- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Köszi fiúk.Hát most kezdtem el tesztelni,mert cserélgetés volt megint.Az eredmények a blogba lesznek,ahogy eddig is,ha valaki kíváncsi rá,mert minden eredményt nem fogok linkelgetni.Nem azért mert lusta vagyok,de kaptam én már eleget az előző proci miatt is,hogy ki kíváncsi erre,meg nem is igaz,úgyhogy a blogba aki akarja megnézi,így nem bosszantok senkit.Nem kell bemutatni sz.j esetét se,mikor tesztelt rendszeresen,és már rendes viták lettek a e8000 topikba belőle,mert eggyeseknek nem tetszett.De nincs is ezzel gond,csak már bele is mentem,pedig nem akartam.Már a magyarázkodásba.
Na de a kedvcsinálót bemutattam,aminek örülök én is nagyon.Brutális az biztos.Kíváncsi leszek majd rá,hogy tényleg a minuszokba erre rá tud -e tenni még a hideg levegő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Nyaralás topik
- Terep2 +
- Spórolós topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest