Hirdetés
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordring
aktív tag
Saját tapasztalat friss gépen: Abit IP35-t+ Core2 6420 Asus V60 hűtővel, + 2x1GB Kingmaxx DDRII 1066. Tuning: nem nagyon kísérleteztem, csak az FSB-t emeltem, meg hozzá a memória leosztását, a többi értékhez nem nyúltam. 425-s FSB-n még teljesen stabil, 1 óra Orthos, néhány 3dMark és Stalker, Bioshock volt a hétvégén, semmi gond. 435-n viszont már az Orthos pár perc után dob egy kékhalált.Így 3.4 GHz-n stabil, ami kb. 50%-s tuning,ennyivel bőven beérem. Mondjuk valószínűleg a ramoknak nem tetszik valami, mert az Orthos akkor
is kékhalált csinál, ha alacsonyabb prociórajelen a memóriákat a névleges 1066 közelébe rakom, gyakorlatilag 900 fölött. Azért ez elég meglepő.Bár az időzítések defaulton vannak, mert sem a dobozban, sem a ramokon nem volt erre vonatkozó információ.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4364
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs