- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
hackeeeee #4636 üzenetére
Az volt a baj, hogy én sem tudtam eldönteni, mire fogom használni a gépet. Villogni a számokkal és tuninggal Intellel lehet jobban. Játszani 3,0Ghz környékén mindkettővel, energiatakarékosan használni, mindekttővel. Azonban nagyobb sebességgel, akár alulfeszelve is ( nézd az E5200-at, 1,05-,09V-on, akár 3,4-3,6Ghz is lehet )nyomatni az AMD-nek nem erőssége. A 45W fogyasztású procijai között igen válogatni kell, hogy arányban egyenlő sebeséget tudj egy Itellel szemben.
Azért váltottam vissza Intelre, mert egy olyan gép kellett, ami megfeleő energiatartalékkal rendelkezik, egy komolyabb művelethez (videótömörítés) netezés közben, azonban, nyugodt, kiegyensúlyozott, halk és keveset fogyaszt...na ezért lett ismét Intel. Hosszútávra azonban AM3-as lap+Phenom párosítást vennék, olcsóbb, mint hasonló kaliberű Intel konfig, időtálóbb ( a fejleszgetés miatt ) de a tuning lehetősége, komolyabb szinten megfizethető kategóriában még mindig az Intelnél van.
Ez csak az én személyes véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Docker konténerizálás
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- PlayStation 5
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5-12400F
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest