- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Hát ne félj kiteszem.Ha -20 lessz az ablakba lessz a gép 1-2 tesztre, és meglátjuk a 4.5ghz-t.Mondjuk ha még meg lessz,mert már kaptam 1-2 nagyon brutál ajánlatot.
Elvileg meg se kéne hirdetni majd a procit,persze a show kedvéért megteszem.6944) akoska07: nyomom,nyomom neki ákos de most vissza kell állni p35-re megint.Kell egy kis tapasztalat,mert az elmúlt időszakba csak ez a p35 lapom volt,de ez is csak 2 hétig volt meg talán,még a volt BMW féle procit kiteszteltem,és hát minden proci másképp viselkedik.Sok variáció nincs mondjuk,mert piszok egyszerű lap,de jó ez a lap nagyon.LLC nélkül is csak 0.04 a dropp max,llc-vel meg 0.02 alatt van.Ami még furcsa hogy ha llc nélkül nyomom pl 4ghz-nél idle is és load is ugyanúgy 1.072v.
Szóval korrekt lap ez,és itt lazán lehet llc nélkül használni mindenhol,és nincs az hogy idle magasabb mint load,és még is jobban megy llc nélkül.Szerintem ezt a lapot el se adom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest