- Android szakmai topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
19balazs86 #3488 üzenetére
De azért ez tényleg furcsa.Árulta egy ideje airbooms és nem kellet senkinek most meg nem tudom te hanyadik ember vagy aki szól hogy megvenné.A pláne hogy én tényleg már csak kíváncsiságból vettem meg mert eddig igen jóféle 8400 és 8600 procik voltak nálam és érdekelt hogy van-e külömbség köztük.Számít-e a 4mag,a 12mb cache,és stb de egyre jobban teccik és azt kell hogy mondjam számítanak a külömbségek.Eddig se volt semmi gondom semmivel de most valami eszméletlen milyen gördülékeny minden és észre se veszem ha a háttérbe fut 1-2 dolog még,és hát nem is hajtom mert max 3.6-on nyomom 24/7-be de bőven elég mindenre.Szóval teccik nagyon és hát ilyen alacsony feszeken a fogyasztás növekedés is elenyésző a 2maghoz képest.Még a hőmérsékletektől féltem kicsit de szerencsére ez egy jó hűvös proci és nincs semmi gond a hőfokokkal.Szóval egyelőre nem tudom még biztosra hogy megtartom-e de egyre jobban teccik ez a proci és csak is valami űber brutál wolfi-ért válnék meg tőle az biztos.Amugy boss kollega is árul egy ilyet és hát az se 1-2 napja vann fent az apróba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Android szakmai topik
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő