Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0tcha
tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
a mai nap a ramoké volt
visszavettem először is 5-5-5-18 ra az időzítéseket, sub-timing ok auto ra lettek állítva.
kapott még +0,1 V ot it 2,2 V csak a biztonság kedvéért. a ramokat feltornásztam 450 FSB ig első körben ezekkel a beállításokkal. a CPU FSB 375 ön van, így 3 GHz + DDR2-900 a jelenlegi beállítás. Orthos és Memtest el teszteltem. Memtestnek ugy olvastam 20 perc elég nem is töltöttem vele több időt megvártam míg 100% ig elmegy minden memoriával az kb 20 perc volt aztán láttam megy 100% fölé azt leállítottam, orthosra voltam jobban kíváncsi. 8 as vagy 9 es priorityn ment közel 8 órát (7 óra 51p) és 0 warning 0 hiba, a hőmérsékletet nem figyeltem végig a megállítás előtt volt gyári hűtővel 62 fok a 2 mag.
Majd holnapi nap körbefotózom a biost hogy mi hogy van beállítva mert a ramok ugy néz ki jók, viszont én nem tudom elhinni hogy kifognék egy mindenki által istenitett g0ás e6750est amit a legtöbben alapfeszen elvisznek 3,4 fölé ki-ki már a 4 gigát döngeti alulrol én meg még a 400as fsb t se tudom elérni. 394 volt max fsb de az már 1,56 volton!!! egyszer elindult 400as fsb vel a proci 1:1 arányban ramokkal de ehhez 1.6 voltra volt szüksége és a következő inditásnál szokásos jelenség. no boot. iszonyatos ventilátor bőgés, majd overclock failed, F1 bios setup blablablabla.... már unom
holnapra lesznek bios rol képek ma már nagyon fáradt vok most értem haza.. ha valakinek van 5lete azt viszont megköszönöm, minden lehetőséget kiprobálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik
- Gép beárazási segítség nyújtás!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Wuthering Waves
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
holnapra lesznek bios rol képek ma már nagyon fáradt vok most értem haza.. ha valakinek van 5lete azt viszont megköszönöm, minden lehetőséget kiprobálok.