Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Yettel topik
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Egykezes zongoradarab a Vivotól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
krammerka
üzenetére
igaz,igaz.
Beszámítani ált ár alatt szoktak.Jobban jössz ki ha eladod a lapot,és úgy próbálsz meg venni lapot,csak hát ugye nehéz összehozni,hogy teneked is legyen vevőd,meg pont legyen akkor eladó ud3 lap is.Én már lapokkal nem is variálok.Ez az 5. ud3 lapom.Teljesen feleslegesen cserélgettem én is,mert a végén csak ide jutottam vissza.De hát próbálkozik az ember,hátha jobb lapot talál.A legnagyobb gond,hogy p45-be nagyon kevés már a lehetőség.Jobb lapok megszüntek,nem gyártják már sajnos,és azok ügye el is fogytak a raktárkészletből.Ez van. -
kulerr
őstag
válasz
krammerka
üzenetére
látod..kár volt anno eladni ...egyébként azért lehet még kapni, mert voltsm kinn a sógoroknál és láttam a Niedermeyerbe UD3P-t...
tom_tol: eddig a tapasztalat: prociból ha lehet D0, lapból eddig az ASUS jobb mindenben...a memók terén elfogult vagyok mert hozzájutottam anno 3x2 Giga 1066-os Micronhoz és alázza az OCZ-ket kingmaxokat és nincs szivem eladni(jelenleg 7-7-20-al megy 1390Mhz-et 1,6V-al
)...de ezt már mondtam, és most jutott eszembe tartozok is lipinek ezekről tesztekkel
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Yettel topik
- TP-LINK routerek
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Pánik a memóriapiacon
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Facebook és Messenger
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)...de ezt már mondtam, és most jutott eszembe tartozok is lipinek ezekről tesztekkel