Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Az volt a baj, hogy én sem tudtam eldönteni, mire fogom használni a gépet. Villogni a számokkal és tuninggal Intellel lehet jobban. Játszani 3,0Ghz környékén mindkettővel, energiatakarékosan használni, mindekttővel. Azonban nagyobb sebességgel, akár alulfeszelve is ( nézd az E5200-at, 1,05-,09V-on, akár 3,4-3,6Ghz is lehet )nyomatni az AMD-nek nem erőssége. A 45W fogyasztású procijai között igen válogatni kell, hogy arányban egyenlő sebeséget tudj egy Itellel szemben.
Azért váltottam vissza Intelre, mert egy olyan gép kellett, ami megfeleő energiatartalékkal rendelkezik, egy komolyabb művelethez (videótömörítés) netezés közben, azonban, nyugodt, kiegyensúlyozott, halk és keveset fogyaszt...na ezért lett ismét Intel. Hosszútávra azonban AM3-as lap+Phenom párosítást vennék, olcsóbb, mint hasonló kaliberű Intel konfig, időtálóbb ( a fejleszgetés miatt ) de a tuning lehetősége, komolyabb szinten megfizethető kategóriában még mindig az Intelnél van.
Ez csak az én személyes véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest