- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy óra, két rendszer
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A5 (2017) - lottóötös
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #1696 üzenetére
Szép idők voltak.Mindíg,mindenki bizonyítani(jó értelemben)akart.Ma minden unalmasabb..
Aggregátor: Szép eredmény!Ahogy olvastam a hőmérsékleteket(és láttal magam előtt fagyoskodni)kapásból alaplap helyett,ablakot olvastam..
Lenne egy kérdésem.Egy 9600GT-t mennyin hajt ki egy 8400-es?(tudom,hogy pontosan megmondani nem lehet,hisz mi az,hogy kihajt stb..,de úgy kb
)
Tuning nem fog menni.Többet költeni nem akarok,és..cserélni kellene hűtőt.Nem a square pro-val van a baj,hanem az alaplapom hűtésével.1xüen nem fér el a hűtő az alaplapi hűtés miatt.Illetve elfért,de 90°-kal el kellett fordítanom.Így a vga felől szív és felülre fujja ki(van ott lyuk ház tetején.(Venti persze nem fér közé)Így VID-jén,sőt 1,05v-on is 43-45°-osak a magok..Elől szív egy 12-es,hátul fúj,de az Asus kereszbe van.Ha megfordítom..Á!Akkor felülről szív és a meleget az NB-re és a vga-ra nyomja..nemok.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest