Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Köszi lipi.Este dumálunk akkor.
Na próbálgatom a biost és hát megint arra jöttem rá hogy hülye voltam.Mikor megvettem ezt a lapot 1-2 hónapja kapásból feltoltam rá a legújabb 2104 biost és most a 1901 biossal jobban megy.Teszem hozzá egy német oldalról szedtem le egy mbiost és ahol eddig ibt-n 2.körbe elhasaltam ott most lazán mennek a dolgok.Komolyan mint az amatőrök végig se néztem a bios-okat amit most megteszek.Eddig úgy néz ki lesz még egy kis feszcsökkentés mindenhol.Legalább is a 1901 alacsonyabb feszen visz mindent de most már végigzongorázom őket.Legalább 4-5 biost mert a nagyon régiekkel azért nem foglalkozok.Megint egy jó példa hogy nem mindíg a legújabb a legjobb minden konfighoz.BMW001- Brutális az a hűtő tényleg csak nekem magasak a ramok és nem biztos hogy az első slotba belebírnám tenni a ramot.Bár akkor mennének a másik 2 foglalatba de nem tudom ott hogy mennek a ramok mert még ki se próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest