- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
perecKING
senior tag
válasz
GabN73 #46432 üzenetére
Mindenkinek koszonom a tanacsokat!
Ez a Mikael work station...kihuzhato billenytu tartos, de gondoltam a teteje nelkul hasznalom, igy majd az asztal lapon szuperul elfer minden. De sajnos igy is 75-76cm (nem elekszem) a tied meg google szerint 65cm. Szoval az a +10cm zavar nagyonMost kiraktam a monitort a sarokra, az egerpad a kihuzhato talcara kerult, a bill maradt a tetejen.
Aki teheti 65cm magas aztalt vegyen
Lackki
A roccat usb hub-ba csatlakozttod az egeret? Nem "rosszabb"? Ugy ertem jobb lehet egybol a lapba dugni. Tetszik amugy, szeretem a roccat cuccait!
Xero
Milyen a melysege az asztalodnak, hogy felfer a karod?
Es hanyas a karod? : -
Arkennys
addikt
válasz
GabN73 #46432 üzenetére
én pl olyanon tolom ami ittvolt mikor az albérletbe költöztem, szerintem kb másfélszer idősebb mint én, és én sem 17 vagyok
mellé irodai szék aminek random kicsúszik a sínből a háttámlája, és így soha nem unatkozom
Egyébként mostani meccs végképe, jót szórakoztam meglepődésemben: link
-
perecKING
senior tag
válasz
GabN73 #46358 üzenetére
Akkor tessek itt egy masik videom
Bananos Joe stilusban
-
válasz
GabN73 #45621 üzenetére
Én is LE-ben vagyok illetve kb. mindenki, akivel így-úgy premade toljuk legalább ketten, hárman (ha este összejön, akkor öten is).
Most többen is azt mondták, hogy egy kis időre szüneteltetik a játékot. Ennek az az oka, hogy az utóbbi hetekben minden második meccs arról szól, hogy az ellenfél nullába lő minket kb. Vannak kiélezett, izgalmas meccsek, de lassan már imádkozni kell egy ilyenért.
Ennyi a smurf? Ennyi csaló van?
Távol áll tőlem a sírás, mindig próbálom minden egyes körben más módon megoldani azt a szituációt, ami előtte kifogott rajtam és baromira idegesít, ha a csapattársak már egy 6-0-ás ellenfél vezetésnél feladják a meccset. De az, hogy a saját 35-ös pingemmel a 60+ pingesek ellen minden egyes körben csak 80+-ot hitelek, de soha nem hal bele, az már tényleg mindennek a teteje (fejre tartok).
Oké, vannak napok, amikor nem megy olyan jól az embernek, de amikor már hetek óta nem adja és mindenkitől ezt hallani, ott már valami nagyon nem okés.
Na, ez csak úgy kijött most belőlem.
Öröm volt nézni a NiP játékát dust2-n. Végre felszabadultan játszottak, imádom őket.
A TSM nem lesz egy egyszerű falat, de ha mindent bead, akkor simán megfoghatják őket is. (Előzetesen azt sem gondoltam volna, hogy a csoportból kijutnak, de most már bármi lehetséges.) -
vzsryl
nagyúr
-
Evome
senior tag
-
ch003067
addikt
válasz
GabN73 #44361 üzenetére
Visszaolvastam most még egyszer amit írtunk, és elsőre valamiért úgy jött le, hogy rám értetted a scammelést, hogy az én accomról van szó, ( és hogy ergo menteném a menthetőt ) .
Ha ez nem így volt akkor ne haragudj, kicsit félreértettelek
Már alapból így állok a témához, mert sokszor kapom face-s csoportokban is az alaptalan oltást...
egyébként lehetséges, hogy scammeléssel szerezte, ezt nem tudom .
-
Zimmi91
addikt
válasz
GabN73 #44356 üzenetére
Én se scammeltem soha senkitől semmit és mégis megkaptam 2024ig a pihit a másik accomra, írtam a supportnak, hogy ez miért is van és azt írták nem kötelesek megindokolni, de nem oldják fel!
ZeroDK-val tanakodtunk ezen sokat, de ő is arra jutott, hogy sok ember reportolt miután rájött, hogy én jóval jobban jártam a cserékkel mint ők! Sokan nem is tudták mennyit is ér valójában a cuccuk!
-
htc07
addikt
válasz
GabN73 #43956 üzenetére
Ne is mondd, mostanában unalmamban feljárok egy magyar knife only szerverre, ott ami szokott menni a mikrofonban és a chaten
Néha elkap a vágy, hogy csináljak én is egy knifeonly szervert, annyira rossz a konfig meg a pluginok azon a szerveren, lenne benne potenciál
Ezen felül orosz meg német szervereket találtam még ami knife only, de ott sok a ping ehhez.
-
gtamate2
veterán
válasz
GabN73 #43956 üzenetére
Volt egy reddit poszt erről, egy orosz srác írta hogy hiába próbálnak normálisan játszani egyszerűen annyira utálja már az oroszokat a csgo közössége hogy ha meghallják őket orosz akcentussal beszélni egyből elkezdenek velük trollkodni, teamkillelni. Pedig ők még angolul is beszéltek ráadásul, de ugye érződik az orosz akcentus.
Azért nekik sem lehet valami könnyű, mert tényleg mindenki oltja a játékban az oroszokat. Tegnap játszottam egyet és volt egy orosz srác aki nem volt a legjobb (nem tudta adott szituációban mit kellene csinálni, de nem volt vele túl sok baj), ennek ellenére az egyik csapattársam a 3. körtől folyamatosan kurva anyázta azért mert orosz..
-
Franklin
addikt
válasz
GabN73 #42067 üzenetére
Attól is függ milyen felbontáson, milyen grafikai részletesség mellett akarod játszani.
Ha full HD alatt és minden minimumon (kivéve árnyékok), akkor elég lehet egy i3+R9 270 / 750 TI is.
Persze ha megteheted, inkább i5-öt vegyél (4460 a legolcsóbb), hosszabb távon jobban jársz vele.
-
-
Arkennys
addikt
válasz
GabN73 #40481 üzenetére
attól függ, sokszor szerverek vackolnak, de ha pl most váltottad a beállítást, néha másfél óráig eltart mire látja. Ha eddig is nyilvános volt, akkor a próbálgatáson kívül nem nagyon tudok más opciót amivel működik idővel (kivéve a loungedestroyer bővítményt, aminél a force refresh nekem mindig megoldotta a dolgot eddig)
-
perecKING
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- EAFC 25
- Milyen notebookot vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest