Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen GPS-t vegyek?
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
stsanyi
csendes tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Köszönöm a gyors reagációt.
Tenmagam rövid keresgéléssel megoldottam a kis saját problémám, és beletuszkoltam némi többletet a procimba. Azonban látom, hogy az én probléma megoldó képességem nem szorult mindenkibe. Vagy lehet, hogy bennem nem szorult meg és azért ment nekem és másban szorult meg és neki azért nem megy? 
Azért látom nem rossz hely ez, sok infó csak nem mind nekem szól. Mazsolázni kell aztán leszakítja a lapról magát a CPU.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Apple iPhone 17 256GB Fekete
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tenmagam rövid keresgéléssel megoldottam a kis saját problémám, és beletuszkoltam némi többletet a procimba. Azonban látom, hogy az én probléma megoldó képességem nem szorult mindenkibe. Vagy lehet, hogy bennem nem szorult meg és azért ment nekem és másban szorult meg és neki azért nem megy? 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)