- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Megnéztem pár dolgot... indul ez 1000-en meg 1066-on, ha elég feszt pakol rá az ember, már, aki teheti... érdemes lenne megnézni olyan procikkal, amiknél fixen lehet pl. 1,5-ig nyomni a feszt, hogy azokkal mit tud. Tovább nem reszkíroztam, meg terhelésnél, amúgy is kifagytam, szóval kellett volna még neki
Most visszavettem 4,06-ra 1,20V-re, viszont a 2,2V-t levettem 1,9-re, majd 1,96-ra. Ez utóbbinál a boot olyan gyors volt, mint 2,2-n, 1,9-nél kifejezetten lomha, 1,8-on nem tudott bebootolni.
(900-nál CL5-ben a mérések.)A lényeg, hogy úgy tűnik, a stabil 1066-hoz kell sok V és Mem-fesz is...
Az előbb újraindult magától a firefox..., nem tudom, nincs-e köze az alacsony memfeszhez, ennek is...itt minden összefügg mindennel

Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1 humoros
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest