Hirdetés
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0tcha
tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
a mai nap a ramoké volt
visszavettem először is 5-5-5-18 ra az időzítéseket, sub-timing ok auto ra lettek állítva.
kapott még +0,1 V ot it 2,2 V csak a biztonság kedvéért. a ramokat feltornásztam 450 FSB ig első körben ezekkel a beállításokkal. a CPU FSB 375 ön van, így 3 GHz + DDR2-900 a jelenlegi beállítás. Orthos és Memtest el teszteltem. Memtestnek ugy olvastam 20 perc elég nem is töltöttem vele több időt megvártam míg 100% ig elmegy minden memoriával az kb 20 perc volt aztán láttam megy 100% fölé azt leállítottam, orthosra voltam jobban kíváncsi. 8 as vagy 9 es priorityn ment közel 8 órát (7 óra 51p) és 0 warning 0 hiba, a hőmérsékletet nem figyeltem végig a megállítás előtt volt gyári hűtővel 62 fok a 2 mag.
Majd holnapi nap körbefotózom a biost hogy mi hogy van beállítva mert a ramok ugy néz ki jók, viszont én nem tudom elhinni hogy kifognék egy mindenki által istenitett g0ás e6750est amit a legtöbben alapfeszen elvisznek 3,4 fölé ki-ki már a 4 gigát döngeti alulrol én meg még a 400as fsb t se tudom elérni. 394 volt max fsb de az már 1,56 volton!!! egyszer elindult 400as fsb vel a proci 1:1 arányban ramokkal de ehhez 1.6 voltra volt szüksége és a következő inditásnál szokásos jelenség. no boot. iszonyatos ventilátor bőgés, majd overclock failed, F1 bios setup blablablabla.... már unom
holnapra lesznek bios rol képek ma már nagyon fáradt vok most értem haza.. ha valakinek van 5lete azt viszont megköszönöm, minden lehetőséget kiprobálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nyaralás topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
holnapra lesznek bios rol képek ma már nagyon fáradt vok most értem haza.. ha valakinek van 5lete azt viszont megköszönöm, minden lehetőséget kiprobálok.