egy Mugen2-t,de vhogy mindig másra költök.
néztem a vendetta2-t is,az boltban is elég jó áron van és jól hüt.
de most lehet hogy ram vásárlás lesz és arra fog kelleni a pénz.
amugy meg,ha jó a proci elég a gyári hütő is
a többi eredményt ugyis "hidegre" teszem.
viszont ez az eredmény most szép kis csillag az E8400-ek egén.na jó,ha birok haveroktól hütőt kunyerálni akkor lesz még ilyen teszt.
-
ma van egy kis időm és tesztnek inditottam a cuccot.
sajna még mindig a gyári hütőm van
a plusz bordát nem is raktam rá a fet-ekre.
egy kis induló teszt a gyári hütővel,C1E bekapcsolva hagyva
folyt köv... -
-
ma még egész nap uton voltam.
nem vszinü hogy lesz időm tesztelni.
remélem köv hétvégén összejön.igen,biostar lett,mindenképp tudni akarom mit tud "nálam" ez a deszka.
erősen szimpatizálok vele.
nekem tetszik a lap.
egyszerü,semmi csicsa,inkább a funkcionalitás jellemzi.
valóban hüvös a deszka,26 fok körül mozog.
kiváncsi voltam a drop-ra,ráeresztettem alapon a prime-t.
0.01-t mozdult a fesz,szerintem ez korrekt.
majd meglátom mire jutok.
a bios nem olyan vészes mint ahogy irták.
remélem ezt is sikerül,jól megtanulni és beállitani.proci ViD ?
nem tünik rossznak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged