- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Két EV mellett okostelefon is várható a Dreame-től
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Köszi lipi.Este dumálunk akkor.
Na próbálgatom a biost és hát megint arra jöttem rá hogy hülye voltam.Mikor megvettem ezt a lapot 1-2 hónapja kapásból feltoltam rá a legújabb 2104 biost és most a 1901 biossal jobban megy.Teszem hozzá egy német oldalról szedtem le egy mbiost és ahol eddig ibt-n 2.körbe elhasaltam ott most lazán mennek a dolgok.Komolyan mint az amatőrök végig se néztem a bios-okat amit most megteszek.Eddig úgy néz ki lesz még egy kis feszcsökkentés mindenhol.Legalább is a 1901 alacsonyabb feszen visz mindent de most már végigzongorázom őket.Legalább 4-5 biost mert a nagyon régiekkel azért nem foglalkozok.Megint egy jó példa hogy nem mindíg a legújabb a legjobb minden konfighoz.BMW001- Brutális az a hűtő tényleg csak nekem magasak a ramok és nem biztos hogy az első slotba belebírnám tenni a ramot.Bár akkor mennének a másik 2 foglalatba de nem tudom ott hogy mennek a ramok mert még ki se próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest