- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Gorneck #1945 üzenetére
tudomásom szerint 5 van (Van ugye a nekünk, Alvin és Dare2Live eladták valakinek aki valószinüleg nem hajtja ki vagy nem érdekli, szóval kiestek a játékból, Yuschenko-é pedig nem megy ennyire)
nincsenek benne azok a bugok amik a (C1-es) P5B D-ben még igen, valamint fsb-ben is ez a lap megy a legjobban ha minden igaz, 600 körül mindenféle vmod nélkül (csak győzd kihajtani) amúgy felszereltségileg semmi extra az eddigiekhez..
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Gorneck #1682 üzenetére
másrészt meg a PH tesztjén kívül nem láttam még tesztben hogy a sima P5B-vel tovább jutottak volna.. nagyon mákos darab volt az a lap..
megfelelő szellőzés mellett annyira azért nem, nekem a heatpipeos gyári (fLeSs szerint melegit) ofkorsz ujrapasztázva 500-as fsb-n asszem 1.45v-on 30°C körül van állandóan, multiméterrel is mértem..
[Szerkesztve] -
-
westlake
félisten
válasz
Gorneck #1168 üzenetére
mennyire en tudom, csak a p5b deluxe-ban bugos a cl3.. viszont a tobbi lapnal igenis sok ertelme van a cl3-nak.. sokkal tobbet dob a teljesitmenyen, mint pl. a cl5-rol cl4-re valo valtas.. igaz, hogy a tesztek nem nevezhetoek mindennaposnak, de az is igaz, hogy a real world tesztek lenyege pont az, hogy olyan muveleteket hajt vegre, amit az emberek altalaban hasznalnak is..
[Szerkesztve] -
#gab_
őstag
válasz
Gorneck #1166 üzenetére
nem. én azért váltottam p5w64re mert elegem volt a 965 bugjaibol / számomra ''lassu'' mem kezeléséböl. a ramom 3 lapba se vitte a CL3-t se a gyári 1000 CL4-t.
''és ha teheted 3as időzítés miatt ajánlasz ramot...'' nem
nem a CL3 miatt ajánlom azt a ramot... hanem azért mert felveszi a versenyt a 120/130ks ramokkal.
''ha jól emléxem talán West pont ezt boncolgatta és ahogy elnézem az anand tesztje is ezt bizonyítja. 20-30k-nak van értelme amit elkérnek a gyártók?''
west azt boncolgatta, hogy P5B DLXnél buggos a CL3 mert kb semmivel se gyorsabb a CL4nél. -
#gab_
őstag
válasz
Gorneck #1164 üzenetére
hehe most 1 giga A-datam van kölcsönbe
''mégse te vagy a legjobb max szenvedsz látványosan...''
1. ki a rák mondta, hogy a legjobb akarok lenni?
2. gyárilag hibás rammal sokra megyek..
3. neked meg mi a sz@rnak van Geil ultrad ?nem jó a value CL5 ''Általános használatra'' ?
tipikus olyan arc vagy akinek ''savanyú a szöllő''
de nn több off -
Zull
senior tag
-
Zull
senior tag
Hat gondoltam vmi inteligens wr rol van szo, az orajel wr-t ugyis a hajadra kenheted...
Kb 5 hsz-el ezelott:
''Millen WR-t Tee?! Azzal semmmit se tartanak...''
Aztan most irod hogy:
''Akkor legközelebb írd le milyet...''
Kerdem en most! Minek irjam le mien wr-t ha szted semmiet nem tartanak vele? Ez szamomra ellentmondasos... Na de fejezzuk abba, csak azt akartam megtudni a core 2 tepoktol hogy kifejeztetten core 2-nel szamit-e vmit a plus 4 pin, es ezt mar megtudtam...
[Szerkesztve] -
vazimódó
senior tag
Nekem a gyári CD-n lévővel semmi gondom nem volt.
Most van egy Asus P5B-m és van némi negatív tapasztalatom a DOS-os flash-eléssel. Tegnap BIOS flash után besz@rt az oprendszer,hiányzó system32 fájlra hivatkozva.
A win alóli flash-eléssel eddig még semmi gondom nem volt,de az Asus update progival visszaflash-elni,azaz újabb BIOS-ról régebbire váltani nem lehet csak DOS-os flash-el. Ezért kellett használnom a DOS-os EZ Flash-t.A Gigabyte lapnál nem voltak ilyen gondok,annyit és annyiszor tudtam flashelni win alól amennyiszer csak akartam,oda-vissza meg minden. Szóval...én jobban szeretem a win alóli BIOS frissítést,de teljes mértékben megértem a Te álláspontodat is.
-
Yushchenko
őstag
-
laron
csendes tag
a pci-e frekit auto-n hagytam, sajnos még nem vagyok képben vele (sem). a másik ami történt: tegnap kikapcs, ma reggel bekapcs: ''tegye be a telepítő lemezt''... stb, nem tud bootolni. na paff. kész. beszereztem egy új 24tűs 400w-os tápot, új rendszer felrak, minden ok, kezdem felrakosgatni a drivereket, telepítem az s3-hoz kapott 965 chipset drivert -> kékhalál -> ''tegye be a telepítőt...'' -> paff. újra telepítés, leszedem a legfrissebb drivert, hátha... de nem. ugyanaz a történet. most rendben megy minden, de nem tettem fel azt a drivert. húzni nem is próbáltam most.
van valami ötletetek? xp pro-t tettem sp2-vel....
Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest