-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #8929 üzenetére
Ja kétszer elolvastam, és most már értem
Ez tény 64 ticken, ha egy helyben is áll, nem biztos hogy első lövésre beadja, van mikor meg igen, tehát változó. 128 ticken, azért öröm lőni Deagle-el, de tény hogy jóval rosszabb, mint Source-ban
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #8927 üzenetére
Go-ban is tudsz gyorsítani: zoom_sensitivity_ratio_mouse xy
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Vismajor01 #8847 üzenetére
Csak a blue laminate. Mást a kezembe nem vennék.
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #8847 üzenetére
Nem mindegy? Ugyanaz a golyó van benne
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Vismajor01 #8845 üzenetére
Nem haragszom, a sírodra is szép virágot viszek, miután lemészárollak egy kalával.
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #8831 üzenetére
Vannak rendes mappok is, szavazni kell rá, bár erről bővebb infót Xero tud mondani, ő játszott rajta többet.
-
Mate
nagyúr
válasz
Vismajor01 #8770 üzenetére
Az érzés, hogy miután 3-an könyörögtök a 4-nek, hogy rúgjátok ki az 5-et mert egy idióta, ám 8 körön keresztül nem teszik meg és végül mag7-el szétlövöd a fejét a rohadéknak.... Felbecsülhetetlen!
-
kiszi07
senior tag
válasz
Az érzés amikor csgoloungen 92% van a NiP-en és elbukod a 17 euro értékű fegyvereid felbecsülhetetlen!
-
horush
addikt
válasz
Túl sokat mész randomokkal gondolom.
Én nem is tudom, hogy leléptem-e már warról magamtól.
Egyszer volt abandon, de akkor is csak a ratyi non steam logon error miatt.
-
kiszi07
senior tag
válasz
Vismajor01 #8667 üzenetére
Bocsi, közben meglettünk
-
Slystyle
őstag
válasz
Vismajor01 #8507 üzenetére
Látom nem hagyod abba a lehetetlent közelítő flick shot-ok kiosztását.
bolcsodal: Nem mindenki feltétlen jó, aki FaceIt-en játszik. Jó párszor találkoztunk már olyanokkal, akik mondták/írták, hogy nézzük el neki, de ez az első meccse itt. Tegnap az utolsó meccsünkön volt egy tag, Cache-en a vent room-ot fogta, lement A-ra a bomba, az meg próbáltam bentről felugrani egyedül a szellőzőbe, hogy ő majd középen felmegy A-ra. Tehát vannak újak, kevésbe tehetséges emberek is. Persze az tény, hogy több a tapasztaltabb játékos, de számomra ez a lényeg. Régen Crysis-ban (igaz nem mintha olyan nagy sztár játék lenne
) is úgy kerültem az elitek közé, hogy folyamatosan a jó játékosokkal gyakoroltam. Persze a 64-es MM-en is lehet fejlődni, de rangrendszer miatt rettentő lassan.
Béta állapotot aláírom, de jelenleg nem nagyon van jobb megoldás 128-as versengőre, ami persze ingyenes is. ESL-t még nem próbáltuk, egyelőre maradunk itt, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle.
Meccsekről pedig mikor megvoltak a drop-ok, nyugodtan le lehet lépni, ez sajnos még ilyen.Összességében amit tudok róla mondani az az lenne, hogy akinek megteszi a 64-es MM, mert csak úgy eljátszogat a CS-vel, az maradjon. De aki korrektebb környezetet akar, 128-as szervereken, nulla csalóval és fejlődni is akar, az mindenféleképpen próbálgassa a témát.
Mi már tervbe vettük a FaceIt kupákat is. Heti szinten van több, amin FaceIt pontokat lehet nyerni. Azokból pedig lehet venni CS:GO szervert, premium-ot, perifériákat stb. Ha nem is nyerünk majd, jó tapasztalat lesz.
-
Arkennys
addikt
válasz
Vismajor01 #8326 üzenetére
Nyugodj meg. És versengőzök. Tudod mi érdekes? Nem szokott ezen hiszti lenni random emberekkel, míg itt már vicces, mennyire az robbant ki ezen szentségtörés felvetésére is. Mellesleg ha nyersz az is egy óra elszúrása az életedből. Ez csak egy játék.
-
Arkennys
addikt
válasz
Vismajor01 #8307 üzenetére
Én is remélem, de nem is félek ettől.
Igazából emiatt nem játszok innen nagyon senkivel. Nem mikrofonozok, ennyi. Sajnálom de tényleg zavar az is ha óriási infókat mondogat valaki más közben, többnyire persze a legszarabb pillanatban. Most a nagy komolyan játszást meg nem erőltetem, ez egy játék nekem, és nem szúrom tökön magam mert nem vagyok akármilyen sas/AK rangú, etc.
-
Mate
nagyúr
válasz
Vismajor01 #8310 üzenetére
Én a fordítottját is szeretem, mikor a sejtéseit osztja meg
Tegnap is Ali-n. 1v1-be maradtunk, én CT, nála a bomba. Látom, hogy elfut A-ra, de gondoltam, hogy nem hülye és azzal a lendülettel vissza is fut másik oldalt B-re. Erre hápog nekem a gyerek, hogy A, A, A. Nem foglalkoztam vele, vártam, hogy visszaérjen. Ekkor még jobban mondta, hogy A. Mondom ok, egyfelől így nem hallom úgyse merre van annyira üvölt, másfelől biztos látott valamit, amit én nem.
Átmegyek A-ra, és hallom, hogy rakják le a bombát B-re...
-
Slystyle
őstag
válasz
Az a probléma, hogy ahogy néztem, sokan egyedül mennek comp MM-re. Kifogják maguk mellé az alja népséget többségben, akik csak ordibálnak mikin keresztül stb. Rossz élmény könnyen elveszi az ember kedvét az ilyesmitől.
De ha megvan a 3-4 ember fixen, akkor csak pozitívumokkal jár a hang kommunikáció.
Az írogatás meg maradjon pub-ra, mert az tény, hogy mire beír egy infót, addigra már rég vagy nem lesz ott vagy már kiszedik a társát a lassú infózás miatt, aki természetesen lefogja oltani, hogy miért nem beszél. Eddig akikkel mentem játszani innen és más országokból, mind tudtak nyugodtan kommunikálni TS-en vagy VOIP-on, anélkül, hogy egymást zavartuk volna. Persze mindenkinél elszakad a kötél egyszer és kiengedi magából a gőzt, elmond két "miatyánkot" és el van intézve. -
Jim-Y
veterán
válasz
Szerintem csak simán "nem jutott el még oda", vagy nem veszi olyan komolyan a játékot, hogy rájött volna, hogy beszéd nélkül nem lehet komolyan játszani ezt a játékot. Cca 300 versengő meccs győzelem után elmondhatom, hogy ha nincs kommunikáció akkor az 90-ban loss-t jelent, ha van, akkor pedig az erősen hozzásegíti a csapatot ahhoz, hogy nyerjünk, még akkor is, ha a másik csapatban jobb játékosok vannak.
Személyes véleményem, hogy nem értem azokat akik mikrofon nélkül játszanak, mit gondolnak, hogy amikor pl D2-n meghal középen, mid-to-B jön az ellen, pluszban még tunnelből is, én meg B-t próbálnám védeni, akkor a mikrofon nélkül középen elhalálozott csapattársam ezerrel írja chat-re hogy "mid, mid, mid" azt majd én olvasni fogom amikor védenem kell tunel-t? Tényleg azt gondoljátok hogy valaki action közben is a chatet olvassa?! Holott ha lenne mikrofon, akkor anélkül tudnám, hogy középről is jönnek, hogy le kéne vennem a szememet tunelről.
Szerintem ennek a súlyosságát nem érzik át, akik szerint nem fontos a mikrofon, mert ott a chat..
-
Arkennys
addikt
válasz
Vismajor01 #8282 üzenetére
Hát elég hülye ötlet, már megbocsáss
Mondogassa vissza a gépnek a szöveget aki akarja, de még ha kötelező lenne, mehetne a sunyiba. Én se szólok semmit közben, mert nem használok mikrofont, sőt ki is van némítva a játékon belüli hangkommunikáció, mert egyszerűen mocskosul zavar. -
Xero
nagyúr
válasz
Vismajor01 #8285 üzenetére
-
Xero
nagyúr
válasz
Sokan kikapcsolják ingame és csak TS-eznek. Szóval ez így már értelmetlen. Az ingamet én is csak akkor használom, ha random emberke is van a csapatban. Egyébként pedig simán csak torz TS-hez képest...
Egyébként gyere játszani. -
Mate
nagyúr
válasz
Aham. És ezzel miként éred el, hogy kommunikáljanak verseny közben?
Akikkel én futok össze, azok nem kommunikálnak a társakkal, de anyázni tudják az ellenfelet érdekes mód.
-
Arkennys
addikt
válasz
Vismajor01 #8279 üzenetére
Írásban néha kiosztani hogy ki hol legyen bőven elég ha normálisakat kap ki az ember
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #8095 üzenetére
Ízlések és pofonok. Kék lamináltnak csak a fa része festett, maga a test olyan mint az alap. A Jungle Spray ak, meg olyan mint a hányás, mint ha a trágyát szimbólumozná
De jó hogy van többféle és lehet válogatni, hogy kinek mi jön be
Friberg már beszerezte a Redline-t
Twitch
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #8089 üzenetére
Pedig annyira gyönyörű
Hátha kifogok olcsón egy Fire serpentet, mert volt mikor 13-14€-ba adták a mostani 22-23 helyett.
(#8091) szabog4: Add meg Steam neved, felveszlek.
-
Xero
nagyúr
válasz
Vismajor01 #8083 üzenetére
-
Mate
nagyúr
válasz
Vismajor01 #8083 üzenetére
Láttál már lehányt AK-t?Megosztóan néz ki. Valakinek bejön, valakinek nagyon nem.
-
PeL
addikt
válasz
Vismajor01 #7839 üzenetére
A fene se emlékszik már rá
De AK-tól sasig szoktunk ellenfelet kapni, mikor kikkel vagyok.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Vismajor01 #7743 üzenetére
Egyébként mi mixeltünk már. Blero, drugsdog meg ilyesmikkel. Blero nekem nagyon régi jó barátom, anno vele codoztunk meg ilyesmik. Ő most Legendary eagle.
-
horush
addikt
válasz
Vismajor01 #7738 üzenetére
Legalább a zene jó, ha más nem is.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Vismajor01 #7737 üzenetére
[link]
Sajnos ehhez a videóhoz képest NIP és fnatic és elbújhat, ezért próbáltam magam visszafogni az effektválogatásnál -
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #7730 üzenetére
Az első hsz-ben pont a frageket kiritizáltad. Onnan indult ki az egész vita.
-
warmonger441
aktív tag
válasz
Vismajor01 #7717 üzenetére
Haladunk a közvetítés felé ^^ Bár szerintem a TV előbb integrálódik a net világába mint hogy a "netes cuccok" meghódítsák a TV-t. Elvégre CS meccseket is inkább azok néznek akik játszanak is
Valami rémlik hogy volt TV-ben játék de nem emlékszem h konkrétan mi
Szóval ez volt. Amúgy az még korai volt. Bármilyen sportág (mostanság) akkor válik népszerűvé ha lehet rá fogadni. Most CS:GO-ban itemekkel lehet, talán ha megkapja az új engine-t a játék vagy 2-3 év múlva kijön a CS-2 akkor már felkapják annyira hogy pénzbeli fogadásokat is lehet majd rá kötni [link]
-
warmonger441
aktív tag
válasz
Vismajor01 #7715 üzenetére
A frag minőségekkel egyet kell h értsek: a kevesebb jobb lett volna, ha már frag. Amikor valaki csinál egy videót és belerak néhány hasonló minőségűt mindenki leszarozza (nagy eséllyel). Talán hogy kiket lőtt le az számít: azért mégsem egy sima MM AK1-eseket szed le
Így talán ellehet nézni a minőséget. Ha valaki szereti őket, nem zavarja. Ha meg egy nem drukker nézi: max nem hódítja meg rajongónak azokkal a lövésekkel
Bár halad ez az E-sport, azért még az ilyen csapat reklám videókon látszik hogy nem profi szakemberek készítik. Sok az ilyen fail hogy bele kerülnek olyan jelenetek amik igazából tényleg nagyon átlagosak vagy TALÁN (!!!) alattiak. Ezek azért kerülnek bele mert a játékosnak szép emléke fűződik hozzá. Biztos mindenkinek volt olyan hogy pl csak 2 enemy-t szedett le teljesen átlagos lövésekkel de azzal hozta a mecset pl ESL-en vagy csak egy szimpla PCW-n. Azért az a 2 "occó" frag-re mégis csak szívesebben és jobb ízűen gondol az ember mint az MM ace-re
<<< előbb kerül be az a 2 frag a csapat vagy saját videóba.
hú kicsit kacifántos lett remélem más is érte rajtam kívül
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #7708 üzenetére
Nem, ez nem fragmovie.Ez Lan documentary.
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #7708 üzenetére
Ez maga a DreamHackről szólt, nyilván ha valaki csak Fragmovie-t akar készíteni, jobbakat rak be, de mivel ez a DreamHack-en született, és ilyeneket lőttek, ezért ilyenre sikerült a Fragmovie, ezt tudták belőle kihozni.
Ez egy bajnokság volt, és nem azért mentek versenyezni oda, hogy ki lövi meg a legszebb Frag-eket. Megnézném te, hogy egy ekkora rendezvényen, teli stresszel, adrenalinnal feltöltve, hogyan játszanál.
Ami meg nem tetszik, és úgy gondolod hogy szar, akkor mi a francnak erőlteted magad arra, hogy végig nézd a videót?
Ha nem tetszik, akkor nem kell őket leoltani, mert az mindenkinek megy. Ők legalább letettek valamit az asztalra jó pár év alatt, majd ha te is ilyen szinten leszel akkor szarozhatod meg minden.
Téma lezárva, felesleges vitázni.
OFF! -
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #7705 üzenetére
Most tényleg leégeted magadat, hogy nem tudod megkülönböztetni a fragmovie-t a documentary-tól? Enyje
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #7705 üzenetére
Nem érted a lényegét sajnos.
Ehhez no comment, amit leírtál... -
pr1mzejEE
addikt
válasz
Vismajor01 #7679 üzenetére
Én sem láttam még, kegyetlen jó
csinálhatnának még párat (de tudom nem fognak) d2-vel, infernoval stb
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #7679 üzenetére
Minden játéknál megjelenés előtt megnézem a Trailert
-
NagyZ01
tag
válasz
Vismajor01 #7482 üzenetére
Elég baj az.
-
horush
addikt
válasz
Vismajor01 #7494 üzenetére
Az lehet, de jogilag elég megkérdőjelezhető lépés lenne, nem fogadnák el sehol, nem büntethetsz valakit teljesen máshol, pláne ha fizetett azokért a játékokért is.
-
Xero
nagyúr
válasz
Vismajor01 #7494 üzenetére
Én pedig rögzíteném a gép adatait, tartományát, stb, majd ez alapján tiltanám az egész rendszerből.
-
csabamolnar1
csendes tag
válasz
Vismajor01 #7490 üzenetére
Koszi,
Akkor ennek annyi :|.Szerintem azert ez a VAC bann eleg szigoru itelet.Valaki megveszi a jatekot es ha kap egy VAC bannt akkor mar nem jatszhat vele tobbet....vicc. -
csabamolnar1
csendes tag
válasz
Vismajor01 #7485 üzenetére
Koszi hogy valaszoltal.
Mar 1 honapja van ez a bann,1 het utan elvileg fel kellet volna oldodjon?Valahol esetleg meg lehetne nezni hogy mennyi idore bannoltak?
(Azt mondta hogy ez VAC ban) -
Coccolino_O
őstag
válasz
Vismajor01 #7485 üzenetére
"Ha viszont VAC bann van rajta akkor az illető akitől kaptad hamukált és azzal te már nem fogsz játszani."
Nekem volt olyan ember felvéve, akinek már 2 vac banja volt, és tudott minden probléma nélkül játszani. Nem értettem a dolgot akkor sem.
-
NagyZ01
tag
válasz
Vismajor01 #7480 üzenetére
Wat ?
-
Arkennys
addikt
válasz
Vismajor01 #7423 üzenetére
Én "update" előtt szerettem az augot. Sokat használtam. Azóta viszont...elszrták az egész játékot kb.
-
Z0C!
őstag
válasz
Vismajor01 #7423 üzenetére
jó, oké..de hiába megyek mixelni, ellenem csak orosz köcsög csíter whs faccopók vannak. ha az én csapatomba kerül orosz az meg olyan béna, hogy a bot háttal többet lő mint ő....
-
warmonger441
aktív tag
válasz
Vismajor01 #7352 üzenetére
Szeretem a dubstepet, de már a könyökömön jön ki
Az intró alá egyik havernak anno csináltam zenét, cserébe meg csinált intro-t
Aki nem iratkozik fel, ahhoz mennek az orosz barátaim
(aki akar az feliratkozik aki nem az nem úgy is ink csak a tutorialok érnek valamit csatornámon
a többi csak unalom űzés vagy épp e-penis növelés
)
AK1 és AK2 szint ^^
Tegnap pont szr szériám volt és buktam vissza novába
Megint 1 hét mire vissza rak :/ Hihetetlen a sok rang nélküli szrba lő
(#7353) Jim-Y: ne aggódj arról már én is akartam csinálni
a múltkor néztem egy streamet (pontosabban tegnap már kínomban mert nem ment
) és bakker AK-val egyszerre ötöt le szed a gyerek... én meg fejbeküldöm sokszor az enemy-t egy helyben gugolva és 26,4 sebzés
power of Invitel
<<< és ilyenkor még "jó" a netem
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #7349 üzenetére
Ja én is néztem, ott írták hogy DDoS x 99999-szer
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #7347 üzenetére
Van ez így
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #7343 üzenetére
Nem 23:00? 2 óra eltolás van?
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #7341 üzenetére
Meddig húzzák már a 3-ik meccset
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #7339 üzenetére
Kíváncsi vagyok mit hoznak a 3. mappon, bár mind kettő esélyes a nyerésre, mert az első meccsen szépen játszott a H2
-
adamkaa777
senior tag
válasz
Vismajor01 #7130 üzenetére
Miért szerinted eddig nem kellet célozni ?
-
Mate
nagyúr
válasz
Vismajor01 #7127 üzenetére
p90 már egy ideje nem olyan jó (Legalábbis szerintem). Sokáig használtam ,mert messze a leghatékonyabb volt és olcsó. AK/m4-el viszont könnyen kikapható a p90. AUG viszont vicc lett. Jelenleg egy majom is megöl vele bárkit.
Inkább autosnipert gyengítenék vagy nehezítenék meg vele a célzást... Tököm tele van vele
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
Vismajor01 #6977 üzenetére
Lehetséges, hogyha oldalról a kart lövöd nem okoz akkora sebzést.
-
bolcsodal
addikt
válasz
Kiváló példa rá, hogy miért kéne 128tick-en játszania mindenkinek....
-
törölt tag
válasz
Am néha van ilyen mikor a halálbiztos lövést nem adja be
Máskor ne Frapset használj, hanem MSI AB-t. -
Slystyle
őstag
válasz
Vismajor01 #6979 üzenetére
Hát őszintén a videó elég érdekes és én nem így csináltam volna, hanem inkább egy videószerkesztőt használtam volna lassításra. A lövés elhibázása meg akkor ha 100% biztos voltál benne, hogy nem mozdultál bele, akkor ping/lag. Online játék meg sose lesz olyan, mint egy LAN, hogy minden lövés oda megy, ahova kell mennie.
-
Slystyle
őstag
válasz
Szerintem túl hamar mozdultál bele, sokszor én is így vétem el a lövéseket a sniper-ekkel. Ebben a játékban inkább nem is játszom velük, nem az én világom, max pub-on néha elő-elő veszem, ha van kedvem.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Vismajor01 #6709 üzenetére
-
bladegery
senior tag
válasz
Vismajor01 #6709 üzenetére
90 fegyver eshet, meg a ladak, de nincs hivatalos lista. En tovabbra is azt mondom hogy szerintem nem eshet olyan ami ladaban van.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Vismajor01 #6707 üzenetére
Nos, nézzük a Valve szemszögéből. Túlságosan értékes és ilyen tárgyakból túlságosan sok nem eshet, hiszen akkor nem lenne több száz eurós kés skin, és a többi... Nem olyan régen játszok a játékkal, ha nincsen bravod, akkor 2 láda / 2 fegyver skin a heti max. mennyiség. Eddig még nem láttam olyat, hogy rózsaszín v. lila skin esett volna, de bármi elképzelhető. Hogy mi eshet, az meg nagyon véletlenszerű, nekem eddig csak gagyi festések estek, most meg esett egy majdnem 2 eurós.
-
Mate
nagyúr
válasz
Vismajor01 #6703 üzenetére
Kard?
-
bladegery
senior tag
válasz
Vismajor01 #6703 üzenetére
En meg voltam rola gyozodve, hogy minden eshet, ami nincs ladaban, de ugy tunik tevedtem. Bar en eskuszom meg nem lattam olyat hogy ladas fegyver esik ugyhogy tenyleg ritkanak kell lennie..
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #6564 üzenetére
Ment PÜ
-
freelanced
addikt
válasz
Vismajor01 #6542 üzenetére
Szólj ha felvettél!
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #6542 üzenetére
Két bravo láda érdekelne
-
freelanced
addikt
válasz
Vismajor01 #6537 üzenetére
Vegyél fel profilomba be van írva a steamem.
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #6537 üzenetére
De kár hogy nincs olyan famasom
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #6304 üzenetére
Ezt én is mondtam, egyszerűen röhej, nem érdemes nagy rangra törekedni
-
Mate
nagyúr
válasz
vannak nagyon jó tick 128-as szerverek versenyszabályokkal, kötöttségek nélkül. Én ott szoktam nyomni mostanság, bár most jó pár szerver eltűnt. Nincsenek csalók, gyors és pontos a szerver, jó a társaság, ugyanakkor ha megunom kilépek és kész.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Ami azt illeti van benne igazság. Én is sheriff vagyok most.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Vismajor01 #5876 üzenetére
Amúgy szerintem mi most együtt toltuk
-
Mate
nagyúr
válasz
Vismajor01 #4978 üzenetére
Nekem is kifagy 20 percenként frissítés óta.
-
Kornl23
tag
válasz
Vismajor01 #4978 üzenetére
Sziasztok,
A mostani winter frissítés óta van egy nagyon idegesítő bug-ja a GO-nak.
A videóbeállítások mindig visszaállítódnak gyárira, hiába írom át a video.txt fájlt következő indulásnál szintén a gyárival indulnak. Ötlete valakinek?Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Óra topik
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest