- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Aktív témák
-
beteg
őstag
válasz
he7edik. #1149 üzenetére
hali!
bár én még kicsi vagyok, de az a véleményem, hogy ha megteheted, feltétlenűl megéri a 6600! A 6600 ast is lehet tuningolni szépen, de a 4 mega cache igen is érezhető és ezt már egy enyhe tuninggal (zaj, hő, kockázat, stabilitás) is magasabbra tudod húzni mint a 6hármast küszködéssel!
szvsz
''csak'' még azt is ved számításba, (én is bele estem abba a hibába, hogy elöször nem,)
hogy mind a két procihoz elengedhetettlen a jó táp és a jó hűtés. Mondjuk egy jobb táp egy 20as alaphangon, egy jó hűtő pedig saccperkábé egy 10 es. (Persze ha nem vagy Te is Beteg)
-
Zull
senior tag
válasz
he7edik. #1149 üzenetére
En belefeccolnek... Bar ez szemelyes... En azert mert a 4mb L2 cache meg kesobb jol johet, nemcsak alkalmazas szinten hanem pl az eladaskor is... Es memoriabol se mind1 hogy miet veszel... Sztem egy markasabb es jobb 800assal siman elboldogulsz... De vard meg a ''nagyok'' valaszait is
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- BestBuy topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen légkondit a lakásba?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest