- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
#97716736 #17615 üzenetére
Használtál már értelmes paneles és értelmes elektronikás monitort?
Igaz én sokat foglalkoztam DTP-vel egyetem mellett anno és így ráállt a szemem, de nem tudom elviselni azt a színteret és katyvasz megjelenítést, amit a TN-ek produkálnak.Általános felhasználásra, amiben van casual gaming is szerintem egy jobb IPS sokkal jobb választás. Minek szívatod magadat minden más folyamat közben?
Ugyan itt lassan lesz két eladó U2414H. Aztán megnézem dual 4K-n milyen a CS.
-
Xero
nagyúr
válasz
#97716736 #17598 üzenetére
Őőő nem. Ott indul a jó monitor, hogy jó panel. Na most a legtöbb "gamer" monitort bazári TN panellel szerelik. Ha valóban jó monitor kell, de játékra, akkor van kiváló Eizo VA panellel 120Hz környékén. Ott a panel, az elektronika és a válaszidő is rendben ezekből kifolyólag. Ráadásnak normális színeket látsz és nem torzul a kép.
Én maradok IPS 75Hz-en. Inkább legyen kisebb a frissítés, de ne torzuljanak a színek.
(#17610) ZeroDK: Azt pedig már valamelyik tesztből linkeltem, hogy a valós válaszideje ezeknek a BenQ csodáknak gaming módban van ott, ahol a sima, mezítlábas Dell U2414H-mnak van.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
#97716736 #17487 üzenetére
Azok a jó meccsek, előfordult már velem is.
regener: egyébként ahogy lépkedsz felfele a rangokban úgy lesz majd egyre kiélezettebb a játék és majd tapasztalni fogod, hogy 12-3-ról is lehet igen necces meccseket játszani.
Nem rég játszottam megint a main accomon, minden jó volt, sokat lőttem, vezettünk nagyon, a félidőt pont 13-2-re hoztuk. A végén 16-14 lett, aztán eszembe jutott, hogy amúgy még mielőtt nem smurfulgetteam dupla ak-n a csillagos haverokkal ez már megszokott volt..Azóta amúgy már ők is dupla meg babéros ak-k bár ha egyedül kéne menniük nem biztos azok lennének
(ezt csak azért írom, mert egy mocsadék vagyok
)
-
lemusz
addikt
válasz
#97716736 #17472 üzenetére
Próbálok minden megszerezhető érmét megszerezni. Sajna némelyikre esélyem sincs... lásd: EMS One Katowice Finalist, meg hasonlók...
de amit lehet azt megszerzek. Olyan ez mint régen a turbó rágós autómatricák... semmmire nem volt jó mégis gyűjtötted. Valaki a skinekre veri, valaki érmékre, egy harmadik meg a commendekre... az olyanok meg mint én: a nőkre.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
#97716736 #17455 üzenetére
Tudom jól én is, hogy a 128 tick sokkal jobb meg minden, de ha valaki tud játszani itt is ott is meg tudja lőni. Én pl nem szoktam problémázni, ha nem adja be, néha egyértelmű hogy a 64 tick a ludas szituációkban, de amúgy szerintem nem vészes. Versengőben inkább most már a felhígult szar közeg a probléma szerintem.
Ma játszottunk 4 meccset, abból 3-at úgy, hogy 5-en voltunk, aztán a 4. meccset meg egy random emberkével, magyarok ellen. Az még hagyján, hogy 50%-os loss-om volt finom 10%-os choke-val tetézve, de az 5. ember is valami iszonyat retardált volt. Lőni nem tudott, még szinte én is többet lőttem nála ezekkel a problémákkal, de a pofája be nem állt és irányítani akart minket
-
Xero
nagyúr
válasz
#97716736 #17265 üzenetére
Ezt úgy hívják, hogy lusta.
Miért van még egy olyan marha, akinek ott ül a dual gpu a desktopban, sőt a laptopban is 750M és mégis HD3000-en játszik?
Lassan már külön kihívásnak érzem. Meg poén is. Erre tudom fogni, hogy balfasz vagyok.
Ez olyan mint a Te 60Hz-es sírásod.
-
törölt tag
válasz
#97716736 #17165 üzenetére
Szerintem nem. Ha létezne mégegy f0rest akkor esetleg ő.
(#17171) Skinny26: Delpant inkább meg se említsük, akkor már inkább egy francia Shoxie.
Többi meg jobban jár ha fogadás helyett cserélget. 4 phoenix ládából (akkor 14 cent volt) sikerült 2 hét alatt összehozni egy AWP | Pink DDPAT (Minimal Wear)-t. Lassabb, de így nem veszítek.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
#97716736 #17065 üzenetére
Hasonlóan játszom én is, sőt! Nekem 450 dpi a legkisebb választható érték, 500hz, 1024x768 (4:3), és 1.85-ös sensi. Nálam a lényeg, hogy a 180 így vagy úgy szükség esetén legyen meg. Nagyrészt úgy is awp-vel megyek, ennél nagyobb nem kell szerintem és ak-val is "kényelmes".
regener: ezt nem tudtam, bár voltak sejtéseim, hogy léteznek ezek a dolgok..
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
#97716736 #17063 üzenetére
Nekem nincs ekkora sensim
a codoshoz képest hatalmas, ott 45 centin fordultam kb 120 fokot, most 45 centin 340 körül..
A teljes egérpaddal sem lenne meg nekem a 360. Mindenesetre szép lövés volt, beadta
Áhh, ne haragudj, tegnap elkezdtem írni egy hsz-t ez ügyben, de rejtélyes okokból kifolyólag nem küldte el.
Még mielőtt írtál volna lezsíroztam már marcusjozsef-el a dolgot.
-
hNp88
aktív tag
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
#97716736 #16795 üzenetére
De, most mindkettő be van nyomva, valamivel kevesebb az fps, de nem észrevehető.
Teljesen felesleges az intel az én kezeim alá. Egyedül a Metro Last light izzasztja meg a gépet, ott AA nélkül kell játszanom. Amúgy az égvilágon eddig minden kipróbált játékban 30 fps a minimum (természetesen ultrán, aa-val, mindennel). Intellel több fps-em lenne, de nem ér meg annyit, hogy ráköltsek, akkor inkább csak csézek -
törölt tag
-
Xero
nagyúr
válasz
#97716736 #16738 üzenetére
Tegnap érdemes volt nézni Summit-ot. Megint van egy smurf accountja. Nova - mg szint között mentek három társával. Az egyik Weed volt, tehát nem olyan hűde top társak.
Na ők négyen végig desivel mentek és ha beindult a zene, akkor végig guggoltak. Valami 16-1 lett a meccs vége amit néztem.
Volt olyan kör amikor csak késelni akartak, de volt olyan is ahol csak gránáttal akartak ölni. Nagyon röhögtem.Ez weed-től egy video: Ezt már nem láttam, de a lényeg átjön.
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz
#97716736 #16665 üzenetére
jaja. 2560x1440
Szerintem sem kap az ember csak úgy a semmire bant.
Mind1, csak pl a sok trade-ért vagy mert vkitől veszek kulcsot nem kapok bant. Kvázi azért h ő "ingyen" küld nekem egy csomó kulcsot.
szerk: tweetday kemény. megvan neki a fn slaughter kés sor. tudja mi a jó.
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz
#97716736 #16662 üzenetére
Más (de mostanában foglalkoztat).
Akinek nagy értékek vannak az inventory-jában, az hogy védi? Nem a scammerekre gondolok, hanem a Steamre.
Elég sok storyt lehet hallani, hogy random emberek kapnak Steam Trade Ban-t évekre, holott nem csináltak semmit.
Nem igazán értem, hogy ki miért kap. Nyilván kell valami bizonyíték arra hogy valakit valamivel vádolnak és erre kerül sor, de több magyar ismerősöm is kapott már trade ban-t.
-
törölt tag
válasz
#97716736 #16635 üzenetére
94$. Hihetetlen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kutya topik
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Acer notebook topic
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest