Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
ehehe, én Bagirától vettem
használtam is vagy fél évig
egy ilyet tudtam kihozni belőle 3dmark-ra:
mondjuk inkább a Q9550el erőltettem a 3dmarkot
(most látom hogy ez UD3P-ben volt..)
A DQ6ban sajna nem tudtam elérni az 5GHz-et 3dmark stabilra csak Validraszar egy lap volt...
ez a DS4 simán veri, kár hogy félig halott
se LAN,se hang
anno sokat kapott, amikor Q6600al teszteltem -
Laraxior
titán
quadhoz képest kb +80-100FSB-t lehet elérni Duoval. Mondjuk ram-függő is. Legjobb ha egy szem rammal kisérletezel, úgy megy a legtovább
Sajnálom hogy nincsen vized, tutira venném hogy 1.392V-on menne 5GHz-et....az pedig vízzel 24/7es fesz
én anno annyi használtam az E8400em, csak azt 4600MHz-en
Utána került Tibiajax-hoz, utána meg nem tudom hova, de nem jelzett vissza senki sem hogy gondja lett volna
-
Laraxior
titán
mit tud FSBben a Te DS4ed? Mondjuk én nem Duoval néztem anno, de 480 blend-stabil q6600al megvolt...tehát Duoval is elég ütős lehet
Főleg hogy a DQ6jaim mind lefőttek 450-460 között
471x8,5öt nem tudta szerencsétlen, nem tudtam tesztelni a 4GHz-et a Q9550el
Aztán most újra ez van....
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz
akoska07 #2014 üzenetére
a 3dmark topikban
péntek estétől...szombat délelőtt 11ig nyitva volt az ablak... szakadt a hó,radi kinnt az ablakban... hajnali fél 3ig pöcsöltem a géppel,de nem találtam meg azt abeállítást,majd egy kis alvás után ( frisslevegőn hamar elaludtam)
megvilágosodtunk én és a lapom,oszt durr bele 4505ön ment a 3dmark06
röviden -
Laraxior
titán
én kérhetnék egy kis javítást?
a proci, az alaplap, és a memória sem egyezik,csak a max órajel
minden adat az infoban -
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
E8400@4608MHz@1.344V
FPO az adatlapon -
Laraxior
titán
csakhogy engem idegesít a stílusod..ennyi.
Miért mondasz olyat hogy én nagyokat mondok? Van valami alapja? Ha nincsen akkor....
485-ös FSBvel még 3dmark06 tesztet csináltam DS4ben...
mindegy...úgyse érted...ennyi.A következőkben valahogy nem bánnám ha elsiklanál a mondandóim felett ....válasz nélkül.kösz -
Laraxior
titán
Talán ha vennéd a fáradtságot az ugatás helyett és megnéznéd Brumi Vantage táblázatát akkor lenne kép.... De gondolom megtetted és errefel beszélsz...
a minden lap egyforma... gondolom itt is utánakérdeztél bimnél. Nem? Hát persze...akkor meg minek a vaker? Lusta vagy és felesleges írogatsz ostobaságokat...mondjuk haosnló adottsággal ellátott embertől nem is várok többet
A lap deicide-é volt...Ő is csak 465-470ig jutott..gondolom akkor mi vagyunk a hülyék akiknél járt a lap és nem azok akiknek közelében sem volt
Ennyit megy a DQ6-om... ez van. Elméletben könnyebb róla beszélni mint úgy hogy itt van helyben.A DS4nek is kevesebbet kellett volna tudnia nem?
mostmár beszéljünk komolyabban , ne saját szavaidat forgasd vissza a kérdésekbe más köritéssel , mert nincs értelme elbeszélnünk egymás mellett.......egyáltalán nincsen értelme beszélgetnünk...
-
Laraxior
titán
Kérdezd meg bim-et hogy milyen volt a DS4em,neki is az volt mégsem tudott annyit mint az én lapom. Mint a prociknál..az egyik jobban megy a másik kevésbé..hiába jobb meg drágább. Mellesleg a DS4 is DQ6..6 fázissal. Ez nem a legtuningosabb lap..ez van,ehhez alkalmazkodom...user ide,vagy user oda. lap a keresztmetszet
-
Laraxior
titán
válasz
akoska07 #1162 üzenetére
általában viszik az 530-550-570-et kétmagossal. Az előző P35-DS4em például kifejezetten tuningdarab volt..Q6600al 480as stabil FSB,elég szép eredmény,ezzel el sem indult
Megkérdeztem a volt tulajt ő is mondta hogy 460-470 között van a vége,Nálam is.
Igazából ezen nincsen mit rosszul beállítani,hiszen nincsen semmi extra beállítási lehetőség. CPU-NB és ramfesz... ennyi.Lehet még a déli-hídnak és a PCI-E-nek adni de felesleges azért a pár MHz-ért kínlódni azokkal. -
Laraxior
titán
válasz
<.RicHarD.> #1156 üzenetére
nem tudom,de ennek a kérdésnek nem itt van a helye...itt csak eredményeket közlünk
Zájec: Persze...akkor az előző tulaj se tudta beállítani...nem kell a felesleges vaker...főleg nem az okoskodás
-
-
Laraxior
titán
Én nem lustálkodtam
-
Laraxior
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Synology NAS
- DOOM - The Dark Ages
- Crohn betegség
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autószerelők, autószerelés
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged