- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- iPhone topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Maradjunk abban, hogy elvileg sok mindentől függ, de ha a letöltésemből csípek, akkor nem sok változás történik, viszont a feltöltésre nagyon allergiás. Legalábbis amióta az én tapasztalatom ezt mutatja, amióta online fps-ezek.
Szolgáltatók:
-ADSL Datanet
-Kábelnet UPS
-Kábelnet TV network
-Kábelnet TarrEddig mindegyiknél a feltöltés volt a mérvadó. Én sem értem miért, de a saját tapasztalatomra hagyatkozom inkább a tudományos megközelítés helyett. Hisz tudjuk, a számítástechnika olyan, mint a nők, SZESZÉLYES.
Szerk.: Amúgy már buktam a sast, és csak vesztek folyamatosan sheriffel is most.
-
Redneck
nagyúr
Akkor jó
Honnan tudom meg hogy a reportolt csalókat kibannolták e? Mert legalább megnyugtató lenne.
Volt wh rendesen....
ZeroDK:
De, kivétel ha klán vagy ismerősökkel mix megy és lowokkal kell lenned a nyomorék WH-sok ellen akik még írogatnak is. Megspóroltam magamnak egy agyrémet és ma nem tolom többet. Legalább tudom hogy ilyen. Legközeleb afk-ban hagyom magam. -
Mate
nagyúr
Ilyenkor jönnek jól a nem valve szerverek. Utóbbi időben nyomtam jó párat ott és azon kívül, hogy 128-as szerverek még a játékosok is sokkal normálisabbak. Egyetlen egy csalóval nem találkoztam, egyetlen egy idiótával.
Bár kicsit fájt a múltkori szerver, mert tiltva volt az avp
-
Arkennys
addikt
-
pr1mzejEE
addikt
Az ilyen szituációkat kerülöm és ugye embert jóval sűrűbben látok, minthogy két entry-t kelljen figyelnem.
Egyébként nem azért raktam most 4:3-ra, mert a régiek úgy tolják, ezek tényleg nem érdekelnek, egyszerűen így érzem jól magam játék közben. Ha meg oldalba kapnak így jártam. Egyébként a torzítás tényleg jó szerintem, szélesebbek a tárgyak (bár az arányossághoz köze nincs).
Coccolino_O: http://www.nip-gaming.se/csgo-team/ (korábban linkelte valaki, onnan van) ha lenyitod a profiljukat mindent látni fogsz.
-
Lmh
őstag
jójó értem én. Igaz. Viszont 10 éve nem volt csgo. Tudoom volt 1.6 és ott szokták meg, de azért lett volna bőven idejük átszokni az eredményesség érdekében. Fura, hogy nem tették meg. Hiszen ha valóban akkora előny, akkor milliókról dönthet az átszokás. Ezek a prok sok esetben együtt laknak vagy legalábbis van 1 berendezett gyakorlótermük ahol napi 6-8 órát töltenek együtt gyakorlással. Rászánhatták volna az időt és azt mondják a felkészülési időszakban, hogy na gyerekek akkor most 1 hónapig széles vásznon lőjük a fejeseket. Nem hiszem el, hogy nem szoktak volna át. Érdekes...holnap felhívom Screamet és megkérdezem xD
-
pr1mzejEE
addikt
-
pr1mzejEE
addikt
Nekem az eddigi 500 órából (kb) 250 a tiszta játékidő. Sok meccset nézek meg volt, hogy elaludtam este a gotv nézés közben
Nem is egyszer.
Egyébként mennék én is, de én csak dust2, inferno, nuke, mirage és train-t ismerem, csak ezeken játszom. Ezt csak azért írom nehogy valami cobblestone meg ilyesmikre vigyetek
-
Mate
nagyúr
D2-n az elmúlt 6 meccsemből 4x volt WH-s.
Tök mindegy volt milyen ütemben, honnan védekezünk, cm pontosan tudták hol vagyunk.
Esélyünk se volt, így rámentünk arra, hogy könnyen le lehessen buktatni őket.
Jim-Y:
Net már nem tud felhúzni, amíg néha-néha volt gond, akkor felhúzott. Mióta esetek 80%-ban szar, azóta fordult a helyzet. Ha jó, akkor tapsolok örömömbenA kedvencem mikor ellövöm 2x awp-vel és 100/100-ban marad. Annál felemelőbb érzés kevés van
-
Jim-Y
veterán
Így van, de nem aprítottak le senkit, pont ez a poén benne
Tehát,
vagy nem nézte senki közepet,
vagy csak basztak reportolni. Egyik se túl jó, bár, ha csak nem szólnak, attól még látnunk kellett volna őket térképen, szóval marad az első verzió, de azt nem tudom hogy hozták össze 3-an A-n -
Mate
nagyúr
Inferno-n, dust 2-re, nuke-ra nekem is van elképzelésem.
Train-t utálom, mirage-t szintén
Train-en még el-el vagyok, de nem az igazi. Viszont mirage-on végem.
Eléggé hangulat ember vagyok ilyen téren. Ha pörgök, jól megy, nem bosszantott fel engem senki, akkor ak/awp-vel megvannak a helyek, amiket védek. Ha fáradt vagyok, felbosszantanak, vagy úgy adódik, hogy olyan helyet kell védenem akkor meg előkerül a legjobb barátom (P90).
Meg szeretek meglepetést okozni és váratlant húzni.
Pl. inferno-n aránylag gyakran sikerül ellenfél háta mögé keveredni. Nyilván Nip vagy hasonló csapat ellen ez nem jönne be, de átlag csapat ellen igen. (Mármint amikor CT-vagyok, T-ként aránylag nehéz hátba támadni őket
)
Engem, mivel nem érdekel a rang, így csaló, vagy gyenge játékos nem tud felhúzni. Egyedüli ami felhúz, ha idióta a társ, vagy komplett csapat.
Múltkor is Ali-n. Mentek mindig B-re, de borospincénél meghaltak mindig. Mondtam, hogy 1 menjen B-hez, a többi befüstöli A-t és benyomulunk. Veszteség nélkül hoztuk a kört. Következőbe mondtam, hogy mehet megint ez. Erre mind fut be borospincéhez....
Következőbe mondták, hogy oké, csináljuk amint mondok, vagyis 1 B 4 A. Nem is lett volna gond ezzel, csak füstöt már elfelejtették, illetve aki ment a nyert körben B-re az most úgy gondolta, jön A-ra. Ergo lazán hátba kaptak minket, 2-t meg leszedtek AWP-vel....
De elég általános, hogy védekező csapattal elmondom ki mit csináljon. Tartják is, nincs vele gond. Lehozunk 4 kört, majd 5-ben egyik ráun és úgy gondolja, hogy most kipróbál mást. Természetesen nem szól senkinek... Természeten ezeket a köröket szinte mindig elkeféljük.
A másik amit szeretek, amikor úgy védekezik, hogy lazán hátba tudnak jönni.
pl. Agency. T oldal. Nem mondhatnám nehéz feladatnak a dolgot. 2 figyel lépcsőnél, 2 középen, harmadik a hátsó ajtót. Kis térképen ellenőrzöm, mindenki a helyén, baj nem lehet. Majd 3-an lazán besétálnak és seggbe raknak. Nem igazán értettem a dolgot, erre kiderült, hogy az idiótája nem az ajtót figyelte, hanem bebújt a túsz mögé a hátsó szobába, így észrevétlenül be tudtak jönni.
-
Mate
nagyúr
-
lemusz
addikt
De így a steamoldalát hozza már csak fel, ahol már tudtam küldeni reportot...
mate3553: http://steamcommunity.com/profiles/76561198118292696/
-
pr1mzejEE
addikt
Egyébként erről a képről jut eszembe, hogy ha sokat lősz úgymond, és mindig ott vagy a szerverelsőség környékén (versengőben), de kikapsz, mert balfaszokat rak melléd vagy egy jól összeszokott/jól kommunikáló csapatot ellened, akkor is szimplán csak azt nézi a játék, hogy nyersz-e vagy veszítesz?
-
Lmh
őstag
Anno én is 3.0 fan voltam, az volt az első komoly egerem. A legjobb egér csak már nem kapható kb sehol :S
3.0-ról én is Deathadderre váltottam és baromi könnyen ment. Szinte ugyanaz csak sokkal jobb összeszerelési minőségben. Nem lötyög, nem zörög, mint a 3.0. Az egyetlen nagyon nagy bajom a DA-rel az volt, hogy pont ott nem volt rajta csuszásmentes felület, ahol kellett volna (és ahol a 3.0-nál tökéletesen megvolt). De a későbbi DA verziókban ezt megoldották, a tied is olyan lesz már gondolom.
Nem is tudom melyik volt az első DA amelyiknél oldalt is csuszásgátlót kapott??
Eszméletlen, hogy felment amugy a gamer cuccok ára. Régen minden sokkal olcsóbb volt egér-egérpad, füles, hangkártya.... -
Mate
nagyúr
Én nagyon visszafejlődtem, mióta értelmesebb ellenfél ellen nem nyomtam 1 hónapja kb.
Előtte a 2AK-s ellenfelek azért húztak (Mindig maximumot kellet hoznom és egyre magasabb szint volt a maximum), mostanában meg ha nyomtam versengőt 2-3 csillagos ha volt az ellenfél, de sokszor még csak rangjuk sem volt. Oda szinte még pisztoly is elég.
-
Mate
nagyúr
"Én most erős bukó szériában vagyok, így jelenleg Master Guardian Elite-en ücsörög az accountom, de idén még be van célozva a Legendary Eagle, nem mintha bármit is számítana."
Mikor először játszottam veled, akkortájt jó darabig 2 csillagba voltál. Ahhoz képest ez még nem bukó széria
-
Lmh
őstag
Nincsen baj sok gamer fülessel, de abban a topicban nagyon rossz füleseket ajánlgatnak szerintem. Nagyon nehezen, de én is benyaltam. Rengeteget agyaltam, olvastam a Sigmáról (uaz, mint az Alpha gyakorlatilag) végül nagy nehezen megvettem az ottaniak unszolására. Pár nap múlva már nagyon megbántam és megfogadtam, hogy fülesen soha többet nem próbálok meg spórolni. Persze mindenkinek más az igénye. Az a baj, hogy régen volt 1-2 drága fülesem és így tudom mi a jó. Aztán most azt hittem, hogy olcsóbban is elérhető hasonló minőség. Hát nem. De a pénz nagy úr....
ui: egy Siberiát azért nagyon kipróbálnék még mielőtt meghalok
Kíváncsi vagyok már a cs-fülesre, talán ez sosem adatik meg.
Esetleg ha valakinek van és nem használja, vagy elmegy síelni egy hétre és kölcsönadná, fúú annak nagyon örülnék xD Nyilván rengeteg ilyen ember lesz. -
Jim-Y
veterán
Ezt sajnos megerősítem. Most ment tonkre a budget kategorias Sennheiser HD201 fejhallgatom es helyette a napokban vettem valamit. Gondoltam kiprobalom a direkt jatekra szant fejhallgatokat ugyanis zenet ritkan hallgatok vele inkabb jatekra hasznalom. Vegul a topik ajanlasa szerint vettem egy ThermalTake Shock fejhallgatot mikrofonnal. Hat az elso tapasztalatok valami szornyuek voltak. a harmad annyiba kerulo sennheiserem szebben szolt mint ez
Ennel a shocknal nem mindegy hogy hova dugom be a gepbe, ha nem kozvetlen az alaplapra dugom akkor kb a hasznalhatatlan kategoria. Pedig minosegre nem rossz: jol nez ki es ezert az arert jo anyagokbol van, kapsz hozza zsakot stb, de a hangzasvilaga mar a legszarabb sennheiseretol is epmarad szerintem. Azota mondjuk megszoktam es mar nem zavar, de az elso napokban nagy volt a kontraszt.
-
Mate
nagyúr
A valve nem szeretetszolgálat, hanem szolgáltató.
Tőlünk pénzt kap, cserébe kapjuk a szolgáltatást. Igencsak nagy pénzt szednek be különböző módokon. Akkor vezessék be a tick128 belépőt. Aki megveszi pl. 3000 Ft-ért annak legyen lehetősége olyan szerveren nyomni. Elég hamar, elég sokan megvennék. Bőven folyna be pénz.
Ez olyan, mintha megvennék egy singleplayer játékot és 10 pályából csak 5 lenne kész és mondanák, hogy ja bocsi, az dupla erőforrás lenne, így nem csináltuk meg. Játsszátok végig kétszer az első 5-öt, az is 10.
-
Slystyle
őstag
Én tegnap, gondoltam megnézek egy Global Elite-os meccset. nézték majdnem ezren GOTV-n. Belépek, már meccs vége fele volt és látom, hogy a chat-et mind a nézők, mind a játékosok spam-elték, hogy csaló, csaló. Elkezdtem váltani a játékosok között és volt egy srác, aki folyamatosan forgott körbe és csak akkor állt meg egy tizedmásodpercre, mikor HS-t osztott valakinek.
Egy perc után én szédültem... ő hogy nem szédült el?Lényeg, hogy szerintem ott majdnem mindenki report-olta. Már volt is VAC ban-ja kb 3 hónapja. Mondjuk az ilyeneket végleg ki ban-olnám.
-
Xero
nagyúr
Most néztem meg gyorsan egy overwatch-ot. Na ilyet se láttam még itt:
Már a bemelegítésnél világos, hogy a gyanusított wh-zik, de a második körben jött a poén. Az aim-ot is rákapcsolta, mert bizony az ellenfélnél is volt egy cheater, akinek bizony jobb volt a cucca.
Emberünk mindenkit lekapott, csak azzal nem tudott mit kezdeni. Ha lett volna lehetőség a másikra is nyomtam volna a wh-aim bizonyított jelentést, de így csak az egyiket fogtam meg.Szomorú...
-
-
Mate
nagyúr
-
Slystyle
őstag
-
pr1mzejEE
addikt
Felmész a profiljára az embernek steamcommunity-n és ott van jobbra a steam szint alatt, hogy "továbbiak" angolul szerintem "others".
Lenyitod a fület és az utolsó előtt zászló a jelentés/report. Az indok szerintem mindegy csak jelenteni kellvagyunk egy páran a fórumról, az ilyen mocskok meg tényleg megérdemlik, mert ez már elég primitív, szar "vicc".
-
Mate
nagyúr
Én is ismerek olyat, aki 2 perc alatt úgy fel tudja idegesíteni az ellenfelet, hogy célozni is elfelejtenek
Múltkor ellene rakott be a gép, de pont nevet változtattam. Így nem tudta, hogy ki vagyok. Nem értette, hogy mi van, mert csapatomból mindenkit megőrjített (idióták nem tiltották le), míg én csak osztottam neki a fejeseket. Majd kb. 4., 5.. fejesnél írtam, hogy ez így túl könnyű és szétverte az ideg -
pr1mzejEE
addikt
Süti nyomozó
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ezt az easy-zést én sem értem egyébként. (miért jó egymást sértegetni?:S) még mikor elkezdtem játszani (talán már 1 hónapja
) írták ezt nekünk (vmi random emberekkel voltam), 13-2-nél, hogy easy meg noobs meg stb, aztán a végén az utolsó körben mentették 15-15-re. Na olyankor egy győzelem tök jó elégtétel lett volna. Vereség esetén meg a legjobb elégtétel az, amikor még esetleg be is írja, hogy easy, hogy mellé teleportálsz és jól fejberugdosod, de ez már off.
-
Mate
nagyúr
Mi is játszottunk tegnap Arkennys-el.
3-at toltunk ha jól emlékszem, ebből kettőt nagyon fölényesen. Igazából már csak futottam középen és osztogattam a fejeseket. Azt a sírást, ami ott ment. Hogy Aim, meg WH.
Gyerek minden körben beguggolt ugyan oda és volt, hogy már falon keresztül lőttem ki. Válasz WH.
Arkennys vitte ki a túszt. előtte futott be szalagfüggöny mögé T és begguggolt úgy, hogy kilátszott a fegyvereKilőtte. Válasz WH....
Elég sokat nyomom könnyeden és ismerek már minden épkézláb embert. Van egy magyar srác, aki aránylag jól tolja. Írtam neki, hogy nincs-e kedve versenyt nyomni, belement. Hát azt az alázást amit vele kiegészülve csináltunk
3v5 volt gyakorlatilag mind, mert másik két idióta akit berakott a gép, röhejes volt.
Végén már annyira untam, hogy p90-el bementem középre, ahonnan jöttek mindig 4-en. Kinyírtam mindet. Következőbe megint, majd már csak 2 jött, a végén hátulról kinyírtam őket, mert senki nem mert jönniCsak aztán átszoktak másik irányra, ott meg Arkennys várta őket AVP-vel, úgyhogy az is bukta
Volt kör amikor kiszedett ott 4-et.
Ja és 3 meccsből 2-nél dobott bravo ládát
-
betegphiu
senior tag
-Már nem lehet lelépni büntetés nélkül.
-Lehet saját csapattal tolni. (amikor még kész sincs a szerver,mondani kell a szerver számát a többieknek és egyszerre belépni.)
-Bevezették a pontrendszert
-Dobálja a ládákat
-Kizárt a CSÍTELÉSI LEHETŐSÉG !!!Igazad van Xero,hogy még kicsit döcögős,de majd kiforrja magát.
Viszont itt lehet lőni...Nincsenek olyan jelenetek,hogy guggolunk egymással szemben,kitárazunk,de senki nem hal
a 6 hit az 6 hit,nem 3hit. -
pr1mzejEE
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest