Aktív témák
-
sanchy
aktív tag
Asszem akkor rosszul fogalmaztam! 8x-os szorzóval 395FSB= kb 3,2ghz ramok 975-ön. 6xszorzóval 430FSB 2,5ghz ramok csak 800körül, ha feljebb állítom az arányt, akkor a ramok már jóval 1000felett mennének, de azt már nem bírják. Asszem így már tisztábban fogjátok látni a szitut.
-
sanchy
aktív tag
Sziasztok!
Olvastam több tesztet is ASUS P5B-vel (sima) kapcsolatban, és mindenhol azt írták hogy hogy a lapnak simán kell mennie 480-500-as FSB-n is. Volt ahol még 530-at is ki tudtak belőle csavarni. Nos nálam vízzel hűtve, 1,4V FSB fesz mellett, egy E6400-as procival (szintén vízzel hűtve) mely 1,45-1.5V-ot kap, 6x-os szorzóval, az istenért sem akar 430-as FSB fölé menni. Tudnátok valamit tanácsolni, hogy mi lehet a baj? Ja és a memóriát is visszavettem (800mhzest 700mhz körülire, 5-6-6-15 időzítésre) tehát az sem lehet a gond. Légyszi segítsetek ha tudtok! köszi előre is! -
-
sanchy
aktív tag
Sziasztok! Hány voltot merjek adni egy e6400as prockónak? Jelenleg vízzel hajtom és 37fokos, Asus P5B-ben van és feljebb szeretném tolni az fsb-t 400-nál. A +voltokon kívül vmit állítsak még a biosban? Előre is kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- CNC topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Crucial 240GB SSD eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest