- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Szevasztok Atom netbook tuning belefér..?
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=962878
A topik indulási fázisa óta nem irtam ide..
Semmi rekord csak érdekesség.. másnak is mehet így...
-
#TOTTI
őstag
Jah srácok volt olyan proci a kezeim közt hogy P5Q-ban 1.5V BIOSban bejött a Win 9x427 on.. 2160as de egyből el is ment akkor amikor kiprobáltuk..
-
#TOTTI
őstag
válasz
Ferdzsoo #2036 üzenetére
Szassz öreg..
Milyen 4.2? 9x400.. Annak olyan 1.4V körül midnenképpen mennie kell fixáld le a PCI-E frekidet 100ra feri..
Mert elszalad.. Amúgy nagyjából minden ok lehet.. ismerem a qualitásaid.. Probálj meg annyi feszt adni amit csak le tudsz hűteni majd menj visszafelé..
-
-
#TOTTI
őstag
-
-
#TOTTI
őstag
válasz
akoska07 #1431 üzenetére
Ezzel a kis rézdarabbal akarom hűteni.. persze majd nagyobb proci megy alá csak ki akarok kisértelezni valami érdekesebb szardarabot... 2Ghz körül akarom hajtani tök passzivan..! Alulfeszelve... a gép a következő.. lesz majd..
ASUS P5KR 12K
az a kis vacak Cooler Master borda 1.2K
430as celeron Jocestől.. 4.5K
2x1Gb A-DATA 800+ EE 6.4Kezek megvannak már...:
250Gb WD...
van egy 1950GT, talonba.. de ha eladom akkor egy MSI 3850..
táp valami FSP lesz.. 350PNF szokásos venticserével...
ház még necces mert a hűtéshez amit kitalaltam nagyon nem mind1.. még keresgélek..Aztán majd cserélem a procit.. csak szeretek kisérletezgeni..
Nincs 3 gépem.. vagyis van.. ma adom el a 478as kisérletemet.. csak a proci marad.... de a gépépités az hobby... onnan jött az ihlet hogy uj P5KRt kapok ennyiért.. igaz 1 év garral..
-
#TOTTI
őstag
Mit soltok ehhez a Cooler Master hűtéshez...?
-
#TOTTI
őstag
OFF: BUÉK...
-
#TOTTI
őstag
válasz
<.RicHarD.> #1198 üzenetére
...az nem olyan sok.. kicsit akkor szedd össze magad.. aztán ügyesen állitsd be.. ahelyett hogy cinikuskodsz..
Segitsek.. lehet lesz egy utam pont ma kaposvárra..
??
-
#TOTTI
őstag
válasz
<.RicHarD.> #1196 üzenetére
Szomorú de nagyon sokkal többet senkinek..!
-
#TOTTI
őstag
Nekem is csak emlékképeim vannak..! De nem godnoljátok hogy túl van kicsit pörögve a dolog..!?
Nagy mértékben szerencse dolga és amíg csak léghűtést használsz nem nagy tudomány tuningolni..! Jól müködő vízhűtést összevásárolni már egy fokkal komplettebb feladta megtervezni az elemket még bonyolultabb..! Kompresszor, Nitrogén,stb.. pedig már extrém kategória.. ez engem nem is érdekel..!
Egy P35ös lapon föleg egy Gigán mi lenne olyan bonyolult..!? Föleg procituningba.. amitöl egyikötöknél jobban menne mint a másiknál vagy épp nálam..!
29. conroe procim ez ami most van.. Fogtam már ki nagyon szart is nagyon jót is.. 4Ghz felett Prime stabil eredményem még nem volt.. igaz 45nm procimbol is most ez az első.. egy E5200 meg egy gagyi, de tökéletesen szolgáló G31es lap..
Valakinek biztos bonyolult..! De sok PH!snak alap.. többek közt nekem is.. csak nem érdekli..
Rosszándékot véletlenül se feltételezzetek...
-
#TOTTI
őstag
Csendes mostanába ez a topik.. Nekem se nagyon van időm se energiám tuningtesztelni.. 24/7et megkeresem álltalába azt annyi...
-
#TOTTI
őstag
Mutatok egy eredményt 23 fokos szóbahő mellett.. meg a listába is jó lesz talan...
-
#TOTTI
őstag
1.5Von 50 fokos magok... az elég durva.. sztem...
-
#TOTTI
őstag
Lenulláztam a gépem és most van egy polir E6420am egy polir AC Freezer Xtreme meg egy ASUS P5B.. a lap aggaszt de ha jól megy akkor nem lesz gond PH!s teszben ment 540FSBt.. nekem 500 alatt is megfelelhet... talan majd a 25. conroem 45n lesz ezt csak akkor tartom meg ha meglesz a 4Ghz...
-
#TOTTI
őstag
válasz
krammerka #818 üzenetére
Az új gépek a cégnél E5200esekkel vannak szerelve.. majd ha kiviszem és este a kocsiba lesz ki is fogom bontani.. az a gond hogy le vannak ragasztva de annyi baj legyen ugy leszedem mintha rajta se lenne azt azt mondom rajta se volt.. E4400asomat beáldozom...
amit meglesz a lehetőség..
-
#TOTTI
őstag
Mondtam már hogy a 23. conroe procimat nyüstölöm...? lassan át kéne térjek 45nmre...
-
#TOTTI
őstag
-
#TOTTI
őstag
http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=439168
Ezt is tedd fel kérlek.. nyomok még egy 1.5V BIOSból... 1.44kb.. ez mehet az 1.5Vosba..? majd nyomok egy éleset.. is oda.. ami 1.5V és ki is van hegyezve... akkor majd javitod..
-
#TOTTI
őstag
-
#TOTTI
őstag
1.8V teszt erejéig tehet kárt Orthos csak 81/90/92 kb 2 perc után... tönkre teheti vagy ha nem meleg akkor birja..?
-
#TOTTI
őstag
Kidobtam a procimat a szemétbe..többet sose veszek OEMet..
-
#TOTTI
őstag
Megvan a hűtőm gyárilag MX2 volt rajt amit véletlenül el is kentem rajt..
ugyh jöhet le..
-
#TOTTI
őstag
2140 Betennéd a nevemhez..?
szerk..: gyári lapos cooler... csak az a baj hogy ebbe a kategóriába nincs alulfesz mert akkor nevezném.. tudnám én is hogy lehet csalni a validdal..?
lenne ilyenem..
-
#TOTTI
őstag
Új személyi számom..: Q745A647
-
#TOTTI
őstag
Alaplapom nincsen még várom az smst lehet ma kapok egy P35-DS3Pt.. holnapra meg lekértem a coolerem.. azt a nagy disznajt..
krammerka.: Nagyon csipik a topikod magas a lekérési szám..
-
#TOTTI
őstag
ASUS P5Kra mit mondtok.. jó az valamire..??
-
#TOTTI
őstag
Pécsen van már az új procim..
Q745.. FPO.. meglássuk.. 1.8Val kezdem... lapom meg coolerem még pesten..
-
#TOTTI
őstag
-
#TOTTI
őstag
-
#TOTTI
őstag
MAX OC egyelőre... bocs potóltam..
-
#TOTTI
őstag
válasz
krammerka #602 üzenetére
Igen az jó mert a kupak hűs... de most nézem 1.45V max 69 fok a magok és 50 a kupak.. szóval jó a hűtés... csak a magok melegek...
szerk.. most tolom 9*370en.. és innen növelem majd hogy terhelés alatt legyen 1.5V és abbol amit max ki tudok hozni.. meg is lesz az első eredményem..
-
#TOTTI
őstag
Akármit csinálok single chanelbe mennek a ramok az MSIbe.. biost kéne frissiteni.. de nem lehet windowsból.. vagy mégis...?
Milyen léghűtőt javasoltok ami erösebb joval mint a TX2...
10K körül max...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest