- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Alig várom már. Hazahozom (kb 15.00-kor) utána jön a miskolci boltos. Ki se szedem addig a DQ6-ot meg a q9400-et, lássa, hogy minden működik (az van most a gépben). Odaadom a papírjait, majd kiszerelem elviszi. Utána meg jön vissza az UD3R meg e q9550-es, és... na majd látjuk
Lassan indulok is érte! -
yolan
őstag
Grat a korodhoz
Hát, tudod milyen vagyok, váltok, váltok, és váltok..
igazából a jobb finomhangolhatósága ami talán a fő szempont, meg hát fekete nyák
Ha 30k körül kapnék egyet akkor rendben lenne, de nem hajtom annyira, hogy minden áron, kell másra a guba, de gondoltam ha már 30k, eltudom annyiért passzolni az extrémet is, hát legyen, de ehh nem is tudom. Ha jön lehet rápróbálok, ha nem hát sírok az extreme vállán -
hackeeeee
Jómunkásember
Nem is akartam, ezért kérdeztem meg itt..
Sok tuningőrültnek reméltem, hogy hátha akad.
Számtech boltos cimbit nem tudom elérni, vagyis nem akarom zavarni.
Gondoltam itt megkérdem, de majd még tőle megkérdem, mert akkor kiesik a posta, feltéve ha van nekik, ha nincs akkor marad a postás dolog. Köszi srácok.
-
kimi02
őstag
-
-
blazsey2
senior tag
Én is vagyok,már tegnap óta próbálok 1.35V-on valami értelmes eredményt elérni észszerű feszekkel de eddig semmi jót nem tudtam elérni.Lehet a P5Q az oka,de azért nem adom fel.Én például a GTA4 miatt váltottam és biza megérte váltani a Dual Core E 6300-ról
.Főleg úgy hogy kemény 7000ft került a váltás
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez még oké, de ne mond már azt, hogy az ő lapja, ez szerint 11k-t ér.
Kicsit abszurd..
Én megakadtam a DS3-nál, de amíg nem muszáj, nem is fogok váltani. Gondolkoztam az EP45-ön, de ahhoz elkéne adni ugye ezt, éshát annyiért nem adom már el, amit néhányan adnának érte. Inkább belövök vmi jó órajelet vele, aztán kész.
@tom_tol: 600 fsb?
Na az igen. Na csak érjen ide az a proci, kíváncsi leszek.
-
krammerka
őstag
az reális ár,de ha nekem rá kell dobnom 15k-t a ds3p-re hogy ud3r/p legyen,akkor sose lesz ilyen deszkám,az tuti
Elhiszem hogy jó üzlet lenne 10k-ért beszámolni egy p45-s lapot...........,de én se ma kezdtem,egy buta kis asztalos gyerek vagyok,de azért ennyire nem
Meg aztán ez sem semmi:[link],főleg az eleje a hirdetésnek
-
lipi67
nagyúr
Kíváncsi leszek, mit hozol majd még ki abból a prociból.
-Nem, még senki senm jelezte, hogy megjött volna-#7372) Zsubi: Szép ám ez is!
Te! Hogy kattantál ennyire a rá a procikra? Ha jól emlékszem, Te inkább VGA bűvöletben éltél
-nekem is csináltál egy tuningbiost vmelyik vgamhoz-
-
h.adam.92
őstag
-
köszönöm,hogy rám gondoltál,de nekem nem sok közöm van a tuninghoz
én csak irogatok itt összevisszaegyébként tényleg tarthatnánk egy közös kurzust tuning ügyben,
ha már tuningtopic.krammerka : ne add fel,türelem tuningot terem.
a P45 DS3-at én is majdnem eladtam idő előtt,mert sokszor felidegesitett.
aztán biztos emlékeztek rá mit müveltem abban a lapban. -
kulerr
őstag
na erre szoktam mondani h menj a....a prociddal együtt
qrva jó az a dög...komolyan nem emlékszem h láttam volna hasonlót ...bazdmeg 1,15 4,3Ghz
nekem anno ennyin vitte a 4 gigát igaz C0-ás volt és majd bepissentettem h mekkora király procim van volt...na ezt feelinget törted szét
-
bzs73
őstag
Na lejárt az idő.
Hát finomításokkal nem sokat szórakozok,de p35-be nem is sok lehetőség van rá.Szóval minden normálon,egyedül a ramfesz van belőve.llc kikapcsolva.Hát ha ezen a feszen nem is,de 1.168v-on tuti 24/7-es,ami igen jó szerintem.De lehet bírná 1.152v-on is.Nagyon 24/7-re nem fogok tesztelni 4ghz felett mert nem érdekel.Én max 4ghz-en vagyok 24/7-be.Amíg birom hűteni megyek feljebb,de csak fél órákat nyomok. -
-
Laraxior
titán
ehehe, én Bagirától vettem
használtam is vagy fél évig
egy ilyet tudtam kihozni belőle 3dmark-ra:
mondjuk inkább a Q9550el erőltettem a 3dmarkot
(most látom hogy ez UD3P-ben volt..)
A DQ6ban sajna nem tudtam elérni az 5GHz-et 3dmark stabilra csak Validraszar egy lap volt...
ez a DS4 simán veri, kár hogy félig halott
se LAN,se hang
anno sokat kapott, amikor Q6600al teszteltem -
Zsubi
őstag
Sikerült a VTT levenni 1.16V-ra, az MCH pedig 1.2V-ra de az a bajom hogy így nem tudom Blend stabillá tenni
Most elkezdtem emelni az MCH-t hátha az segít
Smallfft hiba nélkül megy 1órát még így is de észre vettem egy érdekes dolgot.
Most a ramok 1080Mhz-en mennek 4-4-4-10-es időzítéseken, ha lazítok az időzítéseken magyarán felrakom 5-5-5-15-re akkor nem botool a gép -
Laraxior
titán
quadhoz képest kb +80-100FSB-t lehet elérni Duoval. Mondjuk ram-függő is. Legjobb ha egy szem rammal kisérletezel, úgy megy a legtovább
Sajnálom hogy nincsen vized, tutira venném hogy 1.392V-on menne 5GHz-et....az pedig vízzel 24/7es fesz
én anno annyi használtam az E8400em, csak azt 4600MHz-en
Utána került Tibiajax-hoz, utána meg nem tudom hova, de nem jelzett vissza senki sem hogy gondja lett volna
-
Laraxior
titán
mit tud FSBben a Te DS4ed? Mondjuk én nem Duoval néztem anno, de 480 blend-stabil q6600al megvolt...tehát Duoval is elég ütős lehet
Főleg hogy a DQ6jaim mind lefőttek 450-460 között
471x8,5öt nem tudta szerencsétlen, nem tudtam tesztelni a 4GHz-et a Q9550el
Aztán most újra ez van....
-
Zsubi
őstag
Muszáj neki feszt adni, mert másképpen nem megy.
Azt hittem hogy elég neki az 1.25-ös VTT de tévedtem, mert anno ud3r-ben elég volt de mondta Subaru hogy ne parázzak van olyan proci aminek sok vtt fesz kell hogy meginduljon de ez még belefér bőven 24/7-re.
8x500-on besem botool 1.25-ös vtt-vel ahogy felemelem 1.3-132-re azonnal elindul és prime stabil is
a többiből lehetne még faragni de most egyenlőre ennyi
olvastam a maximus topikot és írták hogy az 1.1-es sb fesz nem mindig szokott elég lenni ezért mentem biztosra
Hiába állítom mínuszba vagy pluszba a refeket van olyan hogy be sem botool ha nem adok neki rendesen vtt feszt. -
subaruwrc
félisten
-
krammerka
őstag
Nem az UD3 szériának van kinyalva a segge,csak ha körülnézel,sehol nem lehet venni normális 775-s alaplapot.G31,EP43 van szarásig a Giga lapokból a boltokban,de az értelmes deszkák eltüntek mindenhol.
És a használt piac pedig képtelen árakat szül ebből kifolyólag.
Az elmúlt két héten egyszerűen nem tudtam venni P35-s alaplapot,mert olyan árakat kértek érte,hogy az vmi borzalom.
Egy közel másfél éves EP35 DS4 hol ér 21k-t?
Sehol............
Nem feltétlen akartam EP45-s szériát,csak ezt azért vettem,mert jó árban jutottam hozzá. -
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Arra gondoltam az "azonos feszen" dolognál,hogy neked a 4GHz megvolt 1,120V-on,addig nekem csak 1,168V a 4GHz.
Ha megemelnéd a feszt 1,168V-ra,akkor tuti rámvernél ezzel a prociddal 200MHz-t.Lipi:Az UD3R ezek szerint egy siker"történelem"............,ha ennyivel jobb mint a DQ6.
Kár hogy nem kapni már seholÁkos: Üdv!
-
köszi.
végre meg lett amit régóta szeretnék.
bizony van erő. tuning nélkül is.
ez kell a népneknem rég én is azt mondtam,hogy sok ez nekünk.
most azt mondom,ez bizony kell nekünk.mert megérdemeljük
én csak ajánlani tudom mindenkinek , de komolyan...
tudom nem olcsó,meg minden,de én azt gondolom,aki teheti ruházzon be i7-re
kib@szott erős cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest