- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- iPhone topik
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Köszi fiúk.Hát most kezdtem el tesztelni,mert cserélgetés volt megint.Az eredmények a blogba lesznek,ahogy eddig is,ha valaki kíváncsi rá,mert minden eredményt nem fogok linkelgetni.Nem azért mert lusta vagyok,de kaptam én már eleget az előző proci miatt is,hogy ki kíváncsi erre,meg nem is igaz,úgyhogy a blogba aki akarja megnézi,így nem bosszantok senkit.Nem kell bemutatni sz.j esetét se,mikor tesztelt rendszeresen,és már rendes viták lettek a e8000 topikba belőle,mert eggyeseknek nem tetszett.De nincs is ezzel gond,csak már bele is mentem,pedig nem akartam.Már a magyarázkodásba.
Na de a kedvcsinálót bemutattam,aminek örülök én is nagyon.Brutális az biztos.Kíváncsi leszek majd rá,hogy tényleg a minuszokba erre rá tud -e tenni még a hideg levegő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Home server / házi szerver építése
- Wise (ex-TransferWise)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest