- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
Darkness
aktív tag
elgondolkodva a dolgon, lehetseges, hogy az egyik RAM kit felelos a hibaert? mivel 2 Kit 6400-as Geil ram van a gepben, de CPU-Z szerint az egyik kit csak 5300-as. a masik rendben 6400-as. lehet, hogy ez tesz keresztbe a tuningolasi kiserletemnek?
-
Darkness
aktív tag
Kiprobaltam az uj lehetosegeket szem elott tartva, hogy a PCI-E frekijet fixaljam. sajnos amint az FSB-t 270 fole emeltem (PCI-E 90) a gep meg bootolni sem volt hajlando, meg elindulni sem. egyszoval eme alaplappal semmire nem fogok egyenlore menni...
-
Darkness
aktív tag
elnezest, hogy kiselefant vagyok, de probalom a dolgokat atlatni.
ezek szerint, ha az FSB-t megemelem 300 ra es a PCI-E-t hagyom 90-95 on akkor van eselye, hogy a gepem elindul. (miert is kerestem valami nagy matematikai osszefuggest az PCI-E es az FSB kozott?). 6300 nal mikor erdemes emelni es mennyire a feszultseget? 1.4 tol kezdodik a lehetoseg nalam.
-
Darkness
aktív tag
az a gondom, hogy nem tudom mi az alap nala. 90-150 ig lehet fixalni. 90-95 ig allithatom es az FSB-t emelhetem 270 ig akkor indul a gep. amikor a FSB-t 300 ra raktam es a PCI-E 100 ra el sem indult a gepem. egyebkent auton hagyom akkor sem indul. persze a spread spectrum ki van kapcsolva. ebbol gondoltam azt, hogy ha az alaplapi videokartyat hasznalom akkor a PCI-E max 95 ben fixalhatom. egyebkent egy kulso vid.kartyaval megoldodik a problema?
-
Darkness
aktív tag
hat, most en az alaplapi VGA-t hasznalom, es az FSB-t nem tudom 270 fole emelni. Irtak, hogy a PCI-E-t zarni kell, de 95 folott el sem indul a gep. FSB 266 es PCI-E Auto akkor megy, FSB 270 es PCI-E Auto, akkor is. FSB 296 es PCI-E Auto vagy 100 esetleg 110 akkor mar el sem indul...
-
Darkness
aktív tag
Udv.
kezdek rajonni - egyesek oromere - hogy kulon vid.kartya nelkul nem igen lehet tuningolni eme alaplapot. FSB-t 270 ig lehet emelni. a PCI-E-t max 95-ig. kulonben a gep a boot ig sem jut el. remelem, ha kulon vid kartya lesz benne akkor a PCI-E-t legalabb 100-110 ig az FSB-t 300-350 ig huzhatom. Egyebkent, ha 6400-as (800MHz) ramokat rakok bele akkor az FSB-t gondtalanul emelhetem 400 -ra feszultseg emeles nelkul? -
Darkness
aktív tag
megkukkoltam, most mindent hagytam ugy es 270 en elindult. a PICE frekit 90 es 100+ kozott tudom allitani... laikus kerdes, mi az alap es hogy valtozik az FSB emelesevel. vgy min is kellene tartani. a tovabbi kerdesek:
advenced menuben: C1E Support, Max CPUID Value Limit, Vanderpool, CPU TM Function, PECI, Intel Speed Step tech. mit takarnak?
bocsi a lama kerdesert, de csak igy tanulhat az ember. -
Darkness
aktív tag
Udv!
Vagyon nekem most egz Asus P5B-VM es alaplap es hozza egy 6300 as C2D proci. a kerdesem, hogyan tudnek tobbet kihozni a procibol? a biosban az FSB-t 266 rol felnyomtam 300 ra de utana se kep se hang nem volt. csak a bios reset segitettvagyon valakinek valami otlete, hogyan is lehetne megoldani eme problemat? a memok 2x512 Geil 667 es 2x512 Geli 800.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest