Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
Igen van jobb.Alacsonyabb vides van boss-nak is csak eszméletlen a hőtermelése és nem kell senkinek hiába megy brutálisn.Mióta hirdeti?
kulerr-nek is alacsonyabb vides van,de azt nem tudom milyen melegedős.Talán ez a 2 Q9550 van ami alacsonyabb vides és még a keldorpapá-é esetleg.Szerintem az a legjobb ami keldorpapánál van. -
kulerr
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
Amikor megkaptam kb másfél óra után ezt kaptam akkor egy kurva meleg kb32 fokos tetőtérben.. ...kellene még finomítani (jóformán nem is próbálgattam állítgatni semmin...)de még nem volt rá időm..
egyébként 1,137-en a 17-ik percben hibázott azt stabillá lehet 100% tenni csak idő kellene hozzá kitapasztalni...bsz73: nem megbántani akartalak..nem az volt a szándékom, azért fogalmaztam finoman.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyébként 1,137-en a 17-ik percben hibázott azt stabillá lehet 100% tenni csak idő kellene hozzá kitapasztalni...