- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #1696 üzenetére
Szép idők voltak.Mindíg,mindenki bizonyítani(jó értelemben)akart.Ma minden unalmasabb..
Aggregátor: Szép eredmény!Ahogy olvastam a hőmérsékleteket(és láttal magam előtt fagyoskodni)kapásból alaplap helyett,ablakot olvastam..
Lenne egy kérdésem.Egy 9600GT-t mennyin hajt ki egy 8400-es?(tudom,hogy pontosan megmondani nem lehet,hisz mi az,hogy kihajt stb..,de úgy kb
)
Tuning nem fog menni.Többet költeni nem akarok,és..cserélni kellene hűtőt.Nem a square pro-val van a baj,hanem az alaplapom hűtésével.1xüen nem fér el a hűtő az alaplapi hűtés miatt.Illetve elfért,de 90°-kal el kellett fordítanom.Így a vga felől szív és felülre fujja ki(van ott lyuk ház tetején.(Venti persze nem fér közé)Így VID-jén,sőt 1,05v-on is 43-45°-osak a magok..Elől szív egy 12-es,hátul fúj,de az Asus kereszbe van.Ha megfordítom..Á!Akkor felülről szív és a meleget az NB-re és a vga-ra nyomja..nemok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, bontatlan AMD Ryzen 5 7600X BOX AM5 4,7 - 5,3Ghz
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged