- Google Pixel topik
- EarFun Clip – cimpazaj
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
19balazs86 #3488 üzenetére
De azért ez tényleg furcsa.Árulta egy ideje airbooms és nem kellet senkinek most meg nem tudom te hanyadik ember vagy aki szól hogy megvenné.A pláne hogy én tényleg már csak kíváncsiságból vettem meg mert eddig igen jóféle 8400 és 8600 procik voltak nálam és érdekelt hogy van-e külömbség köztük.Számít-e a 4mag,a 12mb cache,és stb de egyre jobban teccik és azt kell hogy mondjam számítanak a külömbségek.Eddig se volt semmi gondom semmivel de most valami eszméletlen milyen gördülékeny minden és észre se veszem ha a háttérbe fut 1-2 dolog még,és hát nem is hajtom mert max 3.6-on nyomom 24/7-be de bőven elég mindenre.Szóval teccik nagyon és hát ilyen alacsony feszeken a fogyasztás növekedés is elenyésző a 2maghoz képest.Még a hőmérsékletektől féltem kicsit de szerencsére ez egy jó hűvös proci és nincs semmi gond a hőfokokkal.Szóval egyelőre nem tudom még biztosra hogy megtartom-e de egyre jobban teccik ez a proci és csak is valami űber brutál wolfi-ért válnék meg tőle az biztos.Amugy boss kollega is árul egy ilyet és hát az se 1-2 napja vann fent az apróba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- EarFun Clip – cimpazaj
- RING topic - boxoljuk le!
- Napelem
- Facebook és Messenger
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest