- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
Heh. Mondjuk sokszor énis leszakadok többiektől, de átlag ilyen megkerüléssel meglepni a jónépet okkal. 5 ből 3 szor kb bejön. Legszebb mikor lövik hárman mondjuk társaim egyfelé, oldalt nem is figyelnek, és felbukkanok
Többieket kiment, bomba telepít, mienk a kör. Csak ritkán jön össze ilyen szépen
De tény, én is kolbászolok sokszor, főleg pl dust 2-n. Ha bejön, sokat ér.
Mindig van a csapatban vagy egy bepofázós, vagy egy gyökér, vagy egy csaló (bár utóbbi átlag ellenfélnél.)
Előbb egy srác szarul nyomta, kilépett, 2 perc múlva vissza, és belendült a statja. Kicsit sem gyanús? -
gtamate2
veterán
-
Mate
nagyúr
Elég alacsonyan kezdte. De aztán nyomtam párat és rájöttem miért. Sima helyett mindenkinek ilyet osztogat. Hamar le fog esni 1€ környékére.
Más:
Ha megölnek kiírja, hogy mennyit sebeztem én és mennyit ő és hogy hány találatból. Még F5-el el is lehet menteni.
Ezt hol kell beállítani? Mert nekem rohadtul nem mutatja.
-
törölt tag
Csak ennyit tudok mondani.
Keszitettem egy steam csoportot, aki szeretne csatlakozni, az nyugodtan megteheti, mindenkit szeretettel varok. Amennyiben megfelelo letszamu ember csatlakozik, szervezhetnenk meccseket.Remeljuk osszejon.
-
Mate
nagyúr
Rengeteget kell átnézni szerintem.
Engem is reportoltak már 3-an. Mind a három idióta klántag. Nyomtunk egyet és full szarul ment, de nagyon nyomik voltak, így kiirtottuk őket minden körben. Erre jöttek, hogy csalunk. Visszanéztem a felvételt, hogy valóban úgy jön-e le külsősként, hogy csalunk. Hát nem. Eszméletlen nyomin nyomtuk
-
Lmh
őstag
Hát igen egyértelmű sajnos. Ezek miatt égtem ki teljesen. Érdekes, hogy amikor elkezdtem játszani, akkor folyamatosan stabil seriff voltam, 1-1 rövid turul-ba kacsintással, most meg 1 ak-s vagyok és fosba lőnek még a 3 csillagosok is sokszor. Hagyom is a rákba, mint az 1.6-ot. Az idegesít, h a pénzemet nem kérhetem vissza.
-
PeL
addikt
Itt a WH-s társa, ugyanaz a meccs
-
Mate
nagyúr
Nekem néha tetszik, ha megy a zene. De meg is kérdezte, hogy kikapcsolja-e, de mindenkinek tetszett
Úgyhogy igazából normális volt, csak kicsit feldobta a hangulatot.Ami ma felhúzott, két kislányhangú 8 éves. Ott beszélték meg, hogy mikor milyen kulcsot szereznek és mit mire cserélnek majd. Baromira nem érdekelt senkit, de ráadásul még a hangjuk is rohadt idegesítő volt.
Amit meg mondasz ismerős. Múltkor office-on beugatott nekem az egyik. Le se szartam, viszont a csapattársa leugatta őt. Erre csatlakozott egy harmadik és végig *aszogatták egymást. Ott is a háromból 2 10 alatti lehetett, a harmadik meg egy beszívott 30-as.
-
gtamate2
veterán
Én úgy 2-2.5 éve vettem, akkor még nem voltak ilyen olcsón ips panelok sajnos. Megértem én hogy jobb a betekintési szöge, de játékhoz az igazi akkor is egy 120hz-es monitor lenne, az pedig ha jól tudom ipsbe nem nagyon van. De mindegy is igazából, én csak azért adtam a választ mert nem tetszett hogy ennyire le van hurrogva a tn panel, pedig nem rossz az igazából
-
szabog4
aktív tag
Nekem 1000ftos /lehető legolcsóbb, amit találtam/ usb-s egerem van!
A márkája öhhmmmm izéé...nem tudom hol a doboza...nem hiszem, hogy a legjobbÉÉÉÉS nekem még ezzel sincs semmi bajom. 800dpi azthiszem az átlag egér ez meg 1000
de nem érzem a különbséget.
Kipróbáltam haverom tipp-topp 28.000.000 gombos 5600dpi-s súlyozható egerét...hát nem teszteltem részletesen csak paintbe próbáltam rajzolgatni 800-5600dpi-be és nekem 5600dpibe túl érzékeny volt
/ISMÉTLEM nem részletes teszt volt csak egy egyszerű random...nem kérem kölcsön tőle...nem mintha adná/
Akkor sem adnék érte többet, ha megtehetném!
Nekem jó, ami van!
-
Mate
nagyúr
Az igen
Nekem összesen 2 fegyverem van, a többit odaadtam tesómnak
Illetve a legelső fegyvert amit kaptam eladtam 5 € körül
Legközelebb ha kártyákért akarsz fegyvert jelezd
Nekem összesen egy Galil AR-om és egy Lefűrészelt csövűm van Nuke verzióban
Most statTrak-es Galil AR-al szemezgetek
5€-ból meg is lenne
-
szabog4
aktív tag
Játék közben írta egy srác, hogy már csak most hétvégéig fognak ezek ingyen pötyögni!
Redneck
Szerintem eladni jó és pénzt keresni veleaztán, ha van valami akció, mint mondjuk, amikor a CS:GO is volt éééés mondjuk nincs rá keret, akkor ebből tudod fedezni
...vagy valami hasonló
a fantáziátokra bízom
Beteg
Elég beteg dolgot próbálok most épp 'mókulni'. Csináltam egy talpat, de nekem az nem jött be...nem akarok hajolgatni /inkább hátradölve/ meg, ha beszélek a mikrofon felé hajolni...jóóó, hogy belehet állítani, de a fejfedő jobb...:"D:"D:"D
ÍGY most mit csinálok?... :"D Vastag drótból hajtogatok FEJEMRE MIKROFON TARTÓÓÓÓÓÓT
...és még nem is biztos, hogy sikerült megcsinálni a mikit! -
Mate
nagyúr
Vannak érdekességek az biztos
Mikor hárman lövünk valakit, csupa vég mögötte a fal, majd kinyír mindhármunkat. Megnézem és 100/100-ba van. De nem egy olyan játékosba futottam bele, aki mintha 200/200-ról indulna. Fejbelövőm 4x és 89-be van.... Vagy amikor két falon keresztül lelő valahogy úgy, hogy biztosan nem volt rálátás.
-
pr1mzejEE
addikt
Lehet, lehet, nem értek hozzá sajnos. Cod világból jöttem Cs világba
Egyébként itt is számít a stabil fps érték?
Meg érdekelne pár parancs (akár weblapról is), amik teljesen leegyszerűsítik a játék grafikáját. Nincsenek hülye csíkok pl killcamban, mikor dobja a nadet, esetleg a falon a golyónyomok eltűnnek stb.. mondjuk a vér az kifejezetten hasznos. No mindegy, igazából ezek érdekelnének. Üdv -
PeL
addikt
Ráadásul úgy látom tele van olyan parancsokkal amik nincsenek is benne a CS:GO-ban, ez szerintem egy 1.6-os config amit egyszerűen betett magának CS:GO-ba, volt pár jó köre mákolásokkal stb azt a gyerek azt hitte azért lőtt jobban mert beconfigolt. Tipikus hülyeség
csak egy példa: cl_forwardspeed cl_backwardspeed egyaránt 450-en van alapon, ez meg 400-at ír be a configban ami által lassulna a karakter mozgási sebessége. Na most akkor hasznos lehet?
-
Mardel
őstag
Egy csomó automata fegyveren van tűzváltó kar, csak a játékba ez nincs beépítve, amivel lehet választani automata és fél automata állás között.
Akkor nem kéne kitapasztalni a pötyögéseket, csak tűzváltókar aztán lehet egyenként magozni.
Utoljára ilyet játékban cod1-2-ben láttam pl MP44, BAR stb-nél. (Battlefield részek kimaradtak)Egyébként igen, tegnap lett 1 éves a CS GO és ennek alkalmából kaptak azok coint akiknek 2008 aug 21 óta van valamelyik CS az accountjukon.
-
Mardel
őstag
Hiába, nem tunkolok 2-3at rá lövök fejre vagy kis szünettel kattintgatok, de smemi.
Felvehetnék csomó demot arról ahogy fejre célzok és többnyire el se találja, mindegy hogy pötyögtetem vagy nem.
Mikor nézelődőbe nézem más hogyan játszik akkor ha tunkol akkor a talpára céloz kb, és akkor lesz fejlövés belőle a 10-15. golyónál kb. -
-
vzsryl
nagyúr
Éppen csak bugolt a játék. Én azt szeretem, amikor tiszta vérbe borítom az ellenfél mögött a falat az ő vérével, és 0 hit. Tudom, hogy eltaláltam, láttam amikor eltaláltam, és a kifröccsenő vére is egyértelmű jelzés, de ugyanúgy futkos tovább 100hp-val.
Rendkívül bugos ez a játék, mint minden más az utóbbi pár évben. Kiadnak félig kész játékokat, amit aztán pár év alatt bugfixekkel tesznek teljessé. A GO sem kivétel ez alól, kb. 90%-os a game. Az eddigi tempójukból ítélve tippre 2015-re orvosolják a nagyobb marhaságokat. -
Teljesen tanácstalan vagyok, mi lehet a gond, és ezt mondom úgy, hogy tegnap miután frissítettem a VGA drivert a legújabb 320 whql-re elindult a játék és játszottam is vele, vagy 1 órát és utána lefagyott azóta nem tudok mit kezdeni vele.
Letöröltem, amit mondtál, azóta mát eltávolítottam a gépemről magát a gamet és feltelepítettem újra, de már a c:/ program files alá, mert az steamem is ott van, és így se jó:/// Elindul bejön egy fekete kép, majd kilép az asztalra és a feladatkezelő szerint fut, de ennyi...
Van estleg valakineki 5lete , mit próbáljak még meg ?
-
-
NEm tudod, mennyire jelenthet gondot, ha én nem a c:/program files mappába telepítettem fel steamet, ha nem egy másik meghajtóra.. ? Ugyan is elégggé betegesen működik , hol elindul, hol nem és nem tok rájönni , miért csinálja ezt, pedig már vga updatem is meg volt, akkor jó volt , de most megint szarakodik:/ és valamiért nem indul el
Állandóan azt írja a játék már fut, a feladatkezelőben valóban látom, hogy fut, de amúgy meg nem fut.
-
betegphiu
senior tag
publik nincs source óta,csak warolok. Igazából komoly céljaim a 20-as éveimben voltak. Mára beláttam. Versenyszerű játékhoz rengeteg idő kell,nonstop gyak. A másik,h erre is születni kell. Tanulható a cs,de egyszerűen az embernek ha nincs meg a reflexe,már nem is lehet kiemelkedő. taktikot,hangokat mapokat meg lehet tanulni. Lőni is. Csak magasabb szinten nem mindegy,hogy te lőssz először v az enemi. 2-3 lövésből ha nem ölsz,tuti halott vagy. Szóval amennyi időt amit én a csére tok fordítani a család meg a meló mellett,csak egy arany kaláig ha felmennék és olyan csapatban játszhatnék (éstolyanok ellen) jó hangulatú warokat,akkor én már örülnék. 4 arany csillagon voltam már,úgyhogy meglesz az.
-
Xero
nagyúr
Én jól elvagyok (már amikor normálisan adja) 30-60 FPS-el is. Komolyabb gépre nem rakom fel, mert a munka rovására menne.
Bár egy dedikált videókártyát lehet bedobok, hogy legyen 100 stabilan.
Azért a magozóval is lehet durvulni, csak tudni kell, hogy hova jó. Pl: Dust2 CT B bevédés. Beállsz doboz mögé sötéttel szembe, és máris fogva vannak. Ezt awp-vel nem véded be olyan könnyen, ha mind az 5 arra jön.
De a szívszerelmem továbbra is a glock. Már a pre 1.6 időkben is kedveltem, de manapság olyan hentelést lehet vele rendezni, hogy öröm nézni.
-
szabog4
aktív tag
Galilt jobban szeretem, mint az AK-t. Famast gyűlölöm, de csak szimplán nem szimpatikus a fegyver.
Elvagyok a SCAR-al, szeretem. Csak egy story volt. MP9 jobban szeretem, mint az mp7, de csak szimplán ismét a szimpátia a befolyásoló tényező. Hiányzik az mp5.Oké, hogy nem tunkolni kell a fegyverrel, de hát egyikkel sem lehet így hentelni...persze, lehet az embernek szerencséje!
Nem azt 'mondom', hogy lehetetlen, de hát na...
Majd megnézem ezt az fps dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Magisk
- Milyen TV-t vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged